Na fcb si mě zablokovala jedná uživatelka, odpůrkyně očkování, občas se na ni podívám z jiného účtu a to je teda síla.
sest příspěvků denně v tomto stylu.

Na fcb si mě zablokovala jedná uživatelka, odpůrkyně očkování, občas se na ni podívám z jiného účtu a to je teda síla.
sest příspěvků denně v tomto stylu.

tv to by jeden rval vzteky, co?
rasaNori tak nějak. Já třeba pochopím, že se někdo nechce očkovat, protože se boji, nevyzkoušená vakcína atd., mám dvě takové kolegyně, ok, respektuju. Ale tohleto klavírováni, ze ti, co se ockujou, jsou ovce, atd, no ty vole. Máme u nás dvě takové, očkovat se nechtějí, covidu se mega boji a ryjou do třetí do party, která se jediná naočkovala. Že je ovce, úplně blbá, že je teď ohrozí, když se nemusí testovat..![]()
tv no.. a ne? "že je teď ohrozí, když se nemusí testovat."
já popravdě nevím, jak to je, osobně se nebojím, ale pokud můžou očkovaní vir přenášet, tak to nedává smysl
tv nejlepsi je na tohle vlastni mama, ktera ti zacne vysvetlovat ze vakcina je fuj, ze covid je prehnany a nafouknuty atd. A tu do (_. _) poslat nechces.
Sweet Potato konzultovala jsem to dnes telefonicky s doktorem, zítra k němu jdu, napadlo mě totiž při pohledu do zrcadla, jestli to nakonec nebylo klíště. Sekala jsem trávu a vůbec byla na chalupě a možný by to bylo, i když o něm nevim. Uvidím, udělá mi odběry a bude jasno.
eh no já to nechtěla takhle na dálku dle fotky, ale přesně tak mi to připadalo.. akorát ten závěr no to není bohužel pravda. viz třeba Protilátky proti boreliím se v krvi objevují za 3-6 týdnů po infekci
(bohužel obvoďák to dost často vůbec netuší)
viktorka_od splavu no a ockovani tohle pravidlo o testování vymysleli? Můžou za to? A myslíš, že něco odhalíme tema nejméně prukaznyma antigennima testama, co prskli do škol, mimochodem?
Tak to vypada, ze misto na ockovani pujdu leda do karanteny![]()
711990 no jo ty ses taky mohla zitra hlasit, co?
tv co to má společného? to je přece jedno, kdo to vymyslel, pokud ten vir může přenášet, tak okolí ohrožuje. netvrdím že to tak je, já to nevím. nicméně nebudu tvrdit opak, když nevím. prostě se chováš stejně, jako ona.
používáš argumenty založené ne na rozumové úvaze, ale na víře, a oponenta obviňuješ z hlouposti.
rasaNori naštěstí jsem mamu zaregistrovala a bez reptání šla..protože pár lidí, které znala, zemřelo. Třeba soused, který chodil jen se psem, nikam jinam a covid někde lapl, možná ve výtahu.
viktorka_od splavu no hezky pěkně.
Edit - myslím k té borelióze.
viktorka_od splavu stejně jako kdo se chovám?
rasaNori no:( podle FAQ se hlasit muzu, ale termin mi povoli system az po 90 snexh od pozitivniho PCR
takze v zari, to uz se beztak zas nebude ockovat
711990 jezisi to me mrzi:(
711990 pockej v zari to je vic jak 3 mesice od ted a pozitivni test jsi mela nekdy v zime?
711990 to je naprd! Sambo? A ty už nejsi v té ochranné lhůtě? Teď jí prodloužili na 180 dní, mám pocit.
711990 aha, to je mi líto. A jak vám je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.