Sairon zinek, decko, céčko. aspirin, stačí ten 100mg.
Koronavirus
Sairon Ten Avamys je jen na předpis, ne?
Držím palce.
viktorka_od splavu Já jsem na kortikoidech a dalších imunosupresivech dlouhodobě ,tak uvidím jaká to bude jízda. Muž už je víceméně ok, sice tady celý den fnuka že mu nic nechutná a nic necítí, ale u něj dokáže být ta autosugesce dost silná ![]()
continuity díky
Sweet Potato jo je, ale já ho mám doma ![]()
A pochopila jsem to správně že když mám příznaky a pozitivní antigen, tak uz na PCR nejdu? A nemáte prosím někdo zkušenost kde V Brně citlivě odebírají děti?
Sairon tak pokud nemá čich a po týdnu mu není nic horšího, tak bude v pohodě:-)
viktorka_od splavu minulý týden měl 3 dny horečky ,které nešly ničím srazit, byl unavený a bolely ho nohy, proto jsem ho na ten test poslala. 10 měsíční krtecek má za sebou taky 3 dny horecek, jemu to teda naštěstí srazit šlo. Dvouletá příšerka zatím vypadá že se drží,tak snad se ji to ještě nerozjede.
Sairon jinak ten postup by správně měl být takový, že zavoláš PL/pediatrovi a ten by ti měl říct, co máš dělat. včetně těch testů atd.
Sairon už jich máš plný zuby, co? ![]()
Sairon děti ti odeberou v dětské nemocnici, mají tam jakési odběrné místo/stany.
A jinak nevyžádaná rada: pokud nepotřebuješ do budoucna mít u dětí jistotu, že mají proděláno, tak bych se na jejich testování vykašlala a brala to tak, že minimálně příznakové dítko to má taky. U druhého čas ukáže. Možná ti je na ty testy nažene hygiena, ale to je asi tak pravděpodobné, jako že přijde kouzelník... ![]()
Pavlena ten pediatr by to imho vědět měl (tím mám na mysli tu konzultaci, k testům se nevyjadřuju)
Sairon děti ti odeberou v dětské nemocnici, mají tam jakési odběrné místo/stany.
A už si je nechaj nebo je po čase vrátěj? Sorry, jsem si nemohla pomoct.
dynda měla jsem úplně stejnou myšlenku a ještě si říkám - aha jo, má covid, tak to jí vemou děcka... no dneska už bych se fakt ničemu nedivila![]()
dynda A berou i ty velký?
Jojo, aby nás ty srandičky nepřešly...
V hlavním odběrném stanu!
Dneska jsem poprvé od covidových dob vedla seminář online a teda fakt smekám před všema, kdo tohle absolvujou pravidelně. To hrobový ticho zamutovanejch lidí a mluvení do temna obrazovky, kdy ani nevim, jestli mě na druhé straně někdo vůbec poslouchá, to teda jednomu řádně pokazí zážitek z obvykle jinak zábavné, motivující a energii dobíjecí aktivity... Ufff.
On zněl hezky i ten dotaz, kde je citlivě odeberou.
Karoleena Vitej v mem svete. Sice ucim maly deti a ty nastesti reaguji, ale 20 Zoom hodin tydne mi vzalo veskerou energii. Je to fakt jiny nez ucit nazivo. A nejhorsi je, ze se ani netesim do te skutecne skoly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY