eeny-meeny ségra učí na ZUŠ a za nejhorší považuje, když můžou na ZUŠ učit jeden na jednoho prezenčně a zbytek distančně. To nastává v pondělí. Už jen rozvrh ladí týden, distanční výuka je vedená jinak než prezenční,... Navíc obvykle do 14 dnů buď všechno zavřou nebo naopak otevřou, takže jí to přijde i zbytečné.
Koronavirus
Sairon Noo hele, za mě v prosinci to bylo tak, že na testy musely, já hygieně ale řekla, že nejdou a nic se mnou neudělali. Já je pak radši vzala, ale vzala jsem je spíš kvůli rodinné situaci, aby bylo jasný, kdo přesně to včetně babičky a dědy má a jak se můžeme vídat;-).
Karoleena áno, dnes som sa 2 hodiny rozprávala s čiernymi obdlznikmi ![]()
Karoleena o tom mi povídej.. Každou neděli už mě bolí břicho, jak se netěším na další tyden.
Občas na některé už i jecim Tak sakra mluvte se mnou!
Mám někdy pocit, že mluvím do zdi. Samá, jak idiot, bez jakékoli odezvy. A na něco se zeptat je ještě horší, protože mají vypnuté mikrofony, aby nebyl slyšet hluk u nich doma, aby nerušili. Takže třikrát vyvolám, pak čekám minutu, než si zapnou mikrofon.. A pak řeknou, abych zopakovala otázku, že se jim to seká. Mezitím si občas, pokud mají zájem, najdou odpověď. Prostě děs.
Ptát se, zkoušet, je úplně nanic, protože těmi neustálým prodlevami se smysluplná hodina scvrkne tak na dvacet minut. A tak pořád jen melu sama..
Některé třídy jsou oka, ale někde bych řvala vzteky. ![]()
Jak se tu řešila hladina protilátek, zajímalo by mě: nechal si je tady už nabrat někdo, kdo má už ukončené očkování?
Naše IT podpora ano a v tom rozmezí, kde 20 n/mol znamená kontakt s virem, 50 a výš už nějakou ochranu a cca 400 bývá měřitelné max., mu vyšlo 246, což mi z pohledu absolutního laika přijde docela solidní na to, že ani na jednu z obou dávek neměl prakticky žádnou imunitní reakci (ani únavu, ani namoženou ruku nic) a když uvážím, že lidi, co k nám přišli po těžkém průběhu mají ještě po půl roce kolem 130
...
Prosímvás, jaké jsou ty domácí "osvědčené" postupy pro lehký průběh covidu? Pamatuji si správně aspirin, Dčko, zinek a Avamys?
Muž minulý týden onemocněl, šel na pcr ze slin a byl negativní, takže když se teď udělalo v týdnu špatně i mě, tak tu byla mamka abysme to nějak se záškodníkama zvládli a já si dnes zajela "Jen pro jistotu" na antigen a jsem pozitivní
Awamys potvrzuji, doktorka na alergologii mi to pro dceru (je zaléčený astmatik - pokud by byla C+) jednoznačně doporučila, prý to zkracuje dobu ztráty čichu z měsíců na týden a má s ním u covid pozitivních pacientů dobré zkušenosti.
Liesel wow, dobře vědět. Avamys dcera taky užívala a ještě jej máme doma. Nicm.dcera už jeden covid měla, bez náhodného testu bychom o tom ani nevěděly. Proto si myslím, že jich ještě pár prodělá a lépe být připravena...
Měla jsem 76. Nic moc a půjde to dolů (jako všem kdo už absolvovali), ale vono to neni jen o protilátkách naštěstí. Hele Pfizer má účinnost těch 94% resp. teď dělali nějakou novou studii a výskyt koronáče - po očkování - je 0,14% údajně. Čili prakticky prd ![]()
barbucha To se ti to směje a my mladý, my buď Sputnika nebo Kim prej něco teď vynalézá, tak možná jednoho Kima do žíly a čus.
Jo, budu první v rade, druhou hlavu jsem si vždycky přála, snad vyroste brzo:-)
Karja Já bych teda radši třetí ruku, jestli si můžu vybrat, to mi připadá praktičtější :o)
Karja A po čínský prej netopýří křídla, to taky není blbý
Já bych teda radši ploutve, bojím se výšek, moc bych toho nenalítala ![]()
wendulka barbucha To by mě zajímaly ty hodnoty. Asi to i každá laboratoř má jinak, jinou referenční mez. Některé hodnoty jsou od 0,05 a už od 0,80 je to dobrý a 12 je výborný. Některý jsou 10x větší, tam je potom super 120. Moje jedna kolegyně má po jedné dávce hodnotu 40 tisíc. Na druhou se nechystá. Je to asi podobný, jak po covidu, aniž by to nějak moc na té reakci záleželo, stejně tak jak protilátky moc nejsou podle průběhu.
Renusatko Bylo mi řečeno, že oficiálně prý existují tři metody, jakým způsobem je u nás laboratoře měří. Dvě, co jsi tu už několikrát zmiňovala ty a tohle má být ta třetí.
No právě si na základě jeho výsledku a výsledku barbucha říkám, že teda imunitní reakce může, ale taky vůbec nemusí s výší protilátek ani u toho očkování
...
wendulka Tak ta holka, která má 40 tisíc, žádnou reakci neměla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY