SunEclipse Už víme ... :-).
Koronavirus
SunEclipse Akras Tak hotovo, provedla jsem přeregistraci, tedy alespoň si myslím, že jsem postupovala správně. Vyplnila dotazník, ale tentokrát už žádný PIN 1 nepřišel, tak asi jen čekat na PIN 2. To jsem zvědavá, jestli to klapne.
Děkuji ještě jednou za tipy
.
whiskas tak držím pěsti!
Syn přijel z očko před hodinou najedl se a teď spí. Mrknu na to stáří, až se vzbudí. Jo a spí, protože ponocuje, prostě sova, žádná vakcína.
whiskas tak držím pěsti!
Sweet Potato v neděli jdu na první dávku a jestli mi zestárne obličej, můžu šetřit na plastiku
Akras Díky
.
Fiction Tak já osobně mám z jakéhokoliv očkování velký respekt. A opravdu si myslím, že někteří citlivější jedinci to odnesou- např. autoimunitním onemocněním, autismem aj.- teď ale nemluvím o covidu. Sama jsem se neuváženým očkováním připravila o 10 let hezkého života. Tělo, pokud mu lidé nekladou překážky, je strašně silné. Ale různé věci, mezi které počítám i očkování, ho oslabují. Můj názor, ale respektuju, že pro mnohé jsem blázen. A je mi to jedno.
ionicera Ja jsem prave ted ze stejneho duvodu nervozni kvuli mamince - jde na ockovani, super, ale cely zivot trpi autoimunitnimi chorobami (ulcerozni kolitida, sarkoidoza), takze se priznam, ze se trochu bojim.
Mám PIN 2
.
A hotovo, tedy zatím rezervace termínu.
ionicera Já očkování také nevyhledávám, klidně bych se obešla i bez tohoto - ve smyslu, že nemám strach, že bych se nakazila (možná to zní divně), ale předpokládám, že očkování usnadní běžné životní aktivity, takže volba je jasná.
ionicera ja to mam podobne. Mam z toho velky respekt, nehrnu se moc ani do jinych ockovani "navic", mela jsem ujimani i z klistovky. Hrozne bych chtela sdilet nadseni z toho, ze se na me casem taky dostane, ale mam proste obavy. Kdyby mi bylo pres sedesat, tak nad tim nepremyslim, ale takhle je to co by kdyby vedlejsi ucinky za pet let...preci jen je to nova technologie. A u deti vubec, to asi zesedivim, az se budem muset rozhodnout.
Sedím tu po druhý dávce a stárne mi obličej ![]()
whiskas hurá! ![]()
OliveOyl Prima, mám to jít ještě zrušit
?
AkrasNeuvěřitelná rychlost. Asi potřebují všechny rychle očipovat (teorie mé kamarádky ...)
.
whiskas Přijde na to, jestli jsi ochotná obětovat obličej za to, že se k tobě některý lidi nepřiblížej víc než na pět metrů ![]()

OliveOyl No ale v tom případě to vychází dost nastejno
. Chtělo by to důkazné fotky před a po
.
Gatita já to vidím také tak, pokud se nechám naočkovat, tak jenom kvůli zjednodušení cestování do zahraničí. Povinná očkování mám všechna, navíc pouze klíšťovku, u které jsem vyhodnotila vysoké riziko, že ji můžu dostat, protože klíšťat mám za rok hodně. Kdyby bylo očkování proti borelióze neváhám. Proti chřipce se neočkuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY