barbucha ja vim, ze to neni reseni, ale pokud se fakt nebude masivne a rychle ockovat, to nebezpeci tu porad je.
A bude. Nebo bude zas něco jinýho.
barbucha ja vim, ze to neni reseni, ale pokud se fakt nebude masivne a rychle ockovat, to nebezpeci tu porad je.
A bude. Nebo bude zas něco jinýho.
Já to tady i občas čtu, ale nechci se stresovat ještě víc.
Když dostanu komp. bonus a rozpočtu covid nájemné na 3 měsíce, odešlu sociální a zdravotní, zaplatím nájem kadeřnictví... Tak mi zůstanou 3.000 kč.
Teď sice zvedli bonus, ale zase zrušili covid nájemné, takže to vyjde úplně stejně... 3.000 kč.
Tak asi taková je pomoc malým osvč.
Catherinne ja vim, vim o dvou holkach samozivitelkach ze sluzeb ktere prodaly auta.
V Bhútánu za týden naočkovali 60% populace
Antje ja vim o tech, kde je to na hraně.Catherinne
Catherinne Je to fakt těžké. Skoro všechny kadeřnice, co znám, na tajno pracují. T and G jede v zadní místnosti fest, u nás také, rolety zataženy a za nimi se fénuje. Bohužel jen ta moje ne. :-) Ale vůbec se jim nedivím.
Já si taky přizpůsobila zavření obchodu. Prostě prodáváme za obchodem, venku. Dětem tam dám židličku, kobereček a prostě si ty boty zkusí. Samozřejmě nejsou tam žádné davy, ale kdo boty potřebuje, zavolá a domluvíme se vždycky. Dovnitř tedy nepouštíme . Stačí mi, že dostaneme na prodavačky, ty jsou doma a já pracuju. Prostě mít natvrdo zavřeno nejde. Kdo by zaplatil zboží? Učetní, správce internetového obchodu, teplo, světlo. Nájem naštěstí neplatíme, jsme ve svém.
Moje sestra má kosmetický salón v Brně, náklady na podnikání v Brně má minimálně 22 tisíc, dostává deset, půlku pošle zpět na zdravotní a sociální, takže vlastně 5. Na zbytek musí vydělat (jak asi teda vydělává, že), nebo pustit salon, do jehož vybudování dost investovala ![]()
barbucha taky v tom testovani nevidim zadnou spasu,vzdyt na Slovensku testujou veschny povinne uz jakou dobu a,ze by to nekam vedlo mi neprijde.
Jak že to nikam nevedie? A aký program by som asi tak mala na nedeľu, ha?

moora neeee ![]()
A jelikož na seznamu mají křišťálovou kouli a co napíšou, to se stane, tak čekám, že se zavede povinné nošení brýlí zároveň s respirátorem..
zde
Pavlena
napadlo mě to stejné, když jsem si přečetla titulek
Pavlena a radši rovnou plavecký, aby se virus nedostal do oka ani ze stran a nemohla sis do nich šahat ![]()
Renusatko nebo rovnou potápěčský, že bysme schovali i ten nos, ne? ![]()
žluťásek a skafandr k tomu...
Prosímvás, jaké jsou ty domácí "osvědčené" postupy pro lehký průběh covidu? Pamatuji si správně aspirin, Dčko, zinek a Avamys?
Muž minulý týden onemocněl, šel na pcr ze slin a byl negativní, takže když se teď udělalo v týdnu špatně i mě, tak tu byla mamka abysme to nějak se záškodníkama zvládli a já si dnes zajela "Jen pro jistotu" na antigen a jsem pozitivní ![]()
Sairon
a muž je už v pohodě? maminku bych svěřila do péče lékaře, ideálně. jinak to co píšeš ale těm kortikoidům bych se osobně v domácí léčbě infekce vyhnula
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.