![]()
Koronavirus
whiskas viktorka_od splavu presne, neockovana nebudu nic smet, ockovana budu stouchat do imunity, jak pise viktorka. Ja ji mam celkem dobrou, ale to ani nemuzete rict, ponevadz to vas hned kovid za trest zkosi.. Manzel se ockovat nechce, takze on nebude smet nic a ja bych mohla? Jak bychom fungovali? No, budeme sedet asi na prdeli doma. A kluka 14 let v pubertalnim bourlivem vyvinu se mi očkovat zrovna nechce.. A ten despekt a posmech mi tez dava zabrat. Tak jsem rada, ze mate vy dve podobný nazor jako ja.
Manuka ale aspon to mam na co svadet ![]()
Kokoska
no jo ![]()
ionicera souvislost autizmus a očkovani byla vyloučena mnoha studiemi. Opravdu maloco z očkování se zkoumalo víc. Všechno je marné, jeden podvod na začátku a téměř století práce vakcinologu je v cudu.
whiskas Papírový formulář se vyplňoval hned u vchodu jako první krok. Pak jsem šla do fronty, kde mě následně poslali ke stolečku, jakmile se jeden uvolnil. Tam to se mnou paní prošla a poslala mě do další fronty - ta už byla podle abecedy. Následoval stoleček s policistou, který chtěl vidět občanku a odškrtl si mě ze seznamu. Dostala jsem na papírový formulář barevné číslo a posadila jsem se do haly. Ve dvou vchodech tam vyvolávali čísla, čekala jsem pár minut. V dalších dveřích si vzali formulář, občanku i kartičku pojišťovny, opět jsem si sedla, za dvě minuty mě volali ke stolečku, kde byli u počítače dva lidi - jeden byl asi lékař nebo medik, ptal se mě na alergie a jestli někam s něčím chodím, vrátili mi doklady. Za dalšími dveřmi už byla chodba s kójemi po stranách. Převzala si mě slečna a dovedla mě na místo, sedělo nás tam pět. Přijely dvě sestry s vozíčkem a obešly nás. Pak jsme patnáct minut seděli na místě, jestli to s někým nesekne. V mezičase přišla další slečna, vybrala si formuláře a za chvíli nám donesla jiné dva papíry (jeden k vyplnění na příště a jeden s informacemi, co můžeme po očkování čekat a co dělat v případě potíží) a kartičku, kde bylo datum očkování, název vakcíny a číslo šarže. Pak nám přišli říct, že můžeme jít. Prošla jsem kolem mladíka za stolem, který polohlasem zpíval "spinká a sní mravenec lesní", došla jsem se do suterénu vyčurat a po chvilce bloudění jsem byla venku. Nevšední zážitek. Jo a na mail mi během hodiny přišel certifikát o očkování a na mobil heslo k jeho otevření.
https://www.instagram.com/p/COlSt2vFDjo/?igshid=rjn95i91yecc
Feri má na IG anketu "proč se nenecháte očkovat".
Jitka77
moc děkuju za absolutní rozbor od A do Z. Super. Alespoň si dovedu představit, kolik to tak zabere času, abych věděla, jak naložit se zbytkem dne. Myslela jsem si, že to proběhne stejně jako testování: přijdu ve stanovený čas, šup, šup, odcházím. Tak koukám, že to bude jinak.
Zaujal mě mladík broukající "spinká a sní mravenec lesní"
. Doufám, že nešlo o reakci na vakcínu?
Sweet Potato ... a ja tu diskusi rozklikla ![]()
whiskas to je teda smysluplnejsi ta proti covidu.
Kokoska Tak vidíš
.
jinx Takže nemám obnovovat zapomenuté heslo na Instagram? ![]()
whiskas Půlhodinu tam člověk stráví, ale fakt to lifrovali celkem rychle a hlavně se člověka okamžitě někdo ujal, když se zatvářil dezorientovaně. Zpívající mladík podle mě bojoval s monotónností své práce a anonymitou prostoru.
Jitka77 ted mi teprv doslo, ze po mne v IKEM vubec nechteli zadny doklad, jen podpis informovaneho souhlasu a pri domlouvani druheho terminu mi pani odrecitovala moje rč s dotazem, jestli je to spravne.
Pro úplnou úplnost doplním, že v Brně je pro doprovod hůře mobilních osob možné zajet autem až úplně ke dveřím.
Organizace se bude v jiných velkých centrech asi lišit, ale základní kroky (kontrola totožnosti, krátký pohovor s lékařem, čekání po vpichu) budou stejné.
whiskas no vzdyt ja si nestezovala! Psala jsem ze to mam na co svadet, ne ze verim, ze za muj zjev muze vakcina
Asi bych vic vahala pred narkozou kvuli nejake kosmeticke operaci nez pred ockovanim.
jinx Jo, poučné. A to jsou ještě ti, co jsou ochotni sledovat nějakého Feriho.
Kokoska Ale červíka si vložila
. Jestli se den po vakcíně vzbudím jako ještě vrásčitější a zdevastovanější osoba, tak vím, co za to může.
jinx Jo, poučné. A to jsou ještě ti, co jsou ochotni sledovat nějakého Feriho.
diskuzi si nepřečtu, protože nemám instagram, ale já si myslim, že Feri tou kamapani na sebe natáhl dost různých popíračů, takže úplně dobrý populační vzorek to není.
On se nějaký popírač sem tam vyskytne i v Datech proti Covidu, asi aby spasil tamní popletené duše. Modi to řeší obvykle dost razantně a stejně tam ti lidi pořád lezou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY