continuity MZ podává kvůli těm e-mailům na Landu trestní oznámení, vidělas? ![]()
Koronavirus
Garfie Konečně jednou dobrý počin.
brrr Jo, to se tu řeší pořád dokola. :-( A půjde aspoň na testy?
Jasně, šla hned ráno. A já jsem kvůli kontaktu s kamarádkou objednaná na neděli.
brrr Tohle je fakt špatně vyřešný, přitom většina normálních lidí na ten test stejně jde. A jen to vyvolává další nevraživost u neočkovaných.
Garfie Je to na hlavu, přece ty nelogičnosti musí vidět i na ministerstvu a hygieně
barbucha A hele, my o vlku....a v Singapuru se s tím teda nemažou! Od prosince přestávají hradit léčbu neočkovaným.
dynda ja se tedy o rodice taky bojim, ale uz jsem fatalista. Rodice jsou ockovani, my dospeli taky. Co vic delat. Nepolezeme tam, kdyz se nebudeme citit stopro, nebo kdyz to ze skolky zasmrdi karantenou. Ale jinak jo. Uz jsme prisli v souhrnu tak o rok spolecnych zazitku, jak jsme se dost vzajemne izolovali, oni v podstate propasli prvni rok mladsiho vnoucete. Matka mi sama od sebe opakovane rikala, ze kvuli nim se ockovat nemusim a deti vubec, ze tam akorat nemame lezt se soplama. Loni jsme spolecne Vanoce zodpovedne odpiskali, ale letos uz nechci. Ja a deti si radsi zajdem pred Stedrym dnem na pcr, preci jen skolka. Uz mi to prijde cely na hlavu.
Tak já se přiznám, že jsme úplně "p*osrali" očkování mého otce-lezaka. V prvních vlnach jsme k nemu nechodili, potom s respirátorem. Teď jsme všichni očkování, i synovec a neteř, jediní neockovani jsou moje děti. Já vůbec nevím o možnosti, že by ho přijel někdo naočkovat domu, jeho praktik je úplně k ničemu.
Garfie díky, neviděla, dnes zas nestíhám.
Je to určitě na místě,ať to už dopadne jakkoliv. Jejich cílem nebylo získat informace, ale znefunkčniť hygienickou službu. Ty argumenty,že na to měli právo jsou úplně mimo.
Úplně stejně chodí DDOS útoky, ten útočník navazuje legální spojení, akorát moc požadavků. Trestné je to jednoznačně (blbě se teda chytají, zvláště, když to jede z Číny, ale to je problém praktický, který tady celkem odpadá). Jsem i profesně zvědavá jak to posoudí. ![]()
Garfie nic by se ti nehodilo míň, než aby nás Japonci vyhlásili za nebezpečnou lokalitu a zase všechno stopli. Držím palce moc!
Kokoska Přesně to byla moje okamžitá reakce! Naštěstí oni posuzují Evropu tak relativně celkově, ale stát se to pochopitelně může. :-(
tv V Praze to vyřešit lze https://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/zivot_v_praze/zdravotni_a_socialni_oblast/praha_zajisti_ve_spolupraci_s.html jiných krajích nevím, ale zkusila bych zavolat na infolinku a případně do blízkého očkovacího centra, pokud nic, tak bych ještě zkusila sociální služby např. místní Charitu, často se to snaží nějak řešit.
tv Ještě mě napadá, že kraje mají koordinátora pro očkování, tak pokud se nezadaří jinak, zkusit napsat přímo jemu jestli neví jak to zajistit.
bubak my jsme ze Severní Moravy, ale děkuju za tip, zkusím pohledat. Černá kočka taktéž dekuju.
tv Jsme jiny kraj, ale parkrat tu hlasil mistni rozhlas, ze nejaky obvodak ockuje i jine nez vlastni pacienty, ze se lze prihlasit primo u nej, tak treba by u vas nekdo takovy taky byl? A pak teda mistni socialni sluzby, jak uz nekdo psal.
My se pravidelně vídáme, jenže mužův táta je těžší případ, už jen ležící. Sice je očkovaný, ale představa, že by to od někoho z nás chytil, není příjemná. Nemáme zas tak moc kontaktů a vždycky se od nich hned dozvíme, že je někdo pozitivní, žádný vytáčky kolem toho, prostě stalo se, ale vždycky je tam nějaká návštěva, kdy jsme u rodičů mohli být už nakažení. Manžel je tam pokaždé, když vyšetří kus času. Chodí tam teda i zdravotníci, což už podle mě začíná taky být dost nebezpečná skupina, jak vymetou několik domácností denně, jsou v přímém kontaktu s lidmi... Ale to mu odepřít nemůžeme, to nejde. Zase co vím, tak nikdy nesundávají respirátor. Těžko si pomůžeme, ale nechtěla bych být někde v tom řetězci, který by vedl k nákaze.
Video jak fungují mRNA vakcíny.
Je zajimave sledovat, jak lidi i u blbejch vitaminu chapou, ze tak existuje nejaky strop a lze se jimi predavkovat. U protilatek nikoli, jakkoli vysoke mnozstvi a lup ho, stejne si pujdu pro treti davku :-)
Samara no protoze se dost veci jeste nevi presne (matka konzultovala sve namerene hodnoty v laborce a jen krcili rameny) a u covidu, zda se, plati nevyslovena domnenka, ze v pochybnostech ve prospech ockovani. Zkratka se ted desne protezuje to epidemiologicke hledisko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY