Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. října 2021 10:56

viktorka_od splavu no ,normalne by ho pozitivniho na lod nikdo nepustil,ale jako ockovany test nepotrebuje.V lete nam pred vstupem i merili teplotu,ale ted si myslim,ze to kamionakum nedelaji....a turisti ted nejezdi.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. října 2021 11:02
Reakce na continuity:

Zarinya blbá situace to je, ale už i sem někdo psal jak s covidem letěl domu letadlem.

Vědomě?

Offline continuity
43576 příspěvků moje polička 28. října 2021 11:08

Kan jj, přece nebude platit někde platit hotel na další týden. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 28. října 2021 12:12

Zarinya no respirátor,dezinfekce, je to blbá situace to každopádně.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. října 2021 13:53

Tak všichni kromě původního kolegy negativní. Uf, to jsou vždycky nervy a člověk najednou vidí, kolik má jeden člověk potenciálních kontaktů...

Offline barbucha blogger
36104 příspěvků moje polička 28. října 2021 14:20
Reakce na continuity:

Zarinya blbá situace to je, ale už i sem někdo psal jak s covidem letěl domu letadlem.

​No to snad ne!

Jako dejme tomu, ten šofér od Zarinya by čistě teoreticky mohl dojet domů, na lodi zavřenej v separátní kajutě (nebo v tom kamionu) a nevystrčit nos mezi lidi... ale lízt do letadla s covidem, kde pro ostatní lidi není úniku a jsou zavřený s nakaženým v jedný malý kabině, notabene s klimatizací která to tam pěkně rozpráší mezi všechny?! To je prostě strašný a napařila bych dotyčnýmu obecný ohrožení jen by to fiklo! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. října 2021 14:41

barbucha za jizdy na lodi se v aute byt nesmi,kabinu by dostat mohl a dostane soferi ji maji v cene automaticky.Ale nekdy daji vice soferu dohromady.

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. října 2021 16:44

Zarinya

Tohle je těžší než ta hádanka s prevoznikem, husou, liškou a mrkví nebo jak to bylo. 

Online Liesel
1680 příspěvků moje polička 28. října 2021 17:31

U dcery ve tride je pozitivni spolužačka (dnes potvrzeno). Ve skole byla naposled v pondeli, kdy zjistili, ze ma pozitivni sestru, ihned odesla ze skoly do karanteny. Dnes prisel mail ze skoly, ze kdo ze spolužáků neni po nemoci do 180 dnu nebo ockovany, musi do karanteny. Predpokladam spravne, ze kdyz ten co nemusi do karanteny, nemusi na test? Kazdopadne ji raději objednám, abychom meli jistotu... 

Offline letolet
756 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:00

Liesel nedává to smysl, ale je to tak. Stejnou situaci jsem proverovala u pediatra. 

Offline barbucha blogger
36104 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:16

Mha 

Mně to tak těžký nepřijde, jak píše Zarinya... kdyby dostal samostatnou kabinu tak se to dá, pokud je dotyčnej dostatečně ohleduplnej na to, aby nelez do nějaký společný. Přece v tom kamionu pak sedí sám, ne? Pak hrozí akorát nebezpečí na hranicích, pokud po něm někde budou chtít negativní test. Ale je spousta lidí, který neplánovaně zůstali trčet třeba na dovolený, kde to chytli... a museli si doplatit ubytování na odpovídající dobu, přičemž je šoupli do nějaký špeluňky... to je pak na mašli, sedět tejden, 10 dní v díře s výhledem na kontejnery v nějaký Horní Dolní (jak jsem slyšela).

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:38

barbucha jenze vysvetluj na lodi, ze potrebujes samostatnou kabinu, protoze mas koronac.

Offline viktorka_od splavu
49437 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:40

no tak je to venku.. přenos

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:45

viktorka_od splavu no ale to se vi uz davno, ne? Dulezity je, ze ockovany, pokud se nakazi, ma lehci prubeh. A dulezity je ten predposledno odstavec, ze neockovani se nemuzou spolehat na imunitu ockovanych a meli by se taky nechat ockovat. Vzdyt je to totez porad kolem dokola.

Offline viktorka_od splavu
49437 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:47

Kokoska A jako jaký teda dává smysl že se očkovaní netestují a nejdou do karantény když to přenáší úplně stejně jako neočkovaní? Já s očkováním nemám problém a naočkovaná jsem ale strašně strašně mě rozčiluje když ze mě někdo dělá idiota

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:47

Kokoska to me taky napadlo.

A bude supem venku.

No uz je v Italii tak uvidime...a je mu dost zle a naklad plnej spotrebniho zbozi.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:48

viktorka_od splavu To se neptej me, taky si myslim, ze testy by se mely delat u vsech. Ale ockovani by je meli mit bezplatne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:49

Ale zase ted uz by alespon mohl soupnout kamion na lod a snad zorganizovat,ze ho nekdo v recku vyzvedne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:49

viktorka_od splavu my se v praci jednou tydne testovat musime,neockovany dvakrat.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. října 2021 09:50

Zarinya blba situace. Dej vedet, jak to dopadlo.