Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:02
Reakce na whiskas:

. Ale ty jsi hlavně asi ještě příliš mladá na aktuální vlnu očkování, ne? Alespoň mám ten dojem.

​fakt děkuji, ale já se tam vejdu opravdu bez problémů. Není to ani otázka měsíců, bohužel. Muž musí ještě počkat, ale když to takto půjde, je možné,že bude naockovanej dřív než já. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2021 16:04

Ellen já taky. Teď jsem teda nebyla (těhotenství, kojení), ale na podzim zase půjdu, jestli budou vakcíny.

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:04

continuity Já tě mám v kolonce max. 40+

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:11

Garfie Akras díky, já jsem zaregistrována a když jsem to teď kontrolovala, tam jsem to asi vyprudila a systém mi už PIN poslal.

Online Garfie
28613 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:12
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:16

Dneska mi sestra pri povinny prac.testu tak zajela do nosu,ze sem myslela,ze se zblaznim.Dokonce mi to rozjelo migrenu a nos citim i po nekolika hodinach.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:17

nika co ti brani si jidlo z esusu prendat na talir?

tri dny budu o poledni pauze jist v restauraci jako clovek a dalsi z esusu jako pes u boudy?

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:25

Tedy já žiju v tom že jsme samé mladice a zady má už půlka parfu nárok na očkování.

Že by tu byly samé učitelky a zdravotnice

Offline nika
685 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:27

Garfie ok, obavam se astry, proto jsem objednala hned, abych mela pfizera, kteremu verim nejvic. Meli jsme, skoleni na trasování, skolila nas pani doktorka, ktera nam vakcinaci skvele vysvětlila. Bylo to na podzim, v pulce listopadu a pro ockovani jsem se rozhodla hned na zacatku prosince. Ale je mi to i celkem jedno, co mi je podsouvano  nejakymi lidmi na netu, ktery osobne vubec neznam a oni neznaji mě. 

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:35
Reakce na Mha:

Já myslím, že kdyby tady nika neprispivala, neměly byste se nad čím rozčilovat, s čím polemizovat a ukousaly se nudou. Podle mě je velkým přínosem

​Tys měla nakonec pravdu, materiály proti odpíračům, už to jede :D

Offline nika
685 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:36

Lamicka to bylo receno obrazne, samozrejme si jidlo davam na talir a jim priborem . Ale nemáme moc extra zazemi, hlavne nam chybi stul, u ktereho by se pohodlne jedlo. A jak tady pise Zarinya,

tak minuly tyden mi zajeli do nosu tak jak ted ji, uplne jsem vyjekla bolesti  a to nejsu uplna citlivka. Cim driv pokoj od testů, tim lip. Chci jíst pekne v restauraci a bez drapani v nose

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:42

Moc to nesleduju, jaky je duvod, ze AZ nebo J&J davaji lidem nad nejaky vek a ne mladsim. U nich hrozi srazeniny nejak mene? Napadlo me to ted pri cteni clanku o tom, ze Slovensko uvazuje u zastaveni ockovani AZ.   

Offline nika
685 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:48

OliveOyl mne prijde divne, ze resite odpirace, kazdy at se ockuje nebo neockuje, jak chce. A je zajimavy, ze více maji potrebu resit ockovani neockovane, prece maji jasno, co je spravne, ne? Ja sice odpirac nejsem, ale jestli  vam dela radost mi dat takovou nalepku, tak si posluzte, rada davam lidem, co je potěší

Jinak preju hezký zbytek dne

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:50
Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 11. května 2021 16:54
Reakce na JankaM:

Tedy já žiju v tom že jsme samé mladice a zady má už půlka parfu nárok na očkování.

Že by tu byly samé učitelky a zdravotnice

​nejsou, prostě nám už není 30, no.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. května 2021 17:00

JankaM ale všichni jsou tu mladí duchem :)) 

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. května 2021 17:05

nika Vyznam proockovanosti populace k sireni epidemie tu jel nekolik stranek zpet. Myslim, ze rozhodne ne poprve. Odpurci ockovani ve vetsim poctu mohou situaci do budoucna pekne zkomplikovat. Urcita osveta jeste nikomu neublizila. Ale je dobre, jak jste se rozhodla. Uvidite, ze pak budete klidnejsi. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 11. května 2021 17:24
Reakce na nika:

Garfie ok, obavam se astry, proto jsem objednala hned, abych mela pfizera, kteremu verim nejvic. Meli jsme, skoleni na trasování, skolila nas pani doktorka, ktera nam vakcinaci skvele vysvětlila. Bylo to na podzim, v pulce listopadu a pro ockovani jsem se rozhodla hned na zacatku prosince. Ale je mi to i celkem jedno, co mi je podsouvano  nejakymi lidmi na netu, ktery osobne vubec neznam a oni neznaji mě. 

​"Protože me ten tlak na očkování vsemi moznymi zpusoby, kolikrat pro me az na hrane nejake slusnosti tak  nervuje a otravuje, rekla jsem si, ze do toho slapnu hned, at mam pokoj. zaregistrovala jsem se jeste pul hodiny pred půlnocí, uz to slo, a v patek jdu na prvni davku."

Offline nika
685 příspěvků moje polička 11. května 2021 17:28

Jos ja s vami naprosto souhlasim, osvěta je potreba, osveta, pozitivní motivace,  vysvetlovani. Ne  posmech a shazovani, to spíš vyprudi. Zadna otazka a uvaha ohledne zdravi prece neni hloupa. Co se tyka me, zhodnotila jsem  plusy a minusy a plusy prevazovaly. A ano chci mit jednodussi život, to byla taky motivace, i kdyz ne mozna ta spravna. Myslím, ze neockovani budou mit mnohem složitější život se vecnymi testy a omezenimi.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. května 2021 17:30

JankaM me taky prekvapilo, kolik lidi tu ma narok na ocko, znamena to ale ze tu jsem v dobre spolecnosti a hodlam se tu na nadchazejici desetiletky inspirovat