whiskas v Praze se prý scenuje nějaký QR kód, o žádném vyplňování mamka nemluvila. Všude prý byli moc milý vojáci, radili i s tím, co bylo naprosto jasné, nikde nečekala. Po vakcíně se čekalo v nějakém jiném prostoru, máš tam být 15 minut, ale nikdo to nekontroluje.
Koronavirus
continuity Tohle ale nejsou popírači. Nebo tedy jen popírači. Vzorky všeho druhu. Prostě poučné.[
Asi bych vic vahala pred narkozou kvuli nejake kosmeticke operaci nez pred ockovanim.
to teda stoprocentně!
continuity Nevěřím studiím zveřejňovaným v novinách a jiných masmediích. Ale nechci to tu řešit. Je to můj boj.
Snad jen pohled z trochu jiné strany. - Nejsou to moje slova, jen maminky s dítětem s autismem.
V minulosti jsem věřila dvěma mýtům. 1. očkování je zcela bezpečné a vážnější následky jsou jen výjimečně u slabých jedinců. 2. Pokud má někdo vážné následky, stát se o něj postará. Můj naprosto zdravý syn měl zásadní reakci na očkování hexavakcínou MMR, báli jsme se o jeho život. Jen ten, kdo u svého dítěte zažil Encefalitický pláč, ví, co je to za hrůzu. Když se náš syn po několika týdnech dostal z nejhoršího, už nikdy nebyl jako dříve. V kartě má uvedeno, že došlo k regresu vývoje po očkování (přestal žvatlat, chodit...). Nyní máme diagnostikován Autismus. Bohužel stát nás nikdy neodškodní, jelikož připravovaný zákon nebude platit retrospektivně. Vše, co našemu synovi pomáhá, platíme - ABBA terapii, speciální logopedii, ergoterapii... Asistent do školky není k sehnání, na diagnózu čekáte 1,5 roku v pořadníku...
V ordinacích potkávám mnoho matek se zcela shodným zážitkem po očkování. Poslední statistiku stran dětí s PAS jsem objevila z roku 2014. Tehdy chodilo do škol 3,9 %!!! dětí s diagnózou PAS. Od té doby žádná oficiální statistika (proč?) Proč se liší počty autistů na ministerstvu zdravotnictví v porovnání s počty dětí, které nastupují s diagnózou do škol? (tuto informaci zveřejnil poslanec MUDr. Kasal za ano). A k té nové Dánské studii jen malá poznámka. Oficiální statistiky hovoří o proočkovanosti v Dánsku kolem 95 % - kde tedy vzali ty statisíce neočkovaných dětí, na kterých byl prováděn výzkum? Já neznám osobně ani jednoho neočkovaného autistu. Jaké procento to bude muset být, aby naše ministerstvo změnilo očkovací kalendář a zajistilo skutečně bezpečné očkování pro naše děti.
Ale jak říkám, nechci to tu rozebírat, jen, že nic není černobílé.
ionicera "očkování hexavakcínou MMR" - hexavakcína není totéž co MMR. Takovýhle nesmysl dost snižuje kredibilitu toho příběhu...
continuity Nevěřím studiím zveřejňovaným v novinách a jiných masmediích. Ale nechci to tu řešit.
jenom jednu otázečku Smolíčku a hned zase půjdeme... odkud teda bereš informace? Fakt mě to zajímá
ionicera Studie, ktere ma continuity na mysli, jsou seriozni studie zverejnovane v impactovanych casopisech, nikoliv v beznych platcich. Autismus zpusobeny ockovanim byl opravdu mnohokrat vyvracen. Ale zlo uz bylo jednou napachano a tahle "souvislost" bude kolovat uz naveky.
whiskas viktorka_od splavu presne, neockovana nebudu nic smet, ockovana budu stouchat do imunity, jak pise viktorka. Ja ji mam celkem dobrou, ale to ani nemuzete rict, ponevadz to vas hned kovid za trest zkosi.. Manzel se ockovat nechce, takze on nebude smet nic a ja bych mohla? Jak bychom fungovali? No, budeme sedet asi na prdeli doma. A kluka 14 let v pubertalnim bourlivem vyvinu se mi očkovat zrovna nechce.. A ten despekt a posmech mi tez dava zabrat. Tak jsem rada, ze mate vy dve podobný nazor jako ja.
Tak bohužel, je to tak, budete sedět doma na prdeli. Nebo bude sedět jen on. Máš jiné řešení než očkování?
Pro me uz je vzdycky vykricnik veta: neverim studiim atd. Jasne, masmedia jako novinky a idnes z toho udelaji milionkrat rozredeny vytah, ono taky co jineho, v odborne studii tohoto typu si bezny smrtelnik moc pri kave nepocte. A co hlavne, i ty vedlejsi zavazne dusledky jsou popsane, zkoumane a vi se o nich. A ano, autismus byl vyvracen, ale to je jak hazeni hrachu na zed... Takze ty zavery o silnych jedincich jsou liche a zavadejici uz z podstaty. Ale mamče na netu maji ty spravne informace, to mame teda stesti! Tajemne otazniky ohledne zverejnenych statistik jsou uz jen tresnicka na dezinformacnim zmatenem dortiku. Strasne.
ionicera hele ale tohle neni zadna zprava maminky, ale normalni dezinformace. Da se na tom krasne rozebrat, proc je to dezinformace
-jsou tam fakticky lzi, napriklad hexavakcina=MMR nebo "encefaliticky plac", to je pojem vymysleny antivaxery
-jsou tam argumentacni fauly, napriklad " Já neznám osobně ani jednoho neočkovaného autistu."
A jeste je zamenovana korelace s kauzalitou. Zase v tom, ze vsichni autisti jsou ockovani a tudiz za to muze ockovani.
tv tak radeji budu s chlapem sedet doma na prdeli, nez litat nekde s kamaradkama. Na babsky kamaradsofty si fakt nepotrpim![]()
ionicera to jste sem psat nemela, to nevite, co je tady za material? Je zajimavy, ja nadsenkyne do ockovani vyjizdi po kazdem, kdo je na tom trochu jinak, ze by si samy nebyly jiste? ![]()
nika materiál? Tak jako všude,od každého trochu. Viz příspěvky
.
Tady je moc dobře vysvětleno proč i inteligentní lidi věří konspiracím https://youtu.be/jzTLAS9SaM8
nika ale to je hezka dedukce....
jinx 711990 Dík za sofistikované příspěvky, já to chtěla napsat asi v pěti slovech :-).
ja mam odpoved i o ctyrech, kdyz nepocitam predlozky :)
ionicera to jste sem psat nemela, to nevite, co je tady za material? Je zajimavy, ja nadsenkyne do ockovani vyjizdi po kazdem, kdo je na tom trochu jinak, ze by si samy nebyly jiste?
kde vidis nejake vyjizdeni po nekom? (Pokud nepocitam tento tvuj prispevek vuci tzv.nadsenkynim do ockovani). Ja v tech prispevcich vidim vyvraceni nepravd v prispevku od ionicera pomoci faktu (napr. stokrat vyvracenou souvislost ockovani a autismu a take to ze hexavakcina a mmr jsou dve ruzne vakciny)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY