Malenge já bych řekla, že to chci a pak uvidíš, kolik dětí se taky přihlásilo. Když je to dobrovolné, tak od toho můžeš za týden upustit.
Koronavirus
999 Když mohli být při 22tis na národní, tak co by se nesešli znovu na staromáku
Bych si myslela, že většina lidí má rozum a nebude se srocovat. Ale spíš jsem já hysterka, když to tak vidím.
Teď jsem podlouchala strategii nové vlady pro boj s covidem. A je mi z toho na zvracení, pardon. Ty kecy o osobní odpovědnosti jednotlivce.... tak snad je jasně vidět, že spoustě lidí je odpovědnost u pr... A pozor, hlavně ne povinné očkování, je to přiliš direktivní a nakonec by nemělo smysl
Osobní odpovědnost beru, ale musí to bejt jedno s druhým - to jest je na každýho zodpovědnosti nejen zda se nechá očkovat, ale pak taky zda si to léčení (v případě neočkování) zaplatí. Jinak to nemá cenu.
Však vidíme, jak hrozba placených testů zabrala!
Malenge Mají je ve škole, strašně chybové. Jeden ukáže pozitivitu, kontrolní nic, další má tři čárky.
Ale aspoň sem tam něco zachytěj.
Sweet Potato hm, tak z toho radost nemam, ale každopádně díky za zkušenost. My jsme hodně malá školka, chodí tak 12 děti, takže to riziko je menší než ve škole a i ten záchyt bude nepochybně menší. Určitě to ještě zvazim a vyzjistim hlavně postoj ostatních. Protože aby jediný výsledek pro nás byl pobíhání po kontrolních testech a čekání na výsledky pcr, pokud jsou ty testy tak chybové, tak to mi muže být ukradeny, ze.
barbucha jj, diky, už jsem v obraze.
Sweet Potato mne nakonec tečka pred včerejší návštěvou holiče zezelenala a kontrolovali to fakt přes kod čtečkou
Přednost očkovaných při triáži by taky mohla pomoct... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/saske-nemocnice-stoji-pred-triazi-vetsi-sanci-na-misto-na-jip-maji-ockovani-40378943
999 Pro očkované. :-)
ionicera Nevím, na trhy může kdokoli, ne? Neočkovaní nemůžou jen na program. Na Moravě to většinou řeší tak, že program zrušili.
Garfie Někde jsem to četla, ale, jestli já si to nespletla s Rakouskem?
Garfie teď jsem četla, že kdo bude chtít na trhu konzumovat, musí ukázat certifikát. Program taky zrušili. No, už vidím ty prodejce svařáku, jak kontrolují...
Mohučanka Svařák s sebou asi můžeš....ale teda v praxi si to taky moc nedovedu představit.
Jinak já jsem pěkně naštvaná, můj strýc je antivaxer, ale fajn, žádný vypatlaný volič Volného nebo tak. Prostě takový alternativní šamanský typ, řekla bych, něco jako Jaroslav Dušek. A má kovid, pochopitelně. Není na tom moc dobře, ale zatím to zvládá doma. A dnes jsem se dozvěděla, že je pozitivní i jeho žena, sestra mojí mámy-očkovaná a dost vyděšená, celou pandemii je hodně opatrná. K jeho postoji je víc než rezervovaná. Je mi jí hrozně líto, prý jí vůbec není dobře. Ach jo. A to nemluvím o tom, že bydlí hned vedle našich a jsou v úzkém kontaktu, tak se teď ještě bojím o mámu (i když se jí teta už dva týdny pečlivě vyhýbá).
GarfieTak držím pěsti, ať to všichni ustojíte. Tady v mém okolí to kdo je očko-neočko rozděluje rodiny a přátelství, si nedovedeš představit.
Garfie O trzích mluvila onehdy Svrčinová, že si to bude muset pořadatel kontrolovat, haha (ona teda říkala leccos, co zas druhý den nebyla pravda.
To leda oplotit
Kan My jsme v pohodě, i když ta nákaza do toho hodila trochu vidle :-). Ale tak snad to bude v pohodě, oni jsou oba zdraví a při síle, ale věk už mají. A kolik takových bylo...
Přednost očkovaných při triáži by taky mohla pomoct... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/saske-nemocnice-stoji-pred-triazi-vetsi-sanci-na-misto-na-jip-maji-ockovani-40378943
Jo, super! To je správný - kdo jinej by měl mít přednost?!
Tak kolegynim kontrola v metru probehla.Sice pri vystupu coz je vtipny kdyz trest je,ze se musi vystoupit.![]()
Ale zato v praci prituhlo....sefka musi neockovanym kazdy den kontrolovat test,ale v praci si smeji udelat jen dvakrat tydne.
Ono je sice hezky jednoho dne naridit,ze ty lidi nesmeji do prace,ale kde je vyhoda tech ockovanych?Ze budou pracovat za ne????![]()
Já jsem fakt, fakt strašně ráda, že covid přišel do doby mého rodičáku. Mít dítě teď ve školce, škole, pracovat atd. by mě vážně kleplo. Upřímně obdivuji všechny, kteří to zvládáte. A všem, co mají či jejich příbuzní různé zdravotní a životní komplikace, nejen přímo covid, vám všem držím pěsti a cítím s vámi.
já byla včera po dlouhý době u nás v kanclu a ty dva neočkovaný se tam testujou každej den... akorát teda prej bude vánoční večírek kvůli nim v zasedačce, ruší se rezervace v hospodě (tam ty dva idioti nesměj)... tak kdo je tady diskriminovanej?!
U nás neočkování prostě na večírek nejdou a je jich třetina firmy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY