Sweet Potato Já taky byla v divadle (![]()
![]()
) a uvaděčka se ptala, ale doopravdy to vidět nechtěla. Podle covid.gov.cz stačí jen čestné prohlášení.
(Studio Hrdinů)
Sweet Potato Já taky byla v divadle (![]()
![]()
) a uvaděčka se ptala, ale doopravdy to vidět nechtěla. Podle covid.gov.cz stačí jen čestné prohlášení.
(Studio Hrdinů)
horse_66 díky, mám to tam ![]()
barbucha jo, čTečka uměla jen načíst QR kód, ale neuložila to... Tečka QR načte a uloží, takže to máš pak furt u sebe na mobilu a nemusíš šátrat v souborech po pdf-ce
Já si ten certifikát uložila na disk, dvě kliknutí a mám ho. Ale jak tomu rozumim jak koza petrželi... dokážou načíst ten QR kód i z takhle uloženýho dokumentu? Nebo nutně musim mít tu Tečku?
barbucha nainstaluj si tu Tečku, ono tam je i do kdy ti to očkování platí (9měs.), svítí to zeleně - pak to asi změní barvu na červenou a nepustěj tě ani do hospody!
barbucha dokazou
RoSa ta čTečky snad má být pro provozovatele, aby mohli kontrolovat návštěvníky.
barbucha pokud maji ctecku. Zazili jsme buzeraci na malym letisti v Italii, protoze ty kody nemeli jak precist, tam slo teda o palubni vstupenky. Ze by to meli mit sparovany s cislem pasu ve svym systemu, kdyz check-in probehl den predem, na to si tam nehrali. Nas klidas pruvodce, ktery resi s usmevem uplne vsechno, je uz cesky poslal do pr*, vytocenej do bela.
Božemuj. Ten život je ňák furt složitější a složitější ![]()
Kokoska už ti to tu ostatní asi zodpověděly. Pro mě je ta Tečka jednodušší, než to hledat uložené v souborech, mám otvírání na otisk prstu, takže je to hned. A jsou tam vidět i další informace, do kdy to platí, atd.
Torrah ja se sice neptala, ale mas pravdu, je to tak.
Kokoska šmarjá, pardon, já blbě koukla, omlouvám se :D
Torrah to nic, to se snadno stane :)
Takže od 9.7. by mělo přestat platit, že se člověk nemusí nikam testovat už po třech týdnech po první dávce, ale až dva týdny po druhý, ať to ty (mladší) co to moc nesledujou nepřekvapíl!
Klara cože?! Jako fakt?
Pinot Noir Ba, ba, ja, ja.... https://www.irozhlas.cz
Za bezinfekční budou nově považovaní jen lidé, kterým uběhlo 14 dní od druhé dávky očkování. Ti, kteří za sebou mají pouze jednu dávku z dvoudávkového schématu, se budou muset prokázat negativním výsledkem testu na koronavirus. Opatření, které ve čtvrtek přijala vláda, bude platit od pátku 9. července, uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Změny se budou týkat také cestování, testovat se budou muset lidé přijíždějící ze všech zemí.
Pinot Noir Klara takže mi to bude platit přesně 2 dny, zrovna když budu na chalupě v lese ![]()
horse_66 ja to beru tak, ze se snazi aspon neco hlidat, kontrolovat.
Lide cestuji, nedavaji si tolik pozor. Loni touto dobou byla vecere na moste. Letos bohuzel vsichni pomahaji na Morave ale covid bomba to muze byt jeste vetsi
A dokud nebudou kontrolovat ockovaci certifikaty, tak se spousta lidi ockovat nenecha
Candance tak záleží, jestli bude někdo něco kontrolovat. Ve výsledku to dopadne tak, že poctivci jako my si akorát zkomplikují odjezd na dovolenou naplánovanou za jiných podmínek a kontrolovat nebude nikdo nic tak jako dosud.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.