Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 10:51

Strejdovi zacali vymenu kloubu (nebo neco podobneho), i kdyz je upozornil, ze citi prsty na noze. Pockali 5 minut a zarezali. No rikal, ze jedine stesti bylo, ze byl privazany.

Online continuity
43586 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 10:53

Pavlena ty špatně uspané císaře jsou asi častější než by bylo milé. Oni se snaží matku uspávat jen lehce, aby to neodneslo to dítě. Takže se pak ještě dopichava anestezie po porodu, na šití. Když jsem se na to ptala kamarádky anezteziolozky, ta se na mě tak podívala a řekla: no jo, ale ony si to nepamatuji. My jim pak něco dáme, co vymazává krátkodobou paměť.

I proto si myslím, že je epidural je mnohem lepší, pokud ho lze.

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 11:00

Odpoved asi tak nejak vsem. Ano, popisovana situace u sekce atd. se stat muze. Proto mame dnes sofistikovane metody k mereni hloubky relaxace a dalsi, ktere dokazou s urcitou presnosti merit hloubku sedace. Sekce je specificka v tom, ze pro dite je hluboka anestezie spatna a nesmi se podat vsechno, co mame jinak k dispozici a navic neni na nic cas...Mne treba spinal na sekci na cast operacniho pole nesedl (bolelo to pekelne), ale hned po pridani do zily uz to bylo uplne v pohode. Doktor za to nemohl, kuze byla znecitlivena, bolelo to hloubeji. 

Offline Mulen
5044 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 11:04

brrr Já jsem to teď dočetla a dobrý, skončilo to otevřeně, trochu jako Matrix. Mě by ten třetí díl asi nechyběl  

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 11:13

Já asi založím vlákno "těhotným vstup zakázán"

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 11:35

Mohučanka I netěhotným.

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 12:03

Ach jo, tak syn má večer školní zkoušku online připojení, "pro jistotu".

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 12:17

Garfie držím palce!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 12:21
Reakce na moora:

Kdyby byla moznost ockovat deti mladsi 6 let, kdo si pujde zitra stoupnout do fronty?

​Mam 7 a 10 a sla bych do fronty hned.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 12:43

Lamicka za pár měsíců by ses mohla spolu s dětmi dočkat

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:21

Evaeva snad jo :) 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:23

Já mám teda dny. Říkám mladýmu, ať si stáhne Tečku a načte si ten certifikát, že ho teď bude potřebovat všude. Tak si to stáhl a prej oni chtějí číslo občanky. Tak mu říkám, to podle rodnýho čísla poznají, že občanku nemá. A vzapětí si uvědomuju, že má mít a že jsme na to zapomněli. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:27

Jinak starsi dite muselo dneska na overovaci PCR, vysel nejasne antigen. Tak jsem zvedava, jestli si dcera, u ktere jedine nevime, zda to mela, pockala na deltu... drzte nam palce, at je negativni. Takovych deti bylo ve tride 5 a u nejblizsiho testovaciho mista fronta (osvitilo me a hned po telefonatu od ucitelky jsem udelala rezervaci ). 

Offline Karja
44914 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:30

Garfie Držím palce, vy jste malá škola, určitě budou chodit furt! Na naší vesnické škole (24 děti) byly doma i vloni hrozně krátkou dobu. Snad to půjde! 

Online continuity
43586 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:39

Renusatko ono to jde i bez občanky, i když jí máš. Je tam ta druhá možnost, trochu zašitá níže na stránce. 

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:39

Karja No doufám!!

Lamicka Myslím na tebe, dcera byla na PCR v pátek, strávila podzimní prázdniny s pozitivní holčičkou (a s ní další dvě ze třídy), ale naštěstí jsou všechny ostatní děti negativní. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:42

Garfie dekuji, snad to bude dobry. 

Vy jste tu zkousku meli jen tak nebo kvuli nejakemu podezreni. My testovali fungujici pristupy do Teams hned na zacatku roku, aby byli pripraveni. 

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:44

Lamicka Máme ji dnes večer, třídní jen napsala, že vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci si vyzkouší přihlášení. Chce aby to děti udělaly bez pomoci, asi se chce ujistit, že to zvládnou. No na klidu mi to nepřidalo. 

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:53

Garfie Já se takhle osypala už v září. Byli jsme ještě v té Americe, když začaly chodit odkazy na vyučování online. Chvilku jsme nevěděla, jestli to je jen pro kluky, aby se tam nenudili a přidali se, nebo jestli chtějí zavírat školu. Naštěstí to byla jen příprava na možnou karanténu.

Lamicka Držím palce, ať je negativní. Já vždycky v pondělí první hodinu trnu.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 13:57

Garfie pripojeni se urcite povede a drzim palce, at to nepotrebujete (nepotrebujeme :))