Mohučanka vlasy padají až po, ne? Naopak v těhotenství skoro vůbec.
Koronavirus
Evaeva mně už během...![]()
Mohučanka fakt? To slyším poprvé. Před tím si to měla taky tak? Taky to může být podzimem, to taky vlasy padají víc.
Evaeva no, to bylo právě předtím. Teď mi napadají. Ale přemýšlím, jestli to nemělo už nějakou souvislost s pozdějším onemocněním štítné žlázy (teď beru léky). Čert ví!
Mohučanka hm, zajímavé. Každý holt funguje jinak.
Lamicka U nás to bylo to stejné...dnes už konečně šli do školy.
Už několik hodin se snažíme s mužem zjistit, co potreřeujeme k odletu z Ameriky. Letíme přes Frankfurt do Vídně, kde sedáme do auta a jedeme domů. Kilometry popsaných papírú s různými vyjímkami. Hrůza! Čekala jsem,že všichni musí mít do letadla negativní,ale vypadá to že ne.
JanieB Prosím Tě, nevíš, jak je to aktuálně ve Vídni? Otec mě straší, že test musí mít děti nad 6 let, já nasla, že nad 12.
Tady jsou ty ofiko testy docela drahé, takže pokud bych měla jako očkovaná a kluci jako ještě ne dvanáctiletí vyjímku, tak ušetříme docela dost peněz. Pro jistotu bychom si udělali před odletem jen domácí antigenní.
brrr Vídeň to ma sice jinak než zbytek Rakouska (testy i pro 6-12), ale pro prilety a odlety to neplati, je to tranzit.
Lamicka Je, dík moc.
brrr Ten tranzit bez covid dokladů můžu potvrdit, z vídeňskýho letiště jsme jeli teďka v neděli, na příletové kontrole se jen zeptali, jestli rovnou pokračujeme do ČR a jinak po nás nechtěli nic.
Karoleena Předpokládam, že před nástupem do letadla taky nic nechtěli, že?
brrr Vůbec nic, no. V našem případě ani povinnej italskej příjezdovej formulář.
ionicera Víš co, ono to padání vlasů může být taky náhoda, prostě někdy padají hodně....no a taky stresem vždyť jsi tím dost žila, otevřená,uzavřena prodejna, samej článek vygooglenej. Já bych za to vinila spíš fakt tu ,,dobu a okolnosti,, než samotnou nemoc.
ionicera tady máš data z Británie https://coronavirus.data.gov.uk/
Mladší dcera má covid.
V pátek byli s kolegy po práci na pivu. V pondělí večer ji už bylo blbě, v úterý horečku 39,7. Covidovy jazyk, ztráta cichu i chuti, kašel, bolest kloubů a celého těla.
Dneska pozitivních už celkem 10 kolegu. V nemocnici jediná neockovana.
Dekuji bohu, že je dcera očkovaná. Nebýt toho, bylo by hůř. Je astmatik.
Je jí dost blbě, ale zvládá to. Modlím se na dálku.
V práci rozhodli, že do officu smí pouze lidi po otestování. Očkování i neočkování.
Dadoo má docela těžký průběh jako očkovaná, chudinka. Ať je jí brzy lépe!
Dadoo co je prosim Covidovy jazyk?
urcite bude v poradku![]()
viktorka_od splavu dala bych fotku, ale krásně to není. Je to jazyk potažený takovým žlutým povlakem. Je to nepříjemné, až bolavé.
Dadoo Díky a držím vám palce! Ať je dcera brzo v pořádku.
viktorka_od splavu covidovy jazyk jel i tady, v jarnich mesicich. Kamaradku to i dost bolelo.
Dadoo at je dceri brzy lepe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY