Pinot Noir a vy nejste s manzelem ockovani?
Koronavirus
Kokoska na druhou dávku jdeme příští týden.
Candance ty dusledne kontroly vidim jako zasadni, jinak to narizeni nema smysl. A po nedavne zkusenosti, kdy kazdemu pri priletu bylo fuk, jestli mame nebo nemame test nebo ockovani, jsem na to moc zvedava.
Zajimavy je taky narizeni, ze pokud clovek neni tyden v praci, musi po navratu predlozit negativni test.
Pinot Noir aha, ja myslela, ze uz mas davno splneno.
Tak se bohuzel musim taky priradit k lidem jemz druha davka udelala dost zle.....
vcera jsem kvuli tomu ani nemohla jit do prace,horecka,bolest v krku,bolest svalu,a od zaludku je mi zle jeste dneska.
Ale zas misto vpichu boli min nez minule.
Kokoska no myslím, že z kategorie 40 a méně má splněno málokdo.
Tak to mi ta "svoboda" vydrzi sest dni. Jsem doma s ditetem, takze pravidelne testy do prace se me netykaji. Obcas chodim muze vyzvedavat z prace, jdeme pak pres centrum a on navrhne, ze si dame nekde jidlo. No nedame, ja nemam test. Tak jsem se tesila, ze budu mit ted moznost si sednout na zahradku a najist se, kdyz budu mit od zitrka tri tydny po prvni davce. Tak smula. Do pulky srpna mam utrum. Berte to jen jako muj povzdech, ze ani to spontanni kafe si legalne v kavarne nedam, pokud si to nebude planovane, abych si vcas zajistila test. Asi bych mela prestat byt poctiva a proste spolehat, ze to nikdo nekontroluje.
Pinot Noir taky jsem se před minulou dovolenou těšila, že ten test je naposledy. No, holt si to ještě zopakuju. Na tom mě akorát štve, že u nás v okolí taky očkují, ale já jela až do O2, abych nečekala o 14 dní víc. Ale z celkového pohledu jsem ráda, že se něco děje a netváří se jako loni, že už je vše za námi.
Zuzuli do restaurací platí i samotesty, ne? Takže můžeš mít jeden sebou a případně si tam naplivat![]()
Zuzuli v cesku se kontroluje test v kavarne ci restauraci,nebo musi byt test?![]()
Zarinya kontroluje to hygiena, máš mít test/očko, když jdeš do restaurace/kina/bazénu
Zuzuli - měli by vám aspoň začít zkracovat čas mezi dávkami, tohle je svinstvo.
Pinot Noir já mám pocit, že jo, ale radši si to ověř. Pro mě není problém jít na test, ale štve mě ta organizace okolo.
Zarinya nekontroluje, ale mohl by. Takže poctivci mého typu tam prostě nepůjdou.
Presne tak. Pravdepodobnost je sice mala, ale za pripadnou pokutu mi to kafe asi nestoji. Takze jsem doted nikde nebyla. Od prosince, kdy jsem sla na obed s kamaradkou. Jdu koupit par samotestu :)
jitřenka jo no, ty naše kategorie se akorát trefily do toho prodlouženého intervalu
Vojtěch teda vyhlásil, že kdo chce, může si to posunout o 8 dní zpět. Ale to zas třeba nám nevychází kvůli dovoleným.
Evaeva Pinot Noir tak to tu nastesti nemame.
Zuzuli Pinot Noir samotesty by měly fungovat jako jiný antigenní testy, akorát po nich nemáš certifikát a napíšeš si čestný prohlášení, který platí 72 hodin (všude, edit: pokud se to nějak zase nezměnilo)
Zuzuli plati samotest, nosim ho s sebou, kdyby bylo potreba si ho udelat no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY