viktorka_od splavu jj myslím, že štrasburk v tom jede s gatesem...
Koronavirus
A666 jsem ráda,že máš termín, jen bych trochu rozporovala, že všechna IT práce se dá dělat z domova. Když tam už to zařízení leží a běží, dost často jde řešit support vzdalene, ale nainstalovat se to musí fyzicky na místě a i nějaké speciálnější věci se musí často konfigurovat přímo na zařízení.
je to tak, že zaměstnanci firmy, která je dodavatel firmy zařazené jako kritické odvětví, dostanou očkování prioritně. Takže třeba účetní firmy, která vyrábí kabely pro telekomunikací má nárok na prioritní očkování, i když třeba už rok deka jen z HO. U nás, Bavorsko, očkování momentálně taky vázne. U nás ve městě je naočkováno (1 nebo 2 dávky) 40% populace. V ČR bych už termín měla, tady nevím, kdy na mě přijde řada.
Tvoje vyjádření o IT samozřejmě nerozporuju.
nolita no kdyz myslis:-)
rasaNori A kam ses hlásila? Kolega se registroval v uterý odpo, včera mu přišel pin a teď čekám až se dokulí z očkování na Černé louce. Čímž mě pěkně štve, protože já, ač starší a registrovaná už od minulého pondělí, jdu až v sobotu. Měla jsem si taky vybrat tu Černou louku.
brrr prave na cernou louku, a porad nic.
Nevíte prosím jestli i při ubytování v hotelu stačí tři týdny po první dávce očkování. Nějak už se v tom ztrácím.
Diky
Raduza ano - rekreace jsou bod 5 a je tam odkaz na bod I/18 kde je to reseno (22 dni po ocko)
https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/maloobchody-a-sluzby-0485.pdf
rasaNori A kdy ses registrovala? Vydrž, tam to jde fakt rychle.
brrr vcera o pulnoci:) no jo jsem netrpeliva, vim:(
rasaNori jestli te to uklidni, tak my se s muzem registrovali uz po jedenacte vecer, do O2 areny a taky zatim ani jeden pin2 neprisel ![]()
Lamicka Díky moc, ovšem s účinností od 31.5. a já se potřebuju ubytovat 29.5. ![]()
Zuzuli dik, hned je mi lip:D
711990 jupiii! Ale vysvetleni teda nemam. ![]()
711990 Super, hlavně, ze už je maličkému líp
at je brzy líp i tobě
711990 to je dobra zprava, to ti preju :)
711990 rasaNori Zuzuli mne uz prisel a uz mam i termin! Registrovala jsem se rano a pin 2 prisel asi pred hodinou, do O2, terminy od 5.6. do 13.6., rozestup mezi davkami 6 tydnu. Muz se registroval hned kolem pulnoci a pin 2 mu prisel pozdeji nez mne. Je o rok mladsi, mozna je to kvuli tomu? Tak drzim palce at se i vy brzy dockate!
mnum počítám s tím, že pokud to je podle věku, tak jsem na úplném chvostu, třicet mi bylo ani ne před měsícem. Ale na očkování nespěchám, tak jsem v klidu
Zuzuli ja jsem prave na horni hranici teto vekove kategorie, tak mozna proto mi to prislo tak brzo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY