Monulinecenka chapu, ale zazivat covid i kdyz treba mirnejsi, to asi taky nechces.
Koronavirus
Kokoska jasne, ze nechci a kdyz bude treba, pujdu na ockovani znovu, jen me uz nejak do budoucna depta ta predstava, ze do toho jdu s vedomim, ze mi bude blbe a ne uplne malo. Ale kdo vi, treba mezitim ty chipy vylepsi a uz to nebude tak hrozne. ![]()
Monulinecenka Já tě lituji, to motání hlavy a hučení v uších znám taky, v jiné souvislosti teda, ale stav nic-moc.
Kan Ja to tedy takhle intenzivne zazila poprve a fakt me to vydesilo, jsem nevedela, jestli budu zvracet nebo omdlim, nebo oboji. Jen jsem sedela na vane a drzela se umyvadla. Jsem byla rada, ze jsem se zmohla zavolat samba. Az jsem to pak rozdychala, jsem si uvedomila, ze jsem zpocena jak deset veverek. Sambo me musel prevlikat, ja to sama nedala. ![]()
barbucha to je asi nejaka vyjimka ta vase laborka. Dcera ceka uz 72 h.
Monulinecenka neco podobnyho jsem mela pri posledni "obycejny" chripce, nic, o co by clovek stal. Ale co se da delat, jinak to uz asi nepujde.
Hele nejhorší je, že já jsem tuhle minulý týden v téhle diskuzi omylem prepla nějak na stránku 900 nebo tak něco.....a já jsem přečetla dvě strany než jsem zjistila, že jsem o rok zpátky. A takhle to skutečně je.

Sweet Potato to je taky docela brzo ne?
Sweet Potato tyjo, tak to nezbyva nez se modlit, vsichni tri jdem na ockovani proti chripce pristi tejden
Tak jsem dnes vyslechla příběh lidí, které znám. Jsou proti očkováni. Celá rodina neočkovaná. Nakazili dědu, který zemřel. Prý to stejně byla otázka času, měl Alzheimera. Tak hlavně, že jsou v pohodě...
711990 mňa dnes mama bodla pri obede, deti majú zatiaľ len prvú dávku, tak dúfam, že sa to moc rýchlo nerozšíri. Tento rok sa toho trochu bojím.
K tomu ako sa preberala strata čuchu, tak mama mala pred pár rokmi horší priebeh chrípky a odvtedy nemá skoro žiaden čuch a už ani nevyzerá, že by sa chcel vrátiť :(
Mrakoplas taky z toho mam tenhle rok obavy. Chripku jsem mela 2018 o vanocich a bylo to strasny
999 Neuvěřitelný, tohle fakt nepobírám.
Garfie Jsou chytrý, maji VŠ... je jim kolem 45. To fakt nepochopíš.
MP Meri to je totální a úplná nekompetence státního úředníka. Zákrok to už pochopila půlka republiky, ale baby na hygieně s příslušným vzděláním ne? Kdyby tam posadily cvičené makaky, kteří by postupovali podle jasného algoritmu dopadne to asi lépe.
if pozitivní pcr then karanténa, else hybaj do práce... tak nějak? ![]()
mně přijde hygiena nejslabší článek už od začátku, dyť jak dlouho to trvalo, než vůbec přešli na společnej systém?!?
i když osobní zkušenost mám dobrou, v pátek odpo mi přišel pozitivní výsledek,v sobotu ráno volala hygiena, ale je to strašně moc o konkrétním člověku a to je špatně
711990 Já jdu v pátek, poprvé v životě.
Sportovní a turistické fórum - a hele výblitek.
https://www.treking.cz/blog/kovidove-lzi.htm
Pokud si chcete trochu zavařit mozek nad teorií, že hoaxy o čipech vymysleli fanatičtí vaxeři, račte si dát.
Ovšem u Milady Horákové mi vypověděl žaludek.
999 mojemu dědovi je 90, má Alzheimera a jde to s ním fakt z kopce. Babička tím strašně trpí, je jí 81, stará se o něj, ale fakt ji to vyčerpává. Všichni jsou naočkovaní, ale přiznám se, že mě napadlo, jaká spása by byl rychlej konec, třeba v podobě koronaviru...
Sweet Potato Ja nevím, já bych se těmito one man show s prakticky nulovým dosahem moc nezabývala. ( Já to teda ani nečetla, ale prolitla jsem diskuzi. Někdo to tam i pěkně utřel).
Fórum je opravdu vznešený název pro něco, kde chodí pár lidí).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY