711990 Evaeva hele to je individuální, dcera chytla první rýmy (a nic horšího) až letos, tedy po roce a třičtvrtě školkové docházky. Do školky šla od listopadu, já na plnej od dubna nebo května dalšího roku. Furt jsem byla ve střehu a ono nic.
Koronavirus
no a jakou bezmoc asi zažívají ty sestry. V tomto už fakt přestávám mít vůči těm antivax jakékoliv pochopení. Proč, proč má dostat přednost neockovany, který mohl udělat něco zcela jednoduchého, a neudělal, před onko pacientem?
Nad pondělními plánovanými operacemi ledvin nebo nad odstraněním karcinomu v prsu však kvůli tomu visí otazník.
„Musíme omezovat péči i těmto onkologickým pacientům,“ říká náměstkyně Neničková. „Doufejme, že se situace nevyhrotí.“
Kan co je zgarb?
Tabea odpadek, zbytečný krám
Tabea Taky musela googlit hantec![]()
Kan Jestli existuje něco pohodlnějšího pro androidy, nevím.
Garfie to je dobrý posunutí smyslu. Polsky skarb je poklad, miláček ![]()
Mohučanka u nas letos 4 rymy s kaslem, i bez navstevy kolektivu![]()
Sweet Potato jezisi
moonlightpry rakousky ekvivalent tečky ![]()
Sweet Potato Ježíši ![]()
JankaM spoji se to samo
Gatita uprimne, sousedka je neockovana, chodily jsme spolu vencit deti, ale ted mi to neprijde rozumny, kdyz se ockovat nechce. Nechci zbytecne riskovat, no. Nevidim v tom polarizaci, jen snahu predejit komplikacim. A na preockovani po 6m je spatne co? Vzdyt spousta vakcin ma vic davek, boostery jsou bezny, proc to u covidu lidi tak drazdi? Ja fakt jsem rada, ze muzu na treti davku, protoze uplne eticky spravny by bylo nejdriv naockovat alespon dvema davkama lidi v rozvojovych zemich....
spatne nic, ale napr. ja z toho mela dost respekt. Ty clanky, ze mrna neni zadna novinka, jsem studovala taky, presto pachut zustava. Taky kde mas tu hranici, co je ok, 9m, 6 m, 3m...to nevim, jestli testovali takovou palbu. Ted jde do boje nejaka konvencnejsi vakcina, tak jsem zvedava. To verim, ze by bylo mnohym milejsi.
Sweet Potato Tohle mi připadá jako hoax z druhé strany. Jdu proti proudu, vím.
tak mam termin na treti davku a uprimne pujdu na ni s obavou,protoze po druhy davce mi nebylo nejlip.![]()
711990 Tak doufej, že když Tondu pronásledují kašlíky teď, tak do kolektivu vstoupí už zocelen a bude zdravej. Ale ten nástup do práce si pokud můžeš naplánuj až na jaro ;o)
katkas hoax to rozhodne nie je, aspoň na Slovensku je to bohužiaľ tak. Kamoskin spolupracovník, mladý chalan sa minulý rok nedostal včas k vyšetreniam a chemoterapii a už to má bohužiaľ za sebou. Treba si uvedomiť, že keď nemocnice hlásia, že musia obmedziť štandardnú liečbu, nieje to len výmena bedrových kĺbov a plastické operácie.
Mohučanka syn na podzim každou návštěvu kolektivu odnesl rýmou, mluvím o věku dvou let, před covidem. Vždycky teda stačil týden doma. Loni nebyl kolektiv, nebyly ani rýmy a letos je to obzvlášť husté, no. Já si myslím, že kdyby nebyla loni ta izolace, letos už by ho to tolik nesejmulo.
711990 leden mi přijde dobrý i z pohledu toho dítěte, můžeš si ho brát po obědě a tak. Ale ty rýmy bez kolektivu mi jsou záhadou, to od kluků neznám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY