Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 24. června 2021 16:58

Myslím, že bude čím dál víc vyostřených sporů mezi očkovanými a jak je nazvat- popírači ? - 

ale - teď to vezměte z opačné strany- hypotetická situace- je před volbami, počty nakažených se tutlají, respirátory už nejsou ve vnitřních prostorách nařízené. A vy máte obchod a víte, nebo myslíte, že je to špatně. myslíte, že nemáte právo si dát na dveře- vstup možný pouze s respirátorem? 

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 24. června 2021 16:58

A tady k tomu očkování.

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 24. června 2021 16:59

Sweet Potato no je to na pytel. Trochu jsem to čekala a stejně mě to rozstrelilo. 

Na to margo jsem se začla vic pidit a děti nemusí být před prijezdem na Slovensko testované. Nevíte někdo?

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:32
Reakce na Hanka H:

Asi bych na onu diskutovanou majitelku olomouckého obchodu vztáhla české přísloví

"Jaký pán, takový krám" a prostě bych šla jinam. 

​Tak si říká přímo o bojkot!

Ale takový mam nejradši - to jsou ty samý co pak skuhraj jak si nevydělaj ani na nájem.

(jako tady místní pedikérka, která na požadavek pátečního odpoledne pravila se smíchem, že to ona už bude dávno na chatě, a když jsem k ní pak přišla jindy, brečela jak želva jak jí nejdou kšefty )

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:34
Reakce na Sweet Potato:

Ne, není to fejk. Možná jim někdo hacknul účet?

​Nehacknul, už jsem na to v Praze koukala jak z jara.  

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:38
Reakce na Kokoska:

barbucha no to kazdopadne, kdyz napr. tvrdi, ze neexistovali pred ockovanim bezpriznakovi prenaseci. 

​A bude se hádat do krve... já tohle prostě nemůžu tolerovat... to se budou za chvíli hádat vo to, že si zlomenou nohu vyléčíš meditací a sádra je jen podvod lakotnýho výrobce? 

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:42

barbucha potkala jsem před týdnem kamarádku, která si to odmakalana covidovem Jipu a ta vyprávěla neuvěřitelně historky. měli tam lidi, kteří ještě krůček od ventilace tvrdili, že žádný covid neexistuje a co tam oni v tom atombordelu vyvádí. To je snad na zbavení svéprávnosti. Jako obranné mechanizmy a různé popírání reality jsou jedna věc, ale ležet na JIPu v ohrožení života a dohadovat sa s personálem, že nemoc která ho tam dostala, vlastně neexistuje, je teda za hranici všeho, co lze nazvat zdravým rozumem. 

Online Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:47

quebrada Ono už je to i v ulicích?

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:47
Reakce na ionicera:

Myslím, že bude čím dál víc vyostřených sporů mezi očkovanými a jak je nazvat- popírači ? - 

ale - teď to vezměte z opačné strany- hypotetická situace- je před volbami, počty nakažených se tutlají, respirátory už nejsou ve vnitřních prostorách nařízené. A vy máte obchod a víte, nebo myslíte, že je to špatně. myslíte, že nemáte právo si dát na dveře- vstup možný pouze s respirátorem? 

​Hele nevim. Já bych asi řekla, že ne...

Takovej majitel obchodu si může myslet co chce, to je jeho věc. Ale nemůže vymáhat cokoliv si usmyslí, musí vycházet přece z aktuálních zákonů a nařízení.

Pokud si bude myslet že seš Marťan a vysíláš signály, těžko po tobě může chtít, abys vstoupila pouze zabalená do staniolu. Ale myslet si to může

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:50

continuity 

To jsem ještě neslyšela A co v tom špitále teda dělali, proč nezůstali doma?

Tohle je fakt národ magorů, a ty jurodivci jako Pitomio to ještě podporujou.

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 24. června 2021 17:54

Sweet Potato Jj viděla jsem to tramvajových zastávkách mezi Újezdem a Andělem, tak se obávám, že už to bude rozlezlé i jinde.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 24. června 2021 18:54
Reakce na barbucha:

​Tak si říká přímo o bojkot!

Ale takový mam nejradši - to jsou ty samý co pak skuhraj jak si nevydělaj ani na nájem.

(jako tady místní pedikérka, která na požadavek pátečního odpoledne pravila se smíchem, že to ona už bude dávno na chatě, a když jsem k ní pak přišla jindy, brečela jak želva jak jí nejdou kšefty )

​No a nás zas bojkotů ti, kteří nechtějí nosit roušky. :-) A je mi to fuk. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 24. června 2021 18:54

Bojkotují

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 24. června 2021 19:17
Online continuity
43554 příspěvků moje polička 24. června 2021 20:09

Sweet Potato to vyfotili fronty před Primarkem? 

Offline Kokoska
35144 příspěvků moje polička 24. června 2021 20:10

Sweet Potato na druhou stranu porad se mele o prijezdovycb formularich a ze musis mit pri priletu test nebo ockovaci certifikat... a myslis, ze to na letisti nekoho zajimalo? Tak holt kdyz na opatreni kaslou instituce, kaslou na to i lidi. Tezko chtit po nekom disciplinu, kdyz to nejde shora. Jako vloni, Cau lidi, Monca jede k mori a Cau lidi, dovlekli jste covid z Chorvatska, ze vam neni hanba.

Ovsem ty fronty pred Primarkem fakt nechapu.

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 24. června 2021 20:28

Offline nika
685 příspěvků moje polička 24. června 2021 20:45

viktorka_od splavu cetla jsem dnes, to sedí