Antje parada, uzij si to!
Koronavirus
Kokoska dekuju moc.
Kokoska ![]()
takže chyba čipu, fajn, budu to reklamovat.
Isca To nezní jako procházka růžovým sadem.
continuity slniecko mirajo Garfie
Tak jo, povznesu se nad to a budu vyhlížet dovolenou. Do té doby prostě přežiju a nasadím více vit.C
.
whiskas ono to je fakt různý, první den po 2 dávce jsem prochodila po obchodech, druhý den uběhla 30 km.
Catherinne Já se ale bavila o týdnu PO. Je mi jasné, že je to různé ....
V posledních dnech jsem něco zaslechla o zkrácení intervalu mezi 1. a 2. dávkou. Chystají to nebo už to praktikují? Hledala jsem na stránkách min. zdrav. a nic jsem nenašla.
Do statistiky, po 2. dávce mírnější reakce, než po první, ale migréna strašná, léky nezabírají.
Mirka Dneska v televizních novinách to zkoušeli. Má to už fungovat, ale negunguje.
Mně po první dávce nastoupila reakce po týdnu. Bolel mě celý příslušný kvadrant a natekla mi uzlina v podpaží. Trvalo to asi týden.
dynda Díky. Předpokládám, že už jsi v pořádku :-).
Renusatko Moc děkuju! Dceři by se hodilo mít druhou dávku před táborem, ale včera na první jí nic nenabídli, tak třeba to půjde dojednat.
Máte tu hodně různých zkušeností, neporadíte ohledně samodomo testů? Dostala jsem za úkol sehnat cca 200 kusů, samozřejmě za co nejpříznivější cenu a třeba aby i něco ukazovaly. Nemáte někdo podobné hledání za sebou? Děkuji!
Mám zkušenost s tímto testem Flowflex® SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test. Mají slušnou skutečnou citlivost. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vedci-srovnali-antigenni-testy-rozdily-jsou-az-stonasobne-147666
Kupované zde pilulka.cz
horse_66 děkuji, podívám se.
Mirka Ještě bych chvíli počkala. Babiš říkal, že jen zavoláš na covid linku a hotovo. V té reportáži tuším bylo, že reportérka volala na 1221, tam jí řekli, že to nejde a že má volat přímo na očkovací středisko. V očkovacím středisku jí řekli, že na to nemají čas a nemají místa, že mají naobjednaný lidi.![]()
Tak k tým konšpirátorom. Sambo má v práci kolegu, odporcu očkovania, ktorý verí tej teórii, že sa od ockovanych čímsi nakazi (už som zabudla čo to má byť). Preto odmietol po ukončení HO nastúpiť do práce, aby sa nestretol s naockovanymi. Aby ho zamestnávateľ dostal fyzicky do práce, museli mu vypnúť prístupy na diaľku. No keďže aj naďalej trval na tom, že on môže pracovať iba na diaľku, tak dostal výpoveď a on ju podpísal. Teraz by ma zaujímalo či chce byť do konca života nezamestnaný a nechodiť ani do obchodu, nikam, aby sa nestretol s ockovanymi
.
Inak oni majú v práci dosť prípadov. Ďalší povedal žene, že ak sa dá testovať a očkovať, tak sa s ňou rozvedie
. Tretí posiela na firemný mail fotky výsledkov (skôr výstupov) svojich detoxikačných kúr (blijici smajlík).
Mrakoplas Sambo je programátor?
připomíná mi to historky které jsem slýchala doma![]()
Renusatko já mám taky problém. Měla jsem tu druhou dávku mít, co jsem byla v nemocnici. Ještě na JIP jsem se pokoušela to posunout, právě přes 1221. Tam si s tím nevěděli rady, předávali si mne jak horkej brambor, nakonec prý mám volat na očkovací místo. To byl ten Státní zdravotní ústav. Na jejich stránkách žádný kontakt, naopak jen odkaz na 1221. Nakonec jsem zavolala na jediný číslo, na vrátnici. Tam jsem dostala jiný číslo, na mobil někoho, kdo zná někoho, kdo sedí u těch počítačů. Takže přes tři mobily jsem se nakonec dovolala slečně operátorce. Kontakty prý na stránkách nemají proto, aby jim lidi zbytečně nevolali.
No ale v tom Státním zdravotním ústavu s očkováním končí, jen dojedou ty druhý dávky, už nejsou ani v seznamu očkovacích míst. Poslední termín je tenhle čtvrtek a pak finito. Takže jsem se teda zarezervovala před třema nedělema na něj. Doufala jsem, že už budu ok. Ale beru ty ATB, takže to nepůjde.
Čeká mne teda znovu anabáze přes vrátnou, protože jsem si to poslední číslo neuložila, a musím to zrušit úplně.
No a jak to vlastně je, když překročím nějakou dobu od první dávky, musím to pak absolvovat znovu dvakrát, nebo můžu na druhou třeba po třech měsících?
viktorka_od splavu to už dneska asi neplatí. Muž dělá v IT firmě a naočkovaní jsou prý skoro všichni. Zrovna včera jsem se na to ptala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY