letfenixa ach jaj, držím moc palce, nech je to co najmiernejsie
Koronavirus
letfenixa este to k tomu vsetkemu co mate nalozene
Drzim palce
letfenixa prajem mierny priebeh. ![]()
letfenixa držím vám moc palce, ať se to nezhorší! Určitě to bude dobrý! Držím pěsti a myslím na vás.
letfenixa držím moc palce !
letfenixa a jéje, ať má co nejmírnější průběh
U vás je to teda jedna jobovka za druhou.
letfenixa
Moc drzim palce!
Dámy, ďakujem. Ja som už taká rezignovana, včera teda som bola vydesená, ale už som kľudná, iné mi ani neostáva.
Fiction Možná budeš vědět, tak prosím o názor. Dá se port z těla vytáhnout ambulantně? Mám zavedený port pod klíční kostí, hadička prý vede k pravé srdeční komoře (lépe to popsat neumím) a dnes mi ráno volala onkoložka, že je infikovaných bakteriemi. Včera mi z něj nabrali krev ke kultivaci, protože jsem začala mívat po každém napíchnutí a proplachu portu zimnice a bolesti. A prý port musí ven. Zítra mám jet pro zprávu a na chirurgii. Jenže se nechci nechat hospitalizovat, to psychicky nedávám. Beru ATB od včerejška, zimnici už nemám. Tak si říkám, že pokud mě budou nutit k hospitalizaci, raději zákrok odmítnu úplně. Ležet tam nedokážu, trpím postraumatickým stresovým syndromem a jestli mě zavřou v nemocnici, zhroutím se.
Omlouvám se za výlev, jsem zase na nervy. Já prostě nemůžu mít klid.
Dalia Dali, zavolej tam teď hned a prostě se jich na to zeptej. Držím palce, rozumím, jak se cítíš.![]()
Hanka H Zkusím to, jestli to tam někdo ještě vezme. Ležet tam fakt nepůjdu. ![]()
Dalia Zavedení se provádí většinou ambulantně, v lokální anestesii, po pár hodinách může pacient domů /někdy dělají RTG k vyloučení pneumothoraxu/. Tak si myslím, že vytažení nebo výměna také. Ale pro jistotu si zavolej, ať máš klid a něčím tě pak nepřekvapí.
mirajo Mně to zaváděli za hospitalizace na operačním sále. ![]()
Už jsem volala do chir. ambulance a sestra řekla, že mám přijít ve čtvrtek se zprávou a uvidí se prý. Že mají nouzový režim.
barbucha tvl, ja vim, ze to nejde, ale zaslouzil by si lecbu podle sveho presvedceni, vzdyt ma vlastne jen chripecku, mozna je vlastne jen plastova figurina.
letfenixa drzim vsechny palce!
Dalia U nás se porty zavádějí na operačním sále v analgosedaci. Ale vytahování se už děje bez nás. Nekomplikované vytažení je určitě ambulantní záležitost. V případě infikovaného portu bych se bála, že po manipulaci (při vytahování portu) může dojít k vyplavení bakterií z něj do krevního řečiště a následně vzestupu teploty, někdy i opravdu vysokému, a to může být spojeno s celkovou slabostí. Čtu, že antibiotika už bereš, tak by k tomu nemuselo dojít. Předpokládám, že tě budou pár hodin observovat a podle toho tě pustí domů. Ten port opravdu musí ven, ohrožuje tě. Myslím, že tě nikdo nebude "držet" v nemocnici déle, než bude nutné. To zvládneš, uvidíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY