Ja se registrovala dnes v 6.30 do O2, odpo prisel pin2 a mohla jsem vybirat terminy od 1.6.
Koronavirus
Evaeva Mně to právě hlásil manžel, když vybíral termín, že červen už je bez šance. U nás (Brno) je teda víc očkovacích center, takže kdybych měla čekat opravdu dlouho, můžu to zkusit v nějakém dalším. Čekají nás v létě nějaké svatby, a na ty bych už kvůli sobě a miminu byla ráda chráněná aspoň jednou dávkou.
Lamicka to je super
Myrtila Já to zas potřebuju ladit tak, aby druhý termín vyšel mimo dovolené a ještě chceme s mužem třeba dvoudenní odestup, kdyby nás to nějak odrovnalo. Přiznám se, že nejvíc mě teď pohání ta vidina, že až budu mít 22 dní po první dávce, nemusím se testovat.
Myrtila Já to zas potřebuju ladit tak, aby druhý termín vyšel mimo dovolené a ještě chceme s mužem třeba dvoudenní odestup, kdyby nás to nějak odrovnalo. Přiznám se, že nejvíc mě teď pohání ta vidina, že až budu mít 22 dní po první dávce, nemusím se testovat.
Lamicka no teda, já se registrovala po půlnoci a nemám nic
Lamicka Manzel se registroval jeste pred pulnoci do O2 a nic (je mu 36). Ale jeho kolega tamtez ma termin uz taky. Asi je to fakt loterie
Lamicka Ha! Staci postezovat, prave mu prisel pin
Myrtila Ja jela do sousedniho mesta, koukala jsem, jake jsou kde cekaci lhuty a cim se ockuje..:-)
jitřenka Tak zrovna důchodci byly ta skupina, co se očkovat nechala. Zájem upadal u lidí 40+ .
Lamicka já jsem si uprostřed noci musela spočítat, kolik je mi vlastně let
![]()
rozarka - napsala jsem vlastní zkušenost.
Evaeva Jo, to, ze se clovek nebude muset testovat, je taky dost motivacni
ale jak jsi to kdyztak pred par dny psala, ockovany muz s detma v restauraci a matka v klidecku s kafem nekde venku na lavicce? ![]()
Garfie Jj, to si vybavuju, ze jsi tu psala. Tady je kdyztak taky moznost si vybrat jine misto ockovani, tak kdyztak projedu statistiky cekacich lhut a preregistruju se.
Myrtila nějak se to u nás nesetkalo s nadšením
ale s testy se tu otevřela možnost vypadnout cvičit![]()
continuitytys myslím zmiňovala před časem zarudnutí paže - nemůžu to zpětně najít. Za jak dlouho se ti to objevilo po injekci? Já jsem si toho všimla asi cca před třemi čtyřmi dny, a to budu zítra 3 týdny po první injekci. Až ted mě to začala mírně svědit, tak nevím, jestli to tam je od začátku nebo se projevilo takhle zpožděně? A navíc je to v místě kus vlevo pod vpichem, tak jsem z toho zmatená...
Už ti to zmizelo?
ale jak jsi to kdyztak pred par dny psala, ockovany muz s detma v restauraci a matka v klidecku s kafem nekde venku na lavicce?
tyjo, ale to je náhodou dobrá strategie :))
Lenka22 to byla Sweet Potato
do statistiky hlásím, že včera po o večer lehce zvýšená teplota, bolavé rameno, únava. Dnes už jen bolavé rameno, jinak nic.
continuity aha, díky![]()
Sweet Potato prosím tě, máš ještě tu paži se zarudnutím nebo to už zmizelo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY