RoSa tak to je strasny ale... ![]()
Koronavirus
Kdo už máte třetí dávku, jak to vlastně je? Jak to zkrátili na 5 měsíců, tak bych už měla nárok, ale pro pokusu o registraci na Uzis mi to po zadání RČ napsalo, že ještě narok nemám, a všude oficiálně píšou o 6 měsících.
Kdo už máte třetí dávku, jak to vlastně je? Jak to zkrátili na 5 měsíců, tak bych už měla nárok, ale pro pokusu o registraci na Uzis mi to po zadání RČ napsalo, že ještě narok nemám, a všude oficiálně píšou o 6 měsících.
Já jsem dostala 3. dávku ještě v době, kdy platilo 6 měsíců, a to mi přišla SMS z MZCR, že už se můžu registrovat na 3. dávku. Koukala jsem do telefonu, bylo to 6 měsíců a týden, kdy mi přišla. To jsem Ti asi nepomohla....
Lenka22 zkusila jsem to taky a mám to stejně.
Lenka22 a co někde, kde očkujou bez registrace, tam by to neudělali?
Marbuša hm, já jsem právě taky čekala, že mě pošlou tu smsku, a když nic nešlo, tak jsem se chtěla zaregistrovat sama, a ono to nejde.
Dalia veľmi držím palce, sa ti to sype z mnohých strán ![]()
RoSa to právě udělala kamarádka, že se prostě rozjeli na místo bez registrace, a tam se divili, že nemají tu smsku, ale nakonec jim to pichli, ale prý, jestli jim to pojišťovna proplatí. Tomu jsem se chtěla vyhnout a registrovat se...
Catherinne Lenka22 nejste 60+, ne?
Lenka22 Já si myslím, že pořád platí 6 měsíců, ne 5 měsíců. A moje maminka dostala info SMS, když už odpovídala tomu intervalu (u ní to bylo 8 měsíců). Volala jsem na očkovací místo bez registrace a tam mi řekli, že 3. dávkou očkují osoby, které splňují tu danou podmínku doby po očkování. Že to kontrolují. Takže dřív tam nemá cenu ani chodit.
viktorka_od splavu Já jsem 60 +.
horse_66 vypadá to tak, že pořád 6 měsíců.
Tak nic, no, vyčkám.
Lenka22 Ja mam takovej dojem, ze tech pet mesicu ma zacit platit az od 1. prosince.
Od prvního prosince se pro občany nad 60 let věku a chronicky nemocné zkrátí termín pro přeočkování třetí dávkou vakcíny proti covidu-19. A to z dosavadních šesti na pět měsíců. Oznámil to premiér v demisi Andrej Babiš (ANO).
Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/ockovani-koronavirus-cesko-preockovani-treti-davka-20211121.html
viktorka_od splavu ne, ale jsem chronik a psalo se o vybraných skupinách. Já to jen zkusila, že by se mi listopad hodil víc než prosinec. Pokud budu chodit do práce...
Prosperina jo tak, to jsem nepostřehla, možný to je.
a hele, žvejkáním proti covidu
Mam takovej poloviční kontakt a příznaky, co celej podzim, tak jsem se objednala na test. Prostě na netu sama, bez hygieny a lékaře, je to OK, nebudou po mně chtit nějaky peníze nebo neco? (Omlouvám se za stupidni otázku, ale já tyhlety věci vůbec nesleduji, jak nemusím).
Karja Osobám plně naočkovaným se hradí 2 PCR testy měsíčně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY