Koronavirus
Samara rusove zadni chudacci rozhodne nejsou, na to zapomen. ze cinani jsou extremne nebezpecni o tom tedy nepochybuju, kdybych si musela vybrat beru vsema deseti rusa.. nicmene nechci ani jedno z toho.
Fakt už do pr....
Že by nás snad chtělo Rusko ovlivňovat skrze Sputnik je nebetyčná blbost. Jednak nám ho necpe, zájemců z celýho světa má dost. Pokud by nás opravdu chtěli nějak manipulovat nebo aspoň nám pěkně zavařit, tak jednoduše stačí "zavřít kohoutky" plynu a ropy a jsme v prd.... To co kupujeme mimo Rusko by nám nestačilo ani náhodou.
Můžeš jmenovat nějaký ty zájemce z celýho světa? Však ani Slováci to už nechtěj (a jejich vysvětlení je přesně o tom, co si myslím už dávno i jsem to tu určitě už řekla taky)... pak to mají ještě Maďaři, ale ti pro jistotu ještě nezveřejnili jediný číslo, který by ukázalo spolehlivost resp. účinnost. Tak možná nějaká africká země, že by?
Co se zavření kohoutků týče, no tak dá rozum že by nám ty suroviny chyběly, nicméně kdo by byl v prdeli první jsou mužici, anžto kdyby neprodali, umřou hlady. Zjevně si rádi nějakej ten rubl vydělaj a kohoutky jsou tudíž dokořán. A budou i nadále - co jinýho by mohli nabídnout? Vodku? O manipulaci nelze vůbec pochybovat, jenom v pudu sebezáchovy volej jiný cesty (popsaný už stokrát a všichni je znaj).
crazydaisy nebetycna blbost to fakt neni, proc by zavirali kohouty a kazili si kseft, kdyz jim do chomoutu znovu !!! vlezem dobrovolne..
crazydaisy No tak to je velká velká naivita.
Sweet Potato tak prý už zrušeno
Doktor Kůže je koukám ještě lepší než jeho předchůdci ![]()
Já vim, Zima... ![]()
Ale mně se to zdá celkem logický určitě aspoň z důvodu, že bez/méně příznakoví lidi (což většinou děti jsou) ohrožujou okolí daleko míň, menší náloží... navíc jak se haranti promořujou i jinejma virama a to pravidelně a dlouhodobě (pokud teda choděj do školky a školy, že jo), bejvaj i na jiný poměrně rezistentní...
crazydaisy myslím, že pokud jde o stutnik, tak jediné o co rusku jde, je ovlivňovat situaci u nás a pak to využít ve svůj prospěch, propaganda, rusko zachraňuje evropu, atd. pokud by chtělo jen normálně dodávat vakcíny, udělá to tak, jako každý jiný výrobce... ta motivace je naprosto zřejmá.
Samozřejmě.
Navíc kdyby byla o Sputnik taková rvačka, nemusel by za něj Zeman tolik lobbovat, ne? A vyhazovat nevstřícný ministry jak na běžícím pásu.
barbucha to je ale taková kuchyňská medicína. Co znělo logicky na jaře, se už na podzim ukazovalo jako omyl. Prostě ta studie nedokazuje vůbec nic, ohledně rizikovosti otevřených škol.
crazydaisy doporucuju patecni podcast Deniku N ohledne Sputniku
No mně ukazuje... ale jak jsem řekla, nemám školáky... a na rozdíl od tebe - zastánkyně tvrdýho lockdownu, jsem já pro volnost, rovnost, bratrství
Každej holt slyší na to, co je mu bližší, no ne?
barbucha no to doporučuji přečíst si toho Buchtika pořádně. Nikdo nechce lockdown, dokonce ani já ne.
Ale posloucháním lidi typu Černy a Zima jsme se dostali tam kde jsme. Nejvíc mrtvých na počet obyvatel na světě a z toho stavu neexistuje žádné jiné řešení než lockdown. Už pak jenom nechat ty lidi umřít bez pomoci doma, protože ty špitály vážně nejsou nafukovací.
Ty mrtví ale neobživnou, i když půjde počet nakaženejch dolů
A ten lockdown bys musela držet nepřetržitě nejen celej minulej rok, ale i výhledově, jinak ti to zas vyskočí.
Vono je to těžký, samozřejmě i jeden jedinej mrtvej je špatně a blbě se to vybalancuje resp. je to prakticky nemožný. Ale nevim jestli za to stojí zdecimovaná ekonomika, zdecimovanej národ...
Tak už jsem viděla v ukázkách v televizi testování na covid ve školách
. Tyčinka se dává do nosu asi 3 milimetry, tak to by s tou citlivostí testů a virovou náloží u dětí, byl spíš zázrak, že někoho odhalí.
Renusatko nekdo cekal, ze to dopadne jinak, kdyz jim dali tyto testy? My s nimi testujeme v praci, tycinka je obrovska a mnoho dospelych si ji tam nezvladne zasunout spravne. Pro deti naprosto nevhodne.
Lamicka Máš pravdu. Prostě vyhozené peníze a naopak zvýšení rizika, že tam ty pozitivní děti jsou. Když to vidím, tak jsem za ty PCR testy za slin u nás ve škole vlastně ráda, protože na to se budeme moct alespoň spolehnout, když už na to musí.
continuity ale prd. co treba ty nemocne lecit, misto nechat chcipat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY