Torrah u nás se o tom diskutovalo, právník prý řekl, že víc bezpečné je testovat všechny. ![]()
Kdyby se alespoň testovalo PCR, ale antigen samodomo v kanceláři toho fakt vyřeší hodně.
Torrah u nás se o tom diskutovalo, právník prý řekl, že víc bezpečné je testovat všechny. ![]()
Kdyby se alespoň testovalo PCR, ale antigen samodomo v kanceláři toho fakt vyřeší hodně.
continuity no my jsme velká organizace, tak bych řekla, že se tím i docela dost ušetří... ale tak nějak bych i řekla, že to má logiku. Navíc jsme v kancelářích po jednom a mimo kancl nosíme roušky, takže snad... Ráda bych se na druhou dávku dostala ve zdraví.
nonemy to je opravdu těžké rozhodování, no. V podstatě bych řekla, že se musíš rozhodnout, jestli se víc "bojíš" covidu nebo toho meningokoka, který jí čeká v srpnu. Druhá věc teda je, jestli se ty děti opravdu začnou očkovat už na podzim, klidně to může být třeba až příští zimu.
Evaeva přesně, čeho se bojím víc. Už aby byla ta vakcína ve spreji.
Jsem příjemně překvapena rychlostí v Brně - před půlnocí jsem se registrovala a před půl hodinou mi přišel PIN2, termíny od středy 26.5.
jinx Kéž by to vyšlo, lék užívaný ústy k domácí léčbě, to by bylo..
Krehutka Jj, manzel uz ma taky termin. Ja jsem o rok mladsi nez on a zatim mi pin2 neprisel.
Krehutka ono se totiž registrovalo docela málo lidi 35+, tak to šlo rychle. Ráno bylo v openlab datech necelých 6000 v této kategorii pro cely JM kraj.
Myrtila A řeší se ten věk i v rámci skupiny? Já myslela, že ve skupině 35-39 je prioritní jen čas registrace ![]()
Krehutka Myslim, ze tady se psalo, ze je dulezitejsi ten vek? Kazdopadne registroval se driv nez ja, asi o 5 minut.
jj, ja az ted mela cas si to precist v klidu. Bylo by to super, tak doufejme...
Evaeva přesně, čeho se bojím víc. Už aby byla ta vakcína ve spreji.
no ale vakcína ve spreji je pořád vakcína, forma podání snad nehraje nějakou zásadní roli
olte To si uplne nemyslim. Aktivovala by nejdriv sliznicni imunitu a to je v pripade respiracni infekce prirozenejsi nez si ji pichnout do podkozi nebo do svalu.
Myrtila Krehutka Já myslím, že věk se neřeší, můj muž je starší a pin2 mu přišel asi dvě hodiny po mně, registrovala jsem nás zároveň. A známý, který je starší a registroval se už ve vlně před námi ještě tou dobou stále čekal. Jinak tedy, mně přišel pin skoro okamžitě a termín hned druhý den, muž už dostal první termín až o den později.
Garfie Aha, tak to mi nezbyva nez doufat, ze mi pin2 prijde brzo, pry uz u nas nejsou moc terminy na cerven, takze bych pak sla az v cervenci.
mirajo k té vakcíne ve spreji, v nejaké studii se ukázalo, že ten Spike protein dokáže poškodit plíce i když není navázán na virus, co by s tou sprejovou vakcínou mohlo kolidovat. Chce to ale další výzkum.
continuity o spreji nevím nic, ale už delší dobu vím o jedné skupině co u nás (vuvel) pracuje na lipozomálním nosiči pro podjazykové podání vakcín, prymula se o to eminentně zajímal a ten má čuch, tak snad časem..
Myrtila teď bylo někde srovnání, že ve velkých očkovacích centrech menších měst (tj. cokoliv mimo Prahu;)) se na vakcínu čeká kratší dobu než v Praze, v Praze je to prý 16 dní. Tak jsem taky zvědavá, doufala jsem, že budu mít první dávku v první půlce června. Já jsem teda až kategorie 30+, takže až ve středu.
Torrah ale musi uplynout 22 dni od prvni davky u dvoufazoveho ockovaciho schematu a 14 dni u jednodavkoveho.
Lamicka ano, to je fakt, to jsem tam nenapsala, přesně tak to máme
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.