SunEclipse
pohledem? nebo dokonce na dalku?
Koronavirus
whiskas upřímně po půl roce bez dovolené, bych byla mrtvá i bez vakcíny.
whiskas u nás doma sme skapatí všetci, včítane tínedžerov, podľa mňa to súvisí s teplom a tým divným tlakom posledné dni.
SunEclipse Jejda![]()
continuity whiskas Po 3 letech mumifikovana ![]()
Podvádět dotekem. ![]()
Sweet Potato rušit menstruační cyklus po druhé dávce. To mám pěkné vyhlídky.
whiskas Já jsem se po druhý dávce Pfizeru neměla ani prostor cítit se neOk, bo jsem byla na chalupě zatažena do řešení prudkých rodinných sporů ohledně očkování (rodiče osmdesátníci očkovaní, otci začal souběžně lítat tlak, začal vést obligátní předsmrtné proslovy, které vede už čtyřicet let a furt nic, sestra antivaxerka řešící vše homeopatií a posíláním energie ječící, že se rodiče očkováním chtějí zasebevraždit, a že si nad nimi myje ruce,), takže jsem řídila, kosila, nechala si nadávat, poslouchala hřbitovní řeči, uklidňovala a přežila.
Magnetizovat bluetooth v MHD jsem vždycky chtěla
.
Co znamena ovladat oci? Mam to mit po druhe davce a nejak nevim, co s tim ![]()
Jako svoje, ze neusnu za chuze, nebo cizi - sem se mi divejte... Ze ten Bill k tem cipum neda nejaky upozoneni, to je teda peknej slendrian! Jeste abycb pak dostala za usi. "Pri kontrole vaseho cipu bylo zjisteno, ze nedostatecne a nevhodnym zpusobem ovladate oci, durazne doporucujeme prestat se divat na nepotrebne kabelky, boty a obleceni, COS znacku nevyjimaje. "
Isca - promiň, ale popis mě opravdu pobavil a živě jsem si to představila. Ale pro klid, ono se něco podobného odehrává téměř všude. ![]()
Ničit 5G v MHD ![]()
Sweet Potato Vysílat pohledem nenarozené děti
díky, Bille, za kompenzaci hysterektomie
Prosim, kdo mate obe ockovani, pro cestu do zahranici je jaky postup? Prijde potvrzeni na mail , ktere pak ukazete pri odbaveni ?
nebo jak to funguje, vite nekdo ?
Antje stahnes si na uzis.ocko.cz certifikat, muzes si ho vytisknout nebo ulozit do mobilu. Ale pozor, nektere zeme chteji i test a ockovani je jim jedno. Vysledek testu je taky na tom portalu nebo prijde mailem a na mobil kod k otevreni.
Antje a jeste nektere zeme chteji vstupni formulare, do te Italie jsem vyplnovala dva. Nejlip se podivat na stranky bud mzcr nebo zastupitelskeho uradu dane zeme.
Kokoska moc dekuji.
Antje neni zac. Kam jedete?
Kokoska Rakousko do hor a Recko k mori.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY