Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Makara
3668 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 22:34
Reakce na katkas:

Sweet Potato Tohle mi připadá jako hoax z druhé strany. Jdu proti proudu, vím. 

​Hoax to neni. Petilety slabozraky chlapecek potrebuje ORL operaci, protoze mu hrozi ztrata sluchu. A co? ORL se predelavaji na covidaria a jeho problem neni zivot ohrozujici, tak operace mozna v lednu, unoru. Rodice litaji od certa k dablu a zebraji, aby ho nekde vzali driv.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 22:35

katkas Nevím, autora neznám, ale do teď tvítoval o všem jiném než o Covidu, hlavně o kočkách, jídle, sem tam politice.

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 22:37

Mrakoplas Makara Situaci na Slovensku vůbec nezpochybňuji a nezlehčuji! Pravda může referovat na SK, to mne nenapadlo. A nezlehčuji a nezpochybňuji ani ten odkaz, který dávala Continuity. V kontextu CZ mne praštilo do očí těch 6 týdnů, to mi nesedí. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 22:37

EvaevaTak loni na podzim dcera začala chodit do školky a až do prosince se to táhlo stylem týden ve školce, týden doma. V lednu už to bylo dobrý a chodila v podstatě nepřerušeně až do lockdownu, tak jsem od letošního podzimu očekávala její spokojený pobyt v kolektivu. No a zatím to vychází na týden ve školce následovaný třemi týdny doma. Ty letošní kašlíky jsou holt pořádný držáci :o(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 22:41

DruI je fakt, že švagrová měla děti doma asi měsíc a půl, přitom neteř loni taky chodila do školky hodně. Já pokaždé doufám, že touhle rýmou se to už zlomí, tak snad se to zlomí teď tím covidem aspoň

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 22:56

Gatita konvenční vakcína je ten deaktivovaný virus? No tak to všem očkovanym přeji hodně štěstí. Kterási čínska je na stejném principu, tu mají už i schválenou WHO. 

Vývoj očkovacích látek šel dopředu, aby se už tohle nemuselo dělat. 

Offline Makara
3668 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 23:03

katkas ja pisu o pripadu v CZ a myslim, ze I ten puvodni post od Sweet Potato byl z Ceska.

Kdyz pred peti lety diagnostikovali bratrovi nador v hlave, tak ho ani nechteli pustit z nemocnice, ze hned na sal. Na reverz ho teda pustili, ale do tydne operovali. Ono totiz dlouho trva, nez se clovek na to CT dostane, protoze ty nadory ze zacatku zpusobuji drobne nespecificke problemy, ktere se svadeji tu na pater, tu na oci. A pak najednou muze byt rychle zle. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 23:33

continuity tak tuhle vakcinu asi myslela ta moje kolegyne, kdyz rikala, ze cekaji cela rodina na nejakou lepsi. 

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 23:38

Makara presne, tatu tejrali pred deseti lety na rehabilitacich, nez se nam podarilo ho dostat na CT a MR. Ze pry to motani hlavy a nejistotu pri chuzi ma od patere. Jo, jiste. Mozkovy nador jak prase, nastesti nezhoubny. A mel jeste obrovske stesti, ze se nasel skvely a odvazny opertater, ktery do toho sel u pacienta 85 let. A protoze to bylo tak dlouho nechavane, operace mu sice zachranila zivot, ale bez nasledku to nezustalo.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 23:39
Reakce na RoSa:

Nihilista na balkonu

​To je dobrý . Je to teda strašně dlouhý,  že jsem i maličko preskakovala. Bohužel ale, ti co by to číst měli, to číst nebudou... 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 23:44

Ještě si tu postesknu, že nejsem nadšená z Válka, budoucího ministra zdravotnictví. Raději bych na tomto postu videla Kubu z ODS, zda se mi, ze mluví srozumitelně, s epidemií pracuje coby hejtman (a spolutvůrce jednoho z očkovavích center) dlouhodobě. A zdá se mi, ze by to dělal rád.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 00:17

Fiction Já s Válkem pracovala, lidsky s ním nebudu spokojená nikdy, když si vzpomenu na jeho strašné výstupy v práci. Ve svém oboru je někdo, ale už jsme viděli, že to na funci ministra nestačí. 

Je teda děs, že mimo Vojtěcha jsem už někdy v minulosti byla s ostatními v přímém pracovním kontaktu a děsím se, kdo by mohl být další

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 00:24

RenusatkoAch jo, já doufala, že se zbavíme Babiše a dostane to nějaký řád, ale vidím to bledě. A tvá zkušenost můj pesimismus ještě prohlubuje...

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 04:20

Vzhledem k situaci, která skutečně moc příznivá není, mě dneska potěšilo, že jsme výsledek synova PCR dostali už po osmi hodinách. Tak brzo jsem ho vůbec nečekala.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 06:35
Reakce na Sweet Potato:

continuity

​Ale ne.

RoSa 

Na můj vkus sice moc rozkecaný, ale v podstatě shrnuje všechno, co si zatím myslím i já.

Renusatko 

No všechna Válkova vyjádření z posledních dní bohužel jenom potvrzjí to, co o něm píšeš. Je to na houby.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 07:10

RoSa to je jeden z nejvýstižnějších článků, co jsem na toto téma v poslední době četla

Offline tina
6331 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 07:11

DruI u nás kašel už skoro měsíc v kuse:( a přitom vloni to malej dával ve školce celkem dobře. A potřebuje odoperovat břišní kýlu a ať v současný situaci počítáme tak možná za rok...

Offline tina
6331 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 07:12

Makara a tohle je fakt strašný, je mi kloučka a rodičů moc líto:(

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 07:19

Makara Mám v širší rodině bohužel podobnou zkušenost ( dlouho trvalo diagnostikovat a pak ryhle operovat). Proto mne ten případ zarazil, pán tam píše, že to našli před 6 týdny, to byl situace jiná než je teď. 

Promiň, máš pravdu, že ten tvůj případ jsem přečetla špatně. Chlapečkovi moc držím palce.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 08:52

RoSa Nihilista by byl dokonalý, kdyby aspoň trochu krotil svou grafománii. Nebo to aspoň rozdělil do víc článků. Je tam všechno, ale přečíst to celé a bez přeskakování je nadlidský úkol.