Garfie Nene![]()
Dostavit na hygienu? Kontakty kontaktu do karantény? Očkovaní? Proboha, kde to je? A nemáte tam nějakou novou kapapsíepsilon mutaci?
Garfie Nene![]()
Dostavit na hygienu? Kontakty kontaktu do karantény? Očkovaní? Proboha, kde to je? A nemáte tam nějakou novou kapapsíepsilon mutaci?
Vždyť dál se trasuje,až bude pozitivní. Pokud je teď negativní, těžko mohl zatím někoho nakazit?
Nerozumím už ničemu.
Mha to je skvělé, že kolegyně má svá práva. Škoda, že jí nezajímají práva ostatních![]()
Sweet Potato continuity Vtipné je, že oba dva, jeho i mou dceru, má na starosti stejná hygiena!!
Už jsem mu přeposílala tu naši sms-ve které se výslovně píše, že pokud má za sebou covid nebo je očkovaná, tak se jí karanténa netýká....
Garfie Ale i ta absurdita, že si ho pozvala osobně? Úřednice? Vždyť to je úplně na hlavu
Ta osoba tam ten den nastoupila nebo co?
Sweet Potato Já vůbec nevím, líčila mi to jen ségra. On právě z toho pozvání nějak vydedukoval, že by mu tam rovnou udělali test, protože proč by tam měl jinak chodit, že jo! ...no nějaká Velká sestra asi, prý mu asi 3x zopakovala tu pohrůžku s pokutou! Mimochodem, jeho kontakt je kluk se kterým hrál venku hokej, jinak se vůbec nepotkali. Takovou absurditu nevymyslíš.
Garfie mne přijde nejlepší ten seznam minimálně 20 lidí...to já mam dohromady tak za měsíc ![]()
Garfie Nemohla si ho třeba s někým splést? (Zoufale zkouším nalézt logické vysvětlení)
Doufám, že nám zjistíš pokračování.
Mohučanka No přesně!!
Já jsem jí to ani nechtěla věřit, však to je úplně absurdní, fakt.
Sweet Potato Tak to pochopitelně nemůžu vyloučit. :-) No švára je teď akorát naštvaný na toho kluka, ale ten je v tom chudák nevinně, zvlášť jestli na něj nastoupila taková Úřednice-údernice!
Mha to je skvělé, že kolegyně má svá práva. Škoda, že jí nezajímají práva ostatních
třeba to má takhle?

RoSa zřejmě![]()
RoSa Tak odtud to pochází!!! Teď jsem tenhle "argument" četla v nějaké FB debatě, od takového mladého kluka...jsem si říkala, že jediné, co ho omlouvá, je mládí. Ale na tohle nemám slov, natož omluvu.
Garfie jestli kluk měl taky dodat seznam 20 kontaktu, tak asi naditkoval co mohl.
Já bych dvacet dala, kdyby se to šířilo i internetem,to pak jo.
Garfie To je vtipné, protože vám můžu říct, že ta moje sousedka dnes otestovaná není. Za 7 dní ji totiž nekontaktovala hygiena, ani po vyplnění toho dotazníku, takže tu žádanku nemá. Myslela jsem, že je to automaticky a prý ne a musí hygiena zavolat, žádanku vystavit a potvrzení přijde na email nebo SMS. Dnes tam prý snad 100x volala, jenže hygiena kontrolovala restaurace, obvodní jí žádanku vystavit nechce, platit to nechce sousedka. Takže je tak naštvaná, že pochybuju, že by doma dál seděla.
Já bych dvacet dala, kdyby se to šířilo i internetem,to pak jo.
že ty bys nás všechny naprášila :))
Lamicka ne jenom ty, s kterýma jsem telefonovala, kapénky ne? s vámi si jen píšu. ![]()
continuity tady se ale chytá všechno! Neměly bychom si psát v respirátorech?![]()
Mermaid Určitě to konzultuj s lékařem. Muž v létě chodil na rehabilitaci a byli tam 3 lidé s ochrnutým trojklanný nervem po očkování. Nechci tě strašit, asi to bude jen alergická reakce, ale raději se poraď.
Kokoska je
Co je na tom špatně? Vždyť je to rozumný sdělení a od Pollerta i vtipný.
![]()
Pollert s jeho zálibou ve sdílení dezinformačních blábolů kolem očkování že by dobrovolně pečoval o covid neočkovaný pacienty na ARO? No tak je opravdu vtip dne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.