Pinot Noir Děkuju děvenko, nevidělaš moje žuby?
Koronavirus
Sweet Potato tak jednak jsou asi jine poznatky a postupy nyni, a taky se to asi lisi centrum od centra... txjo, pred 40 lety, to muselo po hrozne bolet, co?
Sorry jako, ale ![]()
![]()
Tabea Pinot Noir Sweet Potato hehe, sorry, to tak dopada kdyz ctu jednim okem a premyslim jednou mozkovou bunkou pri uspavani mimina ![]()
ono jak psala SP ze mela -8 uz na gymplu na tom lepsim oku, tak nejak jsem si to spojila ze operaci absolvovala nekdy hodne mlada (ale tech 40 let by to stejne nedalo, sorry tedy
)
mnum dala som si laser k 50
Do statistiky: V pátek v poledne Pfizer. Celé odpoledne i večer pohoda, úplně jsem zapomněla, že očkování proběhlo. Před půlnocí mě začala pobolívat ruka v okolí vpichu. V noci nic moc, pořád jsem se probouzela (jinak spím skvěle), ale to bylo asi jenom tím, jak jsem se snažila nespat na tý ruce. No a včera jsem byla šťastná, že jsem si mohla dovolit nic neřešit, jen odpočívat a pospávat. Protože cokoli jiného nepřipadalo moc v úvahu. Vrcholným bodem dne bylo převzetí nákupu z Rohlíku. :-) Chřipkové bolení svalů, kloubů, pocit teploty (ve skutečnosti jen lehce zvýšená), nechutenství. Dneska jako mávnutím proutku už všechno v pohodě.
Uz je spustena registrace pro kategorii 35+.
Myrtila Diky!
Myrtila ja si pockam az do stredy:(
rasaNori taky ve stredu, uz se tesim
Jen se obavam ze terminy uz ted nebudou tak rychle jak se pridelovaly v predchozich tydnech...
mnum pry se spousta mladsich nechce dat ockovat, tak uvidime. Ja teda jdu!
mnum pokud to v mezicase změní, tak vas naockuji s rozestupem 21 dní, takže možná budeš nakonec naočkována driv než já. ![]()
mnum Taky jsem slysela, ze hlavne v kategorii 40+ neni o ockovani takovy zajem, takze mozna cekaci doba bude docela kratka. A sama v to doufam ![]()
rasaNori continuity myslela jsem to tak ze ted vsichni rozockovani budou potrebovat druhe davky, tak pokud se vyznamne nenavysi kapacita center, tak se na par tydnu pravdepodobne zmeni pomer prvo a druhoockovanych. Ale treba i presto nebudeme cekat dlouho, hlavne ze uz je to tady
Myrtila jaj, tak uvidime
Stejne je zvlastni, ze se tady sesla proockovaci socialni bublina:)
rasaNori já v takové bublině žiju, osobně neznám nikoho, kdo by se očkovat nechtěl.
Pinot Noir
ano, u nás to samé
Pinot Noir moji rodice nechteli, a nakonec pujdou![]()
Otazka pro kojici. V dotazniku k ockovani je na nej dotaz. Pro ockovani jsem rozhodnuta, moje vekova skupina bude na rade od stredy a nevim, jestli me to nevysachuje na konec me skupiny? Tak nevim, jestli kojeni radsi nezatajit, prestoze se mi to dost prici, ja lhat vubec neumim
.
Jos no, kdyz to tak pises, tak ja to asi nezaskrtnu....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY