711990 hele, minule jsi byla pozitivni a protilatky nic, ted antigen pozitivni a pcr negativni, na ty protilatky jsem sama zvedava :)) nakou covidovou patogenni zonu tam mate!
a gratuluju :)
711990 hele, minule jsi byla pozitivni a protilatky nic, ted antigen pozitivni a pcr negativni, na ty protilatky jsem sama zvedava :)) nakou covidovou patogenni zonu tam mate!
a gratuluju :)
moora haha presne
tak uz jen kvuli tomu na ne musim jit!
Muž už má pin2 do O2, je o půl roku starší než já. Oba jsme ve středu kategorie, tak doufám, že i na mě brzy dojde. A samozřejmě nám druhý termín koliduje s dovolenou, tak jde až 13.
Jsem ve stredu vekove kategorie, prihlasena chvili po spusteni a do O2 mi prisel formular cca pred hodinou. Terminy jsou od 5. jeste volne
711990 dobrá zpráva :-)
Raduza to je skoda, ze to nevyjde. Ono tam bylo puvodne tech 14 dni a pak to zmenili na 22 (stejne jako u testovani do zamestnani). Tech 14 dni nechali jen pro jednodavkove schema.
711990 super! Tak dej vedet, co to bylo
nebo spis ty testy jsou ehm k nicemu
711990 chtěla jsem ti napsat, ať nepanikuješ (výraz mého kolegy Angolana), tohle teď hrozně řádí, v pátek byly v Ríšově třídě 3 děti z 28, tři kamarádky z různých částí Prahy mají takhle nemocné děti. Je toho okolo hrozně moc. Ale vidím, že jdu pozdě ![]()
711990 dobre zpravy :) jinak ja ted vim o 3 lidech, co jim za posledni rok nic nebylo a protilatky maji.
Lamicka A ten můj brácha má víc než kolikrát lidi po očkování a taky mu nic nebylo. Prej tak dva roky neměl ani teplotu a rýmu
.
Vy jste si koupili pozitivní testy
.
Od zitra se konecne vse otevira,dokonce nemusi byt do hadraren n.test a co udela COS?
oteviraci doba od 12-18hod........![]()
to vubec nemam sanci tam zajit.....![]()
Zarinya ani o víkendu?
Catherinne ne.Tady je v nedeli zavreno uplne a v sobotu tez pracuju.
Ja nechapu proc maji zkracenou prac.dobu......driv bylo normalne 10 -20hod.
711990Nechci ti kazit radost, jen, že negativní i PCR nic moc neznamená. Švagr covid +, synovec po týdnu kašel, horečky, hrozná únava, testy negativní. Teprve 3. PCR ho tam ukázal. Ale tedy u něj se to dalo čekat, když to měli doma.
ionicera no rozhodne jeste zustanem v izolaci...mne je stejne cim dal hur
711990 Asi to chce test až tak 5. den příznaků.
711990 A přeju ti brzké uzdravení.
ionicera diky:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.