Renusatko v práci taky musíme nosit už rok a půl. Nosily se i když bylo vloni rozvolnění některých opatření. Asi už jsem si zvykla. Ale chápu, že někdo je nosit nezvládne. Třeba moje mamka si hodně rozmýšlí i každou návštěvu lékaře, jak moc to nedává. To taky není dobře.
Koronavirus
Paris Asi by mi nešlo o nošení, ale 8 hodin v nich fyziky pracovat, nesedět a ještě celou dobu mluvit s lidma kolem 80. To řvaní, kdy řveš i bez respirátoru a s ním oni ani neodezírají, mi přijde asi nejhorší. I to jak říkáš. Spousta lidí otevře dveře a hned se ptají, jestli to musím mít, že nemůžou dýchat. Říkáme každému, že je to na jeho uvážení. My jsme je loni při rozvolnění nenosili, bylo to na rozhodnutí vedoucího lékaře soukromých ambulancí. Jelikož tou dobou hodně šlo to 15 minut a dva metry a to u nás není.
Překvapilo mě, když jsem teď doprovázela známou do nemocnice, že tam na oddělení personál vůbec žádné respirátory nenosil, pacienti také ne. Bylo to strašně zvláštní, jak to člověk někde automaticky očekává.
Renusatko tady vubec do nemocnice nikoho bez respiratoru nepusti.U dveri stoji 24hodin securitty.A vubec ve vnitrnich prostorach,MHD,si nikdo nedovoli byt bez respiratoru.
A musim rict,ze pracovat v tom mluvit v tom je fakt narocny a uz me to nebavi.![]()
Zarinya fakt u vás všichni nosí ffp2 v MHD a vnitřních prostorách? Od 2.9. přece stačí v MHD, vlaku, obchodech, .. jednorázová rouška (OP-Maske)
Prosím vás, jak je to teď v Sasku ( alespoň doufám, že Bad Schandau je v Sasku) s ubytovacími službami a lázněmi, chtěli bychom s mužem na víkend do termálů.
continuity koukla jsem do appky Darf ich das?. Bad Schandau má sedmidenní incidenci 122,

continuity restaurace uvnitř 2G, v ubytování nutno ukázat jedno z 3G, pro neubytované hosty hotelové restaurace platí 2G, bazény a wellness 2G.
Díky moc a prosím tě a co je 2G a 3G?
continuity 2G - genesen, geimpft (uzdravený, očkovaný), 3G - genesen, geimpft, getestet.
Jestli jste oba očkovaní, tak je to v pohodě.
Tabea tak ja nevedela,ze musim byt az tak konkretni,proste jsem myslela zakryta usta a nos.
a ano od druheho nosi obcas nekdo rousku,ale prevlada bych rekla respirator ja ho nosim furt,protoze je mi prijemnejsi nez rouska.
Tabea jo jsme oba očkovaní. Díky moc
...
Dnes se mi zdál hororový sen. Bylo léto 2022 a ve světě řádí pandemie zákeřného střevního viru. Seděli jsme na pláži v pamperskach a někdo pronesl :,, Ty roušky v loňském roce zase tak špatné nebyly....
vvtip, přísahám!
Dadoo ja si nejsem uplne jista, jestli je to vtipny ![]()
Pavlena jak by k tomu asi pristoupili odmitaci rousek? ![]()
Kokoska Ehm, tryskem? ![]()

continuity
vyborne napsano
continuity taky bych chtela, aby tu odbornici navrhli covid automat a MZ podle nej postupovalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY