Zarinya Spíš mě i zaráží, že si to firma může dovolit, že jim tam za dva dny později přijde třeba o čtvrtinu, třetinu lidí méně....
Koronavirus
Zarinya to bylo k te kolegyni. Ja jsem naockovana a chtela jsem vedet, abych v praci nic nesirila. Tak se asi zodpovedne posilam.do karanteny a jeste si to platim
Karja mne prave taky.![]()
jinak mi to muze byt fuk.Muz naockovany je uz davno.Ale vyrazilo mi to dech.
Candance tady jsou testy pro naockovane zdarma.
Candance Nevím no, já bych jim ten čas aspoň na tu jednovakcinovku dala. Ale jak pisu výše, zřejmě to bylo ve firemním zájmu, pochybuju, že to bylo stoprocentně v zájmu lidstva, vždyť by to spoustu zaměstnavatelů polozilo toto.
Zarinya ja ho chtela hned , protoze me za dva tydny neco ceka a nevysla by mi karantena.
Karjaale to by s tim museli souhlasit a myslis, ze kdy si nenechali dat zadnou, pak by honem sli na jednodavkovou.
Ja proste chapu, ze uz treba vedeni praskly nervy.
Candance tak ja tu ani nechtela resit ji,ale ten pristup z t.mista.Ona se urcite nechala pak otestovat v praci.
Zarinya a ti neockovani maji neplacene volno nebo HO? Protoze u nas v praci by ti nenaockovani ziskali pocit, ze vlastne nemusi ani chodit a vyhrali.
Zarinya jj, ja to tak chapu
Karja je to cely divny,protoze ve vsech firmach se hrouti kdyz par lidi onemocni a ted se taky mohlo stat,ze neprijde 50% nebo i vic....
Zarinya mozna krachuji a chteji se zbavit par lidi?
Candance Jo, mé přátele taky donutila práce. Mladí kluci ze jo, hahaha, hehehe, kdepak nějakej koronac, to odkarodime, ale pak zjistili, že se horkotezko dostanou do zahraničí a už šli. Ale tak to bylo září, nebyly žádné restrikce, třeba by je donutilo teď, že se nedostanou do hospody, těžko říct.
Candance HO nemaji urcite,protoze tam musi byt fyzicky,
placeny tedy pochybuju,ale opravdu nevim podrobnosti.Muz je momentalne nemocny a jen v patek obdrzel tento telefonat.
Zarinya a ti neockovani maji neplacene volno nebo HO? Protoze u nas v praci by ti nenaockovani ziskali pocit, ze vlastne nemusi ani chodit a vyhrali.
moje byvala firma to udelala v USA a jsou na unpaid leave, dokud se nenaockujou
Zarinya Jj no, já jsem dělala kdysi brigádu ve výrobní firmě a tam když padly zakázky, tak se to řešilo tak, že přišlo vedení s alkoholtesterem na noční směnu. Tak teď už jsou mozne i jiné postupy (tím se nijak nevysmivam nutnosti očkování, jen chci říct, že jako firemní rozhodnutí mi ty okolnosti přijdou zvláštní) .
Zarinya to bylo k te kolegyni. Ja jsem naockovana a chtela jsem vedet, abych v praci nic nesirila. Tak se asi zodpovedne posilam.do karanteny a jeste si to platim
Nevím, jestli jsem to dobře pochopila, ale jako očkovaná máš PCR zadarmo. Taky jsem byla.
Karja mne prave taky.
Nevím, v jakem odvětví Zarinya manžel pracuje, ale asi si forma dobře spočítala, kolik lidí jim tím odpadne. Od 1.11. nemají zaměstnanci, kteří nejsou naočkovaní a musí do karantény, nárok na náhradu mzdy po dobu trvání karantény. Od 9.11. musí zaměstnavatelé v Bavorsku v podnicích od 10 zaměstnanců kontrolovat 3G (geimpft/genesen/getestet - očkovaný/uzdravený/testovaný). My odmítli testovat v rámci pracovní doby a to bylo keců. Od soboty jsou zas testy pro všechny zadarmo, tak od příštího týdne se můžou chodit testovat 2x týdne mimo pracovní dobu do testovacího centra.
O víkendu tu byla (už několikátá) očkovací akce bez termínu. Od 8 do 5. V 9 hodin zavřeli bránu, protože tam už stálo 1000 lidí ve frontě. Nakonec naočkovali ten den (na 3 místech) 1500 lidí, z toho dle novin bylo 40% prvoočkovanců. Na co čekali doteď?![]()
Kora ja nejsem v CR
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY