Jak to bylo s tim stezovanim na nepritomnost PIN2?
Koronavirus
rasaNori taky nemam. Ale cekam, ze to muze trvat i par dni.
OliveOyl ale to je povinne ockovani, povinnost vyplyva ze zakona, a stat taky nese jakous takous odpovednost, kdyz ma nekdo smulu na vedlejsi ucinky.
rasaNori taky nemám;) přitom v O2 mají volné termíny už na 4.6.
Ja teda nevim jak kdo, ale nez bych bez covid pasu musela opakovane na testovani kvuli kazdy blbosti, tak to vidim jako jednodussi ten kus papiru nebo kod v telefonu.
Nevite, jestli se to ockovani muze nechat zapsat do zlutyho mezinarodniho ockovaku? Mam ho starsi, zadna extra kolonka na covid tam neni, jak to tu nekdo psal.
Jinak z pecliveho IKEM mi presne 22 dni po prvni davce poslali potvrzeni v cestine i anglictine, tak podle tech novych pravidel uz asi nepotrebuju zadny testy do hospody a ke kadernikovi ![]()
A666 jsem ráda,že máš termín, jen bych trochu rozporovala, že všechna IT práce se dá dělat z domova. Když tam už to zařízení leží a běží, dost často jde řešit support vzdalene, ale nainstalovat se to musí fyzicky na místě a i nějaké speciálnější věci se musí často konfigurovat přímo na zařízení.
já ti dám odkaz :)
ockovat-deti-je-povinnost-neni-to-poruseni-lidskych-prav-rozhodl-soud-149883
Hezky pěkně
A to musel ten jurodivec votravovat až ve Štrasburku...
Gatita tak já myslela, že Barbucha mluví o povinném očkování, když píše o školkách
Taky že jo. Co je na tom divnýho? Haranta prostě do školky nevemou, můžeš si stěžovat třeba na lampárně (když je Štrasburk už vyčerpanej, muhehe).
Prej diskriminace, to bych se picla ![]()
OliveOyl ale to je povinne ockovani, povinnost vyplyva ze zakona, a stat taky nese jakous takous odpovednost, kdyz ma nekdo smulu na vedlejsi ucinky.
No vidíš v jaký osvícený, liberální době teď žijeme. Očkování na covid povinný není, ani vlastnit covid pas ti zákon neukládá. Fakt ne. Pročež nechápu, proč s tím má někdo problém ![]()
Jak to bylo s tim stezovanim na nepritomnost PIN2?
Postěžuješ si a hned přijde :) chodí to podle věku.
Lamicka hm tak to si jeste pockam:)
barbucha protoze je proste divny neco nekomu prokazovat pri vstupu skoro kamkoli. A ano, chci se vratit k normanimu zivotu. A ne, lepsi reseni jsem nevymyslela. To je jen takove moje povzdechnuti, ze chapu, ze ne kazdemu to jde pod nos.
OliveOyl zvlastni, ze od r. 2013 to rozhodli zrovna ted![]()
A666 jsem ráda,že máš termín, jen bych trochu rozporovala, že všechna IT práce se dá dělat z domova. Když tam už to zařízení leží a běží, dost často jde řešit support vzdalene, ale nainstalovat se to musí fyzicky na místě a i nějaké speciálnější věci se musí často konfigurovat přímo na zařízení.
Rozumim, ale konkretne v tomhle pripade tomu fakt bylo (lidi tam jsou na HO dlouhodobe)
viktorka_od splavu ilumináti...
barbucha protoze je proste divny neco nekomu prokazovat pri vstupu skoro kamkoli.
Jo? Co třeba jen tak namátkou zaměstnanecký karty, který ti otevřou vstup? Co taky například metro (v některých městech), kam se přes turniket nedostaneš bez vytažení legitky? Atd. atd.
barbucha ja tam teda rozdil citim,legitka i benefitkarta jsou prece jenom doklad o tom, ze sis tu kterou sluzbu uhradila, to je jasny, ze te zadarmo cvicit ve fitku nenechaj. No to je jedno, kazda to mame jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY