Na očkování jsem se těšila, protože od samého začátku jsem strach měla,ze začátku až panický,musela jsem se hodně dlouho ovládat, takže doma žádné návštěvy,do práce ,na nákup jednou týdně a jinak nic.od očkování očekávám, lehký příběh v případě nákazy,nic víc.Jsem astmatik a navíc mám jakousi fobií z udušení nebo utopení a to už od dětství.
Vůbec mi nevadí když se někdo očkuje kvůli cestování apod.nevadi mi ani že se někdo očkovat nechce, protože vi že má protilátky, nemyslím tím odmitače.vadi mi kecy ze jsme do očkování tlačeni,že je vakcína nevyzkoušená,nutnost přeočkování,ze se preockovava chřipka,tetanovka,klistovka a kdo vi co ještě,nikoho netrápí.Otravuji mě řeči typu, už aby ty hadry přes hubu zrušili, stejně je to k ničemu, případně já to nenosim..., protože říkali že je to nezákonné...
Jeden manželův rakouský kolega se ptal kdo všechno je očkovaný a divil se že všichni Češi jsou nebo se chystají,on se prý to očkovat nebude, doktor mu řekl, že očkovaní začnou do dvou let umírat, počká ty dva roky a pak se kdyžtak nechá.