Tak placený testy a (uvažovanej) zákaz hospod, kultury i sportu by mohly stačit - víc už toho stejně nevymyslíš. Leda tak eště zákaz nákupů vůbec, žádný OC nebo supermarket 
Nebudou. V tomhle má Hajduch bohužel pravdu, i kdyby v následujících dnech naběhlo na 1. dávku celý zbytek očkovatelné populace, protilátky, který by zabránily nebo omezily šíření delty, jim naběhnou až kolem Vánoc. Ledaby všichni nad 18 let vyfasovali Johnsona, u něhož ale zase ta účinnost klesá rychleji.
Tuhle vlnu už kromě plošného testování a urychlení 3. dávek pro rizikové, kterým už uběhlo těch 6 měsíců zbrzdí podle mě fakt leda další lockdown.
No koukaly byste, jaký davy se kvůli ne/placení testů tady shromažďujou. Dřív nikde nikdo, a teď se tady po chodbě nedá pomalu projít. Tak to teda rozhodně zafungovalo.
Davy? To myslíš bez registrace? Protože jak jsem koukala, tak pro registrované máte denní kapacitu 120. To jsme měli na jaře my jako mnohem menší očm proti vám.
A když jsem teď mamku registrovala na příští čtvrtek na 3. dávku do Mostu, tak ti mají pro registrované 150 (50 pro první, 100 pro třetí) - na jaře měli 500 pro obě. A ještě dnes ráno tam konkrétně na ten mamky den zbývalo 88 termínů volných na tu 3. dávku.
To podle mě teda není vůbec žádná hitparáda.