Tabea hmmm tak to nevim.
Koronavirus
mám jeden ultra blbej
ale to potvrzení o prodělaném covidu - na to je nějaký formulář? Doktorka mi řekla že si mám přinést vytisknutý ale co hledám na netu tak jsem našla jen různá potvrzení pro vstup do ČR nebo do jiných států....
Prosimtě co to meleš ![]()
Vono tě uvrhne do těžkejch životních podmínek, když budeš muset mít covid pas?
A na diskriminaci si běž stěžovat například s matkama neočkovanejch dětí, který jim proto nevzali do školky... zajímavý, že jsem ještě o žádným soudu kvůli tomu neslyšela. Ale ty sem snad dáš odkaz, ne?
Stejně tak jsem ještě neslyšela o žalobě na stát, kterej drze vyžaduje po turistech očkování na dejme tomu žlutou zimnici... a ještě ke všemu chce vidět mezinárodní očkovací pas. Hrůza, že jo!
A666 tak si zajed do ceska.
hele koukala sjem na to, v CR to na rozdil od DE palti zdravotni pojisteni, potrebujes byt minimalne u nejake pojistovny v CR (jinak jako ve FAQ na covid portalu maji jen pripady pro cizince v CR, ne pro Cechy zijici v zahranici...). Manzel nekde na diskuzi navic zachytil, ze snad zatim maji problem i cizinci s komercne zaplacenym pojistenim byt ziji v CR ![]()
Jinak jo, ockovani v zahranici neuznavaji (je teda pokrok, jestli z DE jo...)
Jako kdyby to slo, tak ybch si tam fakt dojela.......
Jinak moemntalne me drasa pocitadlo s termina - v Sasku jsou jich stovky 8ale kdo vi, kolik jich je enco jineho nez AZ) a me to uz vic jak hodinu enchce pustit k prihlaseni.....
Sairon formulář na to asi nikde není, moje MUDr mi dala potvrzení na celou stránku, i v angličtině (za 100 Kč) a mojí kolegyni napsala někam nahoru do levého rohu jednu větu (zadarmo) ![]()
A666 chapu tvoje rozhorceni,taky me ockovani v nemecku zklamalo a kdybych nenastoupila pracovne do nemocnice tak mam taky smulu.:-(
Jako kdyby to slo, tak ybch si tam fakt dojela.......
Jinak moemntalne me drasa pocitadlo s termina - v Sasku jsou jich stovky 8ale kdo vi, kolik jich je enco jineho nez AZ) a me to uz vic jak hodinu enchce pustit k prihlaseni.....
A666 A co se to v Nemecku stalo, ze to tak vazne? Dyt u nas delali politici vse mozne, aby to nefungovalo (nadsazka) a ted to tuk tuk docela frci. Samozrejme jak jde. Ted jsem u kadernice a ta dostala od praktika v patek Johnsona treba.
Jako je to absurdni zejmena tady v Sasku.... Dneska mi hlasili kolegove ve Frankfurtu jak maji terminy (zdravi chlapi mladsi nez ja...) a tady mam problem dostat se k terminu i jako priority 3 group....
A666 A co se to v Nemecku stalo, ze to tak vazne? Dyt u nas delali politici vse mozne, aby to nefungovalo (nadsazka) a ted to tuk tuk docela frci. Samozrejme jak jde. Ted jsem u kadernice a ta dostala od praktika v patek Johnsona treba.
Netusim, fakt ne. Ale evidentne je asi problem s dodavkama pfizeru sem do Saska nebo nevim (ono se to dost lisi spolkova zeme od spolkove zeme)..... U meho praktika byla minuly tyden cekacka 600 lidi, pry se mam zeptat za dva tydny..... Ale teda kazdy 2-3 se tam ptal na ockovani....
Garfie no vzdyt je cas.......![]()
A666 Tak to me mrzi. Snad se to taky nejak zlomi. Tady v CR spis cekam, ze za par tydnu zajem dost opadne a naopak vakciny budou prebyvat.
A666 Tak to me mrzi. Snad se to taky nejak zlomi. Tady v CR spis cekam, ze za par tydnu zajem dost opadne a naopak vakciny budou prebyvat.
Jako tady dobre fungocalo to ockovani nejstarsich, dokonce na rozdil od CR ockovali i osoby, co se o ty vysoce rizikove staraji, Sasku ma prvnid avkou naockovano pres milion lidi (tj. vic jak ctvrtinu obyvatel). Az ted se to zadrhlo....... Bohuzel ve chvili, dky se planuje uvolneni pro vsechny.
Roli asi hraje i to, ze priority group 3 je hodne velka a kdyz sjem slysela, ze u zname v IT firme dostavaji potvrzeni pro tuto grupu v praci kvuli tomu, ze maji 1 projekt s automobilkou (pritom IT prace se da v klidu delat z domova, takze bych to nevydela jako nepostradatelnou praci) a znamy s nadvahou ma taky anrok kvuli BMI, tak uz se vlastne nciemu endivim, asi je tech zajemcu najednou proste moc....
Tak nejaks e mi povedlo urvat termin na 8.6.
Potom, co sjem se vic jak 2 hodiny nemohla prihlasit jsem se konecne dovolala na infolinku a tam mi termin nasli. Sice je to hodinu jizdy S-bahnem od meho ybdliste, ale lepsi vrabec v hrsti......
Sairon já měla v sms zprávě o covid pozitivitě odkaz a kód, mohla jsem si to vytisknout, manžel tu sms smazal, ale zavolal do laboratoře a poslali mu to znova
viktorka_od splavu
Vono tě uvrhne do těžkejch životních podmínek, když budeš muset mít covid pas?
A na diskriminaci si běž stěžovat například s matkama neočkovanejch dětí, který jim proto nevzali do školky... zajímavý, že jsem ještě o žádným soudu kvůli tomu neslyšela. Ale ty sem snad dáš odkaz, ne?
já ti dám odkaz :)
ockovat-deti-je-povinnost-neni-to-poruseni-lidskych-prav-rozhodl-soud-149883
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY