Jennyfor Něco mi uniklo? Ty jsi při tom všem zápřahu byla ještě na operaci? Ufff. Čtu, že o tatínka je postaráno, tak teď by to chtělo se začít starat taky trochu o sebe
.
Koronavirus
Já dnes druhá dávka Astry,zatím reakce slabší než u první dávky.Bez teploty,ale dost mě bolí hlava a je mi špatně od žaludku...
whiskas Migréna už se dnes nerozjela, naštěstí, protože 4. den bych už nedala. Takže mě jen trochu bolí hlava, je mi špatně od žaludku, bolí mě ledviny a jsem unavená. Pěkný nářek přišláplého chrousta
. Ale zítra už budu OK, jdu do práce.
Mirka Hm, to nezní zrovna pohodově. Přeju ti, ať už jsi zítra fakt o.k. - nejen kvůli práci, samozřejmě
.
whiskas Já to přetlačím
. Si říkám, jak by mi bylo (blbě), kdybych to chytila.
Mirka To je dobrej přístup
.
Nainstalovala jsem si aplikaci Tečka a konečně mám v mobilu QR kód s informacema o očkování. Spokojenost.
Torrah super, díky za info! už na tu aplikaci čekám... tak tu čTečku si hned odinstaluju, ta byla stejně k ničemu
RoSa jo, já byla taky ráda, že už to funguje
Torrah odkud jsi to instalovala? Mne to cpe porad jsen tu čTečku.
EDIT- dobry, uz to mam!
Kammila jedeš autem nebo hromadnou dopravou? My nedávno absolvovali (ještě za přísnějších podmínek) cestu autem přes celkem čtvery hranice a nepotkali jsme nikde živou duši (mám na mysli jakoukoli kontrolu).
Kammila stazeny to asi staci, taky jsem to tak mela. Ale v ty aplikaci mas i vysledky testu, proste to, co je na ocko.uzis. Takze nemusis mit postahovanych x dokumentu, ale otevres to vsechno v ty aplikaci.
Ja jsem to zatim moc nezkoumala, jen jsem si to v noci nainstalovala, ale vypada to, ze tam muzes mit udaje o vic lidech, takze proste vsechno na jednom miste, kdyz vas treba jede vic, ze nemusi vsichni tasit mobily. Aspon si to tak predstavuju :)
Včera před vstupem do divadla všem opravdu kontrolovali papíry. Nijak důkladně tedy.
Torrah odkud jsi to instalovala? Mne to cpe porad jsen tu čTečku.
EDIT- dobry, uz to mam!
prosím, mně android nabízí taky jen čtečku, můžeš mi říct, odkud jsi to nakonec stáhla? díky
Magráta pres ObchodPlay, dala jsem hledat Tečka a pak uz to nabidlo instalovat. Po instalaci se to objevilo v aplikacich a uz jsem to jen pretahla na plochu.
To má bejt ten covid pas, co měl ode dneška fungovat?
barbucha Je čTečka a Tečka. Já jsem si teď nainstalovala aplikaci Tečka, to je ten nový covid pas.
Takže pozor a nepoplést to :).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY