Candance bez na test. Budes vedet na cem jsi a kdyz bude test negativni, tak do karanteny nespadnes.
Koronavirus
A my jsme negativní!!! A výsledky za 9 hodin. Já už vlastně ani nevěřila, že to vyjde ![]()
Mrakoplas my to same. Dcera byla v karantene a furt cekala na vysledek. Prijel k nam mezitim bracha, rikam si, pozitivni by uz prisel. A muz se jen tak udelal test a bum. Tak si udelala druha dcera a bum.
Mrakoplas ani my, aj keď teda raz sme mali mat dieťa v karanténe, ale to sme sa dozvedeli náhodne až o osem dní od kontaktu. V pondelok pred mojim pôrodom bola Alica ešte v škôlke, no a na ďalší pondelok som sa náhodne vonku pri rozhovore iných matiek dozvedela, ze celá ich trieda je v karanténe, bo v stredu mala ich učiteľka pozitívny test. Škôlka nedala nikomu nič vedieť, ani hygiena nas nekontaktovala, že vraj škôlka len vyvesila na dvere oznam. Ja už som to teda ziadno neriešila, bo už nebolo čo. Alica už novorodenca statočne poolizovala a popusinkovala a nikam sme nechodili okrem prechádzok a žiadne príznaky nikto z nás nemal
MP Meri Tak to jsem ráda, že to vyšlo. Akorát už nějakou dobu přemýšlím, kam to vlastně jedete? Pochopila jsem správně, že v US jen přesedáte?
MP Meri
Super, užijte si to!!

Tak hlavně už nikam nechoďte a užijte si dovolenou!
Sweet Potato Včera jsem mluvila s příbuznou na chemu. Byla objednána na vyšetření, dovezli ji na PCR, aby další den absolvovala to vyšetření. Tam se dozvěděla, že výsledky testu nedorazily, objednali ji na jiný termín. Bez toho vyšetření nemůže na další dávku chemo, bydlí samozřejmě desítky km od špitálu a cestování je pro ni peklo.Zbytečná cesta, stres pro ni a vyhozených osm stovek. Očkování ji onkolog nedoporučuje, tak je samoplatce. Chtělo se mi brečet.
rozarka to je hrozny... nema narok na test zdarma, kdyz se nemuze ockovat?
moora taky si myslim... ale ten onkolog by musel napsat nějakou zprávu asi...
moora ptala se praktického a prý ne.
rozarka To je strašný.
moora RoSa Sweet Potato bohužel, kdyby ty výsledky byly včas, tak to nemuselo takhle dopadnout. Taky nechápu, proč to tak trvá, platnost se zkracuje a vyhodnocení prodlužuje. To je pak test na h...o
betsey my jsme taky zatím žádnou karanténu neměli, tak jsme si pořídili rovnou kovid
Kvůli synovi jsem psala do školky, naposledy tam byl (logicky) den před příznaky, to bylo v úterý. Na test šel v pátek, výsledky měl v sobotu, takže ředitelka o víkendu zavřela jeho a vedlejší třídu. No ale jen na pondělí, protože to bude sedmý den od kontaktu. Hygiena je samozřejmě ještě nekontakovala, a v pondělí už nebude nic k řešení.
rozarka prakticky ji to potvrzení nevyda nebo co tím myslel?
Bože, já chápu, že ona asi nemá sílu to řešit, ale pokud se nemůže že zdravotních důvodu očkovat tak spadá pod výjimky. Onkolog by ji to nenapsal?
rozarkaPraktik asi ne, ale pokud ji onkolog nedoporučil očkování, tak by jí k tomu měl vypsat zprávu a potom má testy zdarma. Jestli přidou včas to taky ovlivní, protože se dělají dřív než ty, které člověk platí.
Mrakoplas mám tu chmary celý víkend, syn má ísť po (koľko) 6-7 týždňoch do škôlky. V susednom pavilóne je jedna trieda v karanténe, zajtra už teda nastupujú.
U nás v škole bolo tento týždeň v karanténe 13 tried z 26, kto to donesie skôr?
continuity Renusatko mluvila jsem o tom s jejím mužem a zkusí toho onkologa.
Mrakoplas taky se bojim, kdy nas stesti opusti. Smycka se stahuje, vcera prisla zprava, ze jde syn do karanteny. Syn uz tou dobou byl u prarodicu, je jim pres sedmdesat, takze nic moc predstava. Ve skolce je toho asi vic, mam echo, ze neslo jen o jeden zachyt. Z minule karanteny jsme vybruslili negativni, tak mam fakt blby pocit, ze tentokrat to sliznem. Ale uz koncime 4. den od kontaktu a syn tu jeste nabuzene beha a ma energie na rozdavani, tak snad dobry. Ja zkonila ten trasovaci formular a uz me to nedalo sanci dokoncit, takze nemam e- zadanku, pry se mi ozvou, ale moc nepocitam s tim, ze se ozvou vcas. A ja ted nevim, jestli to mam nechat byt nebo se pasovat do role posla spatnych zprav a dat vedet na krouzku, kde jsme byli, moc se mi nechce teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY