Blbý je, když se z faktu, že někomu to přišlo dřív vyvodí, že to lze, stačí jen trochu chtít. Takže mě už hodinu přesvědčují,že jsem si to snad vymyslela. ![]()
Koronavirus
continuity k těm lhůtam, dcera 4dny a byla u anygence, já se vlezla do 24 hodin u mamtest. Možná záleží kam člověk na test jde.
Sweet Potato Co myslíš tim jakoočkováním? Jakože mají falešné očkování ale od doktora?
Jinak já zas měla včera psychickej kovid. Sambo je od září už poctvrty nachlazenej, do toho má furt jen tu jednu dávku, včera se mi nelibil az mě z toho začalo bolet na prsou:-D. Ale jsme dobrý. Ale to jsem měla už v létě, to mě tak bolelo v krku, až po antigenů mě to přestalo. Sambo je furt nemocnej, protože to neustále přechází, zůstane třeba jen jeden den v klidu.
Ráno byl synek na PCR a výsledek bude mít nejp. v poledne... Ty antigenní navíc nejsou tak spolehlivý.
No vidíš a naše celá škola je ze včera nemá ještě teď, takže tam byli společně včera celý den a dnes taky. Takže pokud teď někdo pozitivní bude, tak jdou domů zase všichni. Nejdřív jsem v tom viděla výhodu, ale teď mi to tak výhodné nepřipadá.
Karja Tak.
continuity neee, ale tak jsem to vubec nemyslela.. jen ze me to udivilo.
rysamona Dcera teď byla u anygence, u odběru říkali do 48 hodin a výsledek byl za 24, to si asi nevybereš.
Jinak super by bylo, kdyby ta hygiena přešla hromadně na sms, dceři přišla tohoto znění (není v žádné e-roušce, tečce, nikde), pochopila jsem teda z toho, že jde do karantény okamžitě.
Dne 31.10. jste byl/a v epidemiologicky vyznamnem kontaktu s COVID-19 pozitivni osobou. Vyplnte formular sebetrasovani na https://trasovani.mzcr.cz/rizikovy/
(Kod CMHNA6R a PIN 785491, platny 6 hodin), kde si sami vystavite eZadanku na PCR test. Dodrzujte pravidla KARANTENY. Karantena se nevztahuje na osoby plne ockovane nebo do 180 dnu od prodelani COVID-19, ktere nemaji priznaky onemocneni. Vice info https://covid.gov.cz/rk
Garfie jo, dcera mela to stejny po kontaktu ve skole. Teda prislo to me, z ceho soudim, ze zdroj tel.cislo z UZISU. Ja ale nic nevyplnovala, protoze je ockovana a ten dotaznik na me pusobil tak, ze mi prideli i termin a testovaci misto a to jsem nechtela, objednala jsem se sama do vyzkousene labiny.
Sweet Potato Jo, tak doufám, že můj doktor mi nedal nějakej solnej roztok!
Karja Pokud sis ho neobjednala a nepřiplatila, tak určitě ne![]()
Pavlena no to jsem nemyslela tebe, ale jednoho kolegu.
Tak vymysleli, že v pátek PCR, na takovém místě, aby byl hotový do pondělí rána a v pondělí ráno antigen. A já se ptám, není to málo Antone Pavloviči?
Resp. já úplně chápu, že se někdo boji, ale pak by bylo asi nejjistější zůstat doma a ne se vláčet mezi lidi. S takovou bych nemohla dnes pustit dítě do školy.
Pavlena Jojo, taky to přišlo mně. Jinak teda místo i termín si vybereš sama, ani to tam nepíšeš, takže příště na pohodu. Ale fakt je, že to vyplnění k ničemu nebylo, číslo, které mi to vygenerovalo po mně nikdo nechtěl.
Pavlena Právě, že ti termín ani testovací čas nepřidělí. Té mojí sousedce ani automaticky žádanku. A dodnes ji nikdo po vyplnění nekontaktoval, takže tak. Ona příznaky nemá, tak já teda myslím, že na to kašle. Prý je to všechno na ní moc složité a jako nečkovaná skoro 76, by to asi poznala.
Karja taky ti to mohl pichnout do svetru! ![]()
Dceri taky prislo v zadance od doktorky pres ocko uzis doporucene misto, sla na nase vyzkousene 5 min od domu.
No vidíš a naše celá škola je ze včera nemá ještě teď, takže tam byli společně včera celý den a dnes taky.
No a fakt mi v poledne volal že je negativní (sláva). Vytírali ho přesně v půl osmý... Přece jakej má smysl jít na test a čekat na výsledek den dva (mezi lidma nejlépe)?
Blázinec!
Jinak teď mě "pobavil" dotaz co mi přistál v mailu... madam by chtěla pfizer leč dodává, cituji: Mám však velkou obavu z očkování. Bojím se, že ho nepřežiji nebo zůstanu ochrnuta.
tvl ta nám chyběla do party ![]()
barbucha Naštěstí celá škola negativní. Jen oni se ještě trochu pojišťují tím antigenem, který dostaneme na neděli domů.
barbucha Ale to mi přijde dobré, že chce očkování, i když se ho bojí. I to, že to přizná.
Do statistiky, pokud to nekoho zajima - vcera treti davka Moderny. V noci bolest paze, bolest hlavy a kloubu. Teplota jen mirne zvysena. Chtela jsem vzit ibalgin a hura do prace, ale v koupene jsem malem odpadla (toceni hlavy, pocit na zvraceni, huceni v usich, hyperventilace...), sambo me odtahl do loznice si lehnout, tam jsem to nejak rozdychala. Pak jsem se jeste dve hodiny klepala a byla mi zima. Tak cely den lezim doma, postupne vse ustoupilo, uz me jen boli paze, zitra uz to bude myslim dobre. Jako vim, ze jsou i horsi reakce (po druhe davce jsem tri dny taky docela trpela), ale uz se mi to nejak nechce zazivat znovu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY