Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43577 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 08:06

barbucha jak kdybys psala o mně. Ale já se snažím alespoň ten telefon a email napsat tak, aby to bylo k přečtení. 

Offline continuity
43577 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 08:11

A pro zlepšení nálady.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 08:14

continuity ta diskuze pod tim

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 08:17

continuity pani je celkem kapacita ve vedeckem svete pri vyzkumu stresu:D 

Offline continuity
43577 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 08:19

rasaNori no to se nevylučuje. 

Offline continuity
43577 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 08:36

rasaNori teď to ti odpírači dostavaji celkem sežrat.

Úplně mě uchvacuje logicky řetězec:

- já se očkovat nabudu, žádnou farmalobby podporovat nebudu.

- nevadi, já to respektují, akorát se ti může stát, že na tebe nezbytné v nemocnici postel.

- no to teda ne, ty ...., já si přece platím zdravotní pojištění. 

Umím si představit, že po 30 letech v přebytku si někteří neumí představit, že zdroje mohou mít limity ( mám v práci takové obchodníky), ale do těch špitálů dodávaji léky nějaké jiné farma firmy?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 08:54

whiskas tak to asi funguje u vás jinak. Tady jsem vyplnila to z hygieny, ale tam  nebylo právě rovnou vyplnění místa odběru. Tady jsou to dvě nesouvisející věci.

Tak doufám, že je to jak píše 711990 a nepojede tam zbytečně.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:12

Kokoska Ono se to asi s tou zaměněnou identitou stává častěji, protože když jsem to se svým doktorem řešila, tak ho to ale vůbec nepřekvapilo.

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:23
Reakce na continuity:

rasaNori teď to ti odpírači dostavaji celkem sežrat.

Úplně mě uchvacuje logicky řetězec:

- já se očkovat nabudu, žádnou farmalobby podporovat nebudu.

- nevadi, já to respektují, akorát se ti může stát, že na tebe nezbytné v nemocnici postel.

- no to teda ne, ty ...., já si přece platím zdravotní pojištění. 

Umím si představit, že po 30 letech v přebytku si někteří neumí představit, že zdroje mohou mít limity ( mám v práci takové obchodníky), ale do těch špitálů dodávaji léky nějaké jiné farma firmy?

​v nemocnicích se léčí sušenejma borůvkama

mě tyhle myšlenkový pochody taky děsně derou

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:32

OliveOyl mozna cas prejit na zarikavani a vkladani rukou?

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:36

moora a až bude nejhůř, nasadíme krystaly

a jestli to bude pořád málo, přijde čas triček...

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:40

moora to mi připomnělo, jak jeden známý z ciziny tady v Čechách těžce onemocněl a ležel na JIP, navíc jako psychiatrický pacient, tak jsme informovali jeho rodinu, načež za pár dnů dorazila jeho matka, vybavená obrázky svatých a vykuřovadlem, a chtěla ho "léčit". Museli jsme zprostředkovat tlumočníka, aby jí vysvětlil, že to u nás není zvykem.

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:41

Kokoska přesně tak. To čekání bylo hrozné. Neměla jsem strach kvůli sobě, ale kvůli tatínkovi, se kterým jsem byla po inkriminovaném případném kontaktu ve společnosti. Pokud bych jej nakazila, nikdy bych si to neodpustila. 

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 09:51
Reakce na moora:

OliveOyl mozna cas prejit na zarikavani a vkladani rukou?

OliveOyl 

Sakra to jsem měla navrhnout. Zrovna u nás začali podávat ty monoklonální protilátky - jestlipak to neni zbytečný mrhání? 

Blbý teda je, že se dotyčnej leprák dostaví osobně, leč nevejde dovnitř a bude stát před vchodem, odkud bude eskortován do ambulance. Už vidim, jak všichni v tomhle počasí (a s horečkou) trpělivě postávaj venku

Možná by bylo lepší nějaký zaříkávání na dálku, woodoo a tak podobně

Offline continuity
43577 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:03

barbucha no snad vám alespoň neřekne, proč tady blbnete v atombordelu ( Real Story z covidaria)  a chcete od něj respirátor a umit si ruce. 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:14

OliveOyl a když nepomůžou trička nasadíme masivní letákovou kampaň

Offline continuity
43577 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:21

rysamona já bych jim dala mokrej hadr na hlavu. Ne za to neockovani, nato mají koneckonců právo.  ale za ty debilni řeči o ovcích a COVID fanaticích. 

Protože kdyby bylo normální se naočkovat a ti odpírači by tiše seděli v koutě a ani nedutali, aby nedostali na budku, prípadne TO za sireni poplašné zpravy, tak se spousta lidí, co dnes váhá, zaočkovat normálně nechá. 

Jenom se tady se Sloboda slova zaměňuje za slobodu šířit kraviny a ruské dezinformace. A objektivně to poškodilo celou společnost. 

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:21

barbucha hele, ty monoklonární protilátky se používaj už dlouho nebo je to taky nevykoušenej experiment?

někteří praktici už léčí na dálku, jak to tady čtu, a moc se to tu s nadšením nepotkává, asi málo woodoo

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 10:23

OliveOyl 

Už se dávaly dřív, ale ne nijak masově. Je to ten bamla-něco. A teď by ho moh dostat každej leprák, ale jen v rámci ambulantního léčení, to jest ten kterej se ještě udrží na nohou a neleží ve špitále.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 04. listopadu 2021 11:03

continuity To mělo být na odlehčení. 

Ale jinak za mě, klidně je ať je očkování povinné. Mám v nejbližší  rodině tři popírače a ač je miluju tak bych je s chutí profackovala za ty bludy kterýma to obhajují. Tam je krásně vidět kterym hoaxum dopřávají sluchu