vanilka Super, díky. Já právě vždycky do nemocnice, na odběrové místo. Tohle mi ulehčí hodně času. Díky!
Koronavirus
Kan No právě, my bychom taky museli na odběr jet někam do okr.města. Tohle jsme v klidu doma nachystali, vyplnili žádanku na internetu a odevzdali v lékárně. Certifikát potom přijde e-mailem. ![]()
Renusatko diky. Do tech deseti dnu od prvnich priznaku, co jsem nasla v pravidlech, se jeste vejde. Prakticka predvedla zcela nadstandartni peci, prijel k ni na test, kdyz mu v noci bylo hodne zle, s pozitivnim antigenem ho rovnou ve stejne budove poslala na rentgen plic, kde o nem uz vedeli a vzali ho hned zadnim vchodem dovnitr, a pak ho rovnou s papirem a zadankou poslala do nemocnice jako rizikoveho pacienta (kardiak a diabetik, 57 let). A jeste odpoledne volala moji mame mimo ordinacni hodiny volala, co zatim zaridila a zjistila. Kriteria pro remdesivir nesplnuje zatim ani zdaleka. Nastesti. Tatovi je zatim celkem dobre, je dychavicny, kdyz jsem s nim mluvila, tak bylo slyset, jak hur dycha. No snad to bude za par dni v poradku. Je to proste ten mizerny pocit, kdyz se v mediich porad nekdo chlubi, jak skvele moznosti lecby mame, a pak nekdo blizky je v nemocnici a jen se ceka a nic se nedeje.
Zuzuli Ale ne, držím moc palce.
Zuzuli moc držím palce ať to dobře dopadne!!!!
Kokoska no ja kdyz tady ctu nebo slysim od okoli, jak se zamestnavatele o zamestnance staraji, tak si obcas rikam, ze jsem blba, ze jsem kde jsem... jenze ta prace je opravdu super. Ovsem jak dlouho bude prevazovat tahle vyhoda nad nevyhodami? No je to spis do stiznosti...
Zuzuli myslim na vas ![]()
Zuzuli Potom je opravdu škoda, že se ty protilátky nepodávají tak, jak se tvrdí. A obvodní máte teda neskutečnou.
No tak to máte smůlu, protože odbory v naprosté většině tyhle flexibilní formy práce naopak prosazují.
Kokoska Odbory jsou za zaměstnance a spíš ty HO chtěj prosadit! Jako třeba to prosadí i u nás a tím dosáhnou především toho, že bych tam šla po mateřské pracovat, jdu to napsat na vedení....:-D
MP Meri no a nebude u vás po volbách nějaký větší harakiri? A nové vedení by třeba udělalo konečně nějaké změny? U nás bylo při prvním zvolení Babiše do vlády veliký, jako dodnes se o tom v práci vypráví:-D paradoxně to byly markantni změny k lepšímu:-D:-D
Zuzuli Držím moc palce!
dzizisketa Karja nas je celkem asi 30 kmenovych zamestnancu plus nejaky externisti, zatim se kazdemu vzdycky vyslo vstric i bez odboru. Ani si nikdo nestezoval, ze by mu odbory chybely.
Zuzuli achjo teda. Drzim palce..!![]()
Taky žádné odbory nemáme a o zaměstnance se staráme. Zrovna s HO problém není vůbec žádný. Šéf obcas slušně oznámí, že bude v kanceláři, jestli bych se tam neukázala ( on jede z Brna do Prahy). Akorát ke klientům se musí, ale to je jaksi podstata naší práce.
Zuzuli uff, držím palce.
Zuzuli držím palce ![]()
Setkala jsem se z doslechu o zajimave a nezavideni hodne situaci tak mi zajima co by mel clovek v takove situaci udelat.?Ridic kamionu,naockovany,ktery cestuje pres x statu,chytil cestou covid....je mu blbe,ale ne na nemocnici,zjistl to samotestem z benzinky a je x tisic kilometru od domova a vlastne bez "domova".
Odstavit kamion a letet letadlem nejde,kdyz zvladne ridit nakazi pul lode....![]()
Zarinya a jezdí na sebe, nebo je zaměstnanec nějakého dopravce? Pokud je zaměstnanec, tak by měl mít zaměstnavatel směrnici, jak to řešit. Pokud jezdí na sebe, tak to bude složitější. Tady asi záleží na více okolnostech a jednotné řešení neexistuje - např. jestli teprve veze náklad (a náklad podléhá zkáze nebo ne), nebo už má vyloženo, jaké jsou předpisy ve státech kterými projíždí apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY