barbucha jak kdybys psala o mně. Ale já se snažím alespoň ten telefon a email napsat tak, aby to bylo k přečtení.
Koronavirus
A pro zlepšení nálady.

continuity ta diskuze pod tim![]()
continuity pani je celkem kapacita ve vedeckem svete pri vyzkumu stresu:D
rasaNori no to se nevylučuje.
rasaNori teď to ti odpírači dostavaji celkem sežrat.
Úplně mě uchvacuje logicky řetězec:
- já se očkovat nabudu, žádnou farmalobby podporovat nebudu.
- nevadi, já to respektují, akorát se ti může stát, že na tebe nezbytné v nemocnici postel.
- no to teda ne, ty ...., já si přece platím zdravotní pojištění.
Umím si představit, že po 30 letech v přebytku si někteří neumí představit, že zdroje mohou mít limity ( mám v práci takové obchodníky), ale do těch špitálů dodávaji léky nějaké jiné farma firmy?
Kokoska Ono se to asi s tou zaměněnou identitou stává častěji, protože když jsem to se svým doktorem řešila, tak ho to ale vůbec nepřekvapilo.
rasaNori teď to ti odpírači dostavaji celkem sežrat.
Úplně mě uchvacuje logicky řetězec:
- já se očkovat nabudu, žádnou farmalobby podporovat nebudu.
- nevadi, já to respektují, akorát se ti může stát, že na tebe nezbytné v nemocnici postel.
- no to teda ne, ty ...., já si přece platím zdravotní pojištění.
Umím si představit, že po 30 letech v přebytku si někteří neumí představit, že zdroje mohou mít limity ( mám v práci takové obchodníky), ale do těch špitálů dodávaji léky nějaké jiné farma firmy?
v nemocnicích se léčí sušenejma borůvkama
mě tyhle myšlenkový pochody taky děsně derou
OliveOyl mozna cas prejit na zarikavani a vkladani rukou?
moora a až bude nejhůř, nasadíme krystaly ![]()
a jestli to bude pořád málo, přijde čas triček...
moora to mi připomnělo, jak jeden známý z ciziny tady v Čechách těžce onemocněl a ležel na JIP, navíc jako psychiatrický pacient, tak jsme informovali jeho rodinu, načež za pár dnů dorazila jeho matka, vybavená obrázky svatých a vykuřovadlem, a chtěla ho "léčit". Museli jsme zprostředkovat tlumočníka, aby jí vysvětlil, že to u nás není zvykem.
Kokoska
přesně tak. To čekání bylo hrozné. Neměla jsem strach kvůli sobě, ale kvůli tatínkovi, se kterým jsem byla po inkriminovaném případném kontaktu ve společnosti. Pokud bych jej nakazila, nikdy bych si to neodpustila.
OliveOyl mozna cas prejit na zarikavani a vkladani rukou?
Sakra to jsem měla navrhnout. Zrovna u nás začali podávat ty monoklonální protilátky - jestlipak to neni zbytečný mrhání?
Blbý teda je, že se dotyčnej leprák dostaví osobně, leč nevejde dovnitř a bude stát před vchodem, odkud bude eskortován do ambulance. Už vidim, jak všichni v tomhle počasí (a s horečkou) trpělivě postávaj venku ![]()
Možná by bylo lepší nějaký zaříkávání na dálku, woodoo a tak podobně ![]()
barbucha no snad vám alespoň neřekne, proč tady blbnete v atombordelu ( Real Story z covidaria) a chcete od něj respirátor a umit si ruce.
OliveOyl a když nepomůžou trička nasadíme masivní letákovou kampaň ![]()
rysamona já bych jim dala mokrej hadr na hlavu. Ne za to neockovani, nato mají koneckonců právo. ale za ty debilni řeči o ovcích a COVID fanaticích.
Protože kdyby bylo normální se naočkovat a ti odpírači by tiše seděli v koutě a ani nedutali, aby nedostali na budku, prípadne TO za sireni poplašné zpravy, tak se spousta lidí, co dnes váhá, zaočkovat normálně nechá.
Jenom se tady se Sloboda slova zaměňuje za slobodu šířit kraviny a ruské dezinformace. A objektivně to poškodilo celou společnost.
barbucha hele, ty monoklonární protilátky se používaj už dlouho nebo je to taky nevykoušenej experiment?
někteří praktici už léčí na dálku, jak to tady čtu, a moc se to tu s nadšením nepotkává, asi málo woodoo ![]()
Už se dávaly dřív, ale ne nijak masově. Je to ten bamla-něco. A teď by ho moh dostat každej leprák, ale jen v rámci ambulantního léčení, to jest ten kterej se ještě udrží na nohou a neleží ve špitále.
continuity To mělo být na odlehčení.
Ale jinak za mě, klidně je ať je očkování povinné. Mám v nejbližší rodině tři popírače a ač je miluju tak bych je s chutí profackovala za ty bludy kterýma to obhajují. Tam je krásně vidět kterym hoaxum dopřávají sluchu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY