No tvl, cloveka, ktery pod pokutou ma sedet doma v karantene, si pozvou osobne na hygienu?
Koronavirus
barbucha Pollert už minulosti vychvaloval pandemii, že má dost práce. Mně to přijde za hranou. Plus to jeho očkování je k ničemu, když vše pustíme nic se nestane, je rozdíl pozitivní a nemocný atd.
Tohle si dejte. Musím se pochválit, že mám twitterovou bublinu fakt vymazlenou.
Luxusní:
Ukradeno z FB: 1950: “V roce 2021 budou lidi lítat na Mars na dovolenou a do práce se budou teleportovat!” 2021: Lidé hází kameny na doktory, kteří je chtěli naočkovat a ničí vysílače mobilních sítí, protože se jich bojí.
![]()
Vím, že je. Ale právě proto, že ty jeho pandemické názory znám taky až moc dobře, se mi nechce věřít, že jeho cíl byl totožný s původním citátem.
Tak korona je zpět a roznesli to ti vočkovaní, protože se nemusí testovat, povídala jedna paní, prej to říkali v rádiu. To si tak vyběhnu pro rohlíky. ![]()
Kan To slyším v práci prakticky denně. Nebezpeční jsme my, očkovaní. Protože neočkovaní se narozdíl od nás testují. My se netestujeme, vesele to roznášíme a tudíž je ohrožujeme.
Blbý je, že částečně mají pravdu. Myslím si, že vytrasovaný očkovaný by na test jít měl. Zvlášť, když má toho pozitivního (nemocné dítě třeba) v rodině.
Moje ockovana kolegyne s priznaky dostala hysterickej zachvat, kdyz jsme ji navrhly jit na test. Pry proto se nechala opichat, aby mohla vsude chodit, ne? Prej rikal doktor v televizi, ze ockovani to prenaset nemohou. Tak jsem si vzala home office..Do ni bych to teda nerekla:-/.
Kan a já jsem zas včera slyšela, že korona je zpět, protože jsme se všichni nechali očkovat těma nestabilníma západníma vakcínama. Kdybysme se nechali oočkovat čínskou, která je jako jediná udělaná pořádně, mohli jsme už mít klid!
vanilka mají pravdu a odpovídala bych na to - ano, máte pravdu, dejte se taky, budete mít pokoj.
Sweet Potato souhlasím s tebou. Očkování bych ponechala jako výhodu, když chci jít do hospody nebo do divadla, ale v případě kontaktu by test rozhodně neškodil.
Co mám dělat, když jsem zapomněla PIN k tečce? Přihlašovala jsem se pomocí otisku prstu, ale teď mám nový telefon a poprvé musím zadat PIN.
Sweet Potato Tak ale zase já myslím, že každej rozumnej člověk půjde sám od sebe? Vždyť očkovaní mají testy zdarma.
Garfie alespoň v me bublině to tak je. Chodíme se otestovat i preventivně, když máme potkat víc lidí ( kamarádů nebo v práci).
Garfie Právě, rozumnej. Veliké procdnto lidí je naočkováno právě z toho důvodu, aby nikam nemuselo. Tipuju, že je i malé procento těch, kteří pořád věří, že očkovaní to chytit nemůžou.
Mimochodem, v pondělí ve škole budou testovat všechny děti. Bohužel jen antigenem.
Sweet Potato Jo, to je pravda. :-(
Jinak dcera dnes byla na PCR a výsledek bude prý "do 48 hodin", ale paní před námi říkali "nejdřív za 48", tak možná záleží i na tom, jestli má testovaný indikaci od lékaře?
Sweet Potato jo budou. Dcera jde po 3 tydnech, karantena a pak zanet dutin. Tak cekam, koho vytestuji pozitivne a do kdy budou od uterka znovu doma. Ze tridy maji ocko cele 3 kusy (jeden kus je dcera), takze zadna nahradni vyuka s jinou tridou a mazat se ucit dom. Super.
Jsem strasne zklamana, jsem nasi tridu povazovala za rozumnou soc.bublinu a houby. Deti jsou ve vyvoji a budou neplodny. ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY