Fiction Byla jsi rychlejší. Hrozný, ale asi to nikoho nepřekvapí.
Koronavirus
To je přesně to o čem jsem mluvila: „Jeho největší starost byla, aby byl vyfocený při přebírání první zásilky vakcín.“ ![]()
Slonková přesnej popis, jakej je to neschopnej hajzl.
barbucha pro začátek by úplně stačilo poslouchat tu Smejkalovic skupinu. V této chvíli hlavně pomalu, po kruckach a vždy ověřit, co to udělalo v jaké skupině. ta populační nálož je pořád strašně vysoká a roziko, že se to znovu rozjede je nemalé - hlavně když člověk nakoukne k sousedům.
a co chybí úplně nejvíc je zajistit pořádné testy. Ve školách na PA9 úspěšně pilotují PCR pomoci poolování ( takže se na dvakrát otestuje cela třída). Když v tom poolu nikdo pozitivní není, je to pár dní úplně Safe nebo se to pak musi stejne řešit. Cena je jak za levny antigen, ale je to mnohem přesnější. Hajduch to nabízí snad od podzimu. To jsou ta levná opatření, která navic ekonomiku nenici a vedou k výsledku.
Smejkal dokonce někde říkal, že nabízeli povolit sportování jeden na jednoho. Oni to nechtějí zavřít za každou cenu. Jen ten jejich postup koliduje s představami FB a popíračů. Ti jsou slyšet nejvíc a to je špatně.
barbucha ja bych taky uz davno vsechno otevrela
ale vadi mi to, ze vypousti informaci a vyckavaji co bude nebo to vubec nemaji v planu.
V zime jsem zazila perne chvilky v praci, kdy jsme dohledavali informace k vecem, ktere rekli na tiskovce, volali na ruzna ministerstva, prohledali vsechny internety, abychom zjistili, ze to jen nekdo (nejcasteji AB) placnul bez rozmyslu na tiskovce.
continuity nehrozily zoo, ze budou vybijet zvirata, protoze nemají na potravu? Farmáři musi vyhazovat produkty a děcka nemají obleceni a boty. Potom jsou tam ještě opravny domacich spotřebičů nebo čistírny. Lidi si to pozarizujou a do 14 dnu se zase zavre.
Dočítám zase s velkým zpožděním, ale co se týká těch Zoologických zahrad, většinu jejich nákladů tvoří mzdy, vybíjení zvířat bych se opravdu nebála.
Já se tu zas nechala unést. Tak radši nic. Řekněme jen, že mám zkušenost, kdy pan doktor Arenberger nejednal příliš eticky.
Tak Betty tak kadernice bude asi rikat, ze si bezpecnost si ohlida nebo prodavačky v obuvi nebo odevech, ze s opatřeními muzou fungovat. Minuly tyden jsem šla kolem pepca, tak jsem si rikala, ze jsou takovou dobu asi na sedesati procentech a jaky maji asi ted dlouhodobe plat. Je mi tech lidi tak lito.
Myslím, že těch lidí ti nemusí být líto. Pokud jsou normálně placeni a majitel všechno přiznává, nedává bokem, tak berou průměr mzdy. Takže zrovna jsem od účetní převzala výplatní pásku prodavaček, které byly celý březen doma, a mají 22000 čistého. Horší je to s majiteli. :-)
ionicera ano, presne tak.
nika z nas su testy povinne kazdych 7 dni bez toho nikam. A vsetko zatvorene. Mame tri prevadzky bar a dve kadernictva a vsetko uz dlho zatvorene. Vlastne pracujem len ja a uz je to cele na figu. Najomne platit treba a to nejde sj ked mas akokolvek odlozene. Rsz zdroje vysvhnu a co potom? Predat auta? Veru nie zatnut zuby a dufat ze uz to bude koncit.
OliveOyl a co David Rath?
Smejkalovic skupinu neznám, co je to za partu?
Ale nevim, zas tak úžasný se mi to nezdá. Třeba tady: Omezit v týdnu bezprostředně před, nebo po velikonočních svátcích výrobu a přítomnost zaměstnanců na pracovištích formou překážky v práci by vedlo k rychlejšímu ústupu epidemie. Jakej je rozdíl omezit výrobu/práci ausgerechnet před a po velikonocích, když bude omezená sama od sebe celý čtyři dny? Jindy to není potřeba nebo je to jedno?
A to poolování může znít lákavě, jakože levný to je, rychlý - ale to ti musí vyjít celá skupina negativně, jinak můžeš stejně začít znova, a to s jednotlivcema! Tak to nevidim jako spásný. Tak teda osobně nevidim vůbec žádný testování, anžto by se muselo testovat denně, protože jednou/dvakrát za tejden to je k ničemu - druhej den může bejt přece všechno jinak!
No to je jedno. Spíš jsem chtěla vědět, co bys uvolnila/zrušila, v jakým rozsahu a kdy, a jestli vůbec ![]()
Antje Ten ať pěkně zůstane v teplákách! Můj má mnohem příhodnější jméno (jinak proti němu nic, vlastně si z jeho ministrování pamatuju jenom to příjmení)
barbucha No, když to vidím, jak to vedou... můžem si je ušít z bavlněnejch roušek
OliveOyl Hele nech toho, ještě jsem si nedokoupila kočičkovou látku na šaty, co jsem do roušek rozstříhala loni. Přece si nebudu šít rubáš z hadru na podlahu!
andulka01 No to ne! Roušky beru zpět. Pořídíme si rubáše od cosáků!
ionicera no, tak to ja jsem mela v trafice v roce 2010 ani ne deset cisteho. Bylo to v brne v centru, takze kseft jak hrom. Nakonec me tam jeste fetky okradly o cigara, kdyz jsem tam byla o statnim svatku sama, neuhlidala jsem to.
Janulik03 tak podnikatelum drzim vsechny pesti a obdivuji vas, ze to dáváte. Muz dela ucto firmám, ma tam hospodu, krejcovstvi, papírnictví a zatim drzi všichni. Ale uz je to dlouho...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY