continuity Teď jsem si četla o Ficovi![]()
Koronavirus
A bude supem venku.
No uz je v Italii tak uvidime...a je mu dost zle a naklad plnej spotrebniho zbozi.
To jede lodí z Itálie nebo už lodí do Itálie přijel?
Jako spotřební zboží vzal čert, určitě na to má pojistku, ale jestli je mu zle a leze mezi lidi, tak je to teda špatně. Takhle se koronáče nikdy nezbavíme.
barbucha ne on jel z Recko-Svedsko a chytil to cestou.Nebo kdy nevim,ale pri zpatecni ceste mu zaclo byt zle.
Mezi lidi neleze v kamionu je sam.Jen ta lod smer Recko je prekerka.
A co bys delala ty?Zavolala v cizim statu na hygienu at se o tebe postaraj??
Na hotel by taky sam od sebe jit nemel....
barbucha No ale co má dělat, zdechnout v pangejtu?
Zarinya teda... Je mi ho líto, to je teda situace
barbucha a jak pisu,kamionaci dostavaji kabinu automaticky jen neni jistota,ze sam,ale znam ho a neni to zadny blbec tak by se mozna dalo nejak vymluvit,proc potrebuje samostatnou.
Sweet Potato no presne...
Fakirka mne taky.
Zarinya budu mu držet palce.. A ty dej vědět, jak je to s ním dal. Chudák...
Zarinya Je mi ho líto. Nemaji snadnej život.
Sweet Potato Taky jsem se chtěla zeptat, jestli to nebyl Fico!
Sweet Potato no,me uz by jen ta kazdotydeni cesta Recko-Svedsko zabila a do toho jeste tohle.![]()
Jo tak, já myslela že jede z Řecka někam sem... na hygienu nevim, těžko říct jak to maj v Itálii s karanténou, kam ty lidi dávaj. Ale tak jestli jezdí furt, tak to snad bude vědět jak je to ve státech kterejma projíždí... Ani nevim jak dlouho je dneska karanténa potřebná, asi to bude i jinak pro očkovaný (je?!) a jinak pro neočkovaný. Pojišťovny (cestovní) i repatriaci hraděj, ale dneska je těch případů asi tolik že je to zřejmě nereálný. Jestli mu je fakt blbě tak bych to viděla na domluvu s místní hygienou, ať mu něco najdou - stejně v tom stavu řídit kamion neni moc rozumný, eště to nakonec někam naboří... to snad nestojí za to ![]()
Hele já chápu že ty lidi se snažej dostat domů/na místo určení, zvlášť když jim neni dvakrát - ale na druhou stranu ta izolace není pro legraci. Ty bys chtěla cestovat v jedný kabině s nakaženým (kterej o tom notabene ví)? Měla bys tolik pochopení kdybys to od něj chytla?
Ke mě se tento týden dostaly odkazy na studie, které naopak ukazují, že očkování jsou infekční méně a kratší dobu, a to i když se nakazí deltou. Proběhlo to Twitterem, odkaz už asi nenajdu.
barbucha zrejme moje prispevky necetes poradne a reagujes,tak to je fajn.![]()
jo je naockovanej a uz je v Italii kde ceka na lod.....mozna uz je na ni,nevim ptala jsem se muze vcera vecer.
barbucha a taky jako ockovany mohl mit bezpriznakovy prubeh a to by ho treba separatni kabina netrapila,takhle to vi a muze se dle toho zaridit.
Jestli jsi psala že je očkovanej tak jsem to přehlídla. A jestli už je na lodi tak jsou veškerý úvahy zbytečný
Snad teda dorazí bez nehody a bez toho, aby nakazil x lidí cestou.
barbucha a taky jako ockovany mohl mit bezpriznakovy prubeh a to by ho treba separatni kabina netrapila,takhle to vi a muze se dle toho zaridit.
To moh, ale asi někde dostal pěknou nálož. Kdyby byl bezpříznakovej tak je i míň nebezpečnej pro okolí, ale když píšeš že je mu blbě tak to asi neni úplně nejlehčí varianta.
barbucha no,mozna,ale videla jsi nekdy kabiny na lodi?To ma 4x3 metry.
Tam bys nechtela byt ani s nekym kdo ma rymu.
viktorka_od splavu at je tak ci tak, tak analyza dat u 138 osob je dostatecne vypovidajici? Ja zase cetla clanek, kde psali presny opak, ale uz nevim kde.
Zarinya moc mu přeji, ať to dobře dopadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY