Mě oblíbené guilty plesure je na FB Ústav pro studium internetových idiotů. Sbírka těch největších zhovadilosti. Nyní, samozřejmě, plná Covidu.
Ty lidi.. ![]()
To skutečně zirate a nevěříte, že něco takového je vůbec schopno života.
Např.

Mě oblíbené guilty plesure je na FB Ústav pro studium internetových idiotů. Sbírka těch největších zhovadilosti. Nyní, samozřejmě, plná Covidu.
Ty lidi.. ![]()
To skutečně zirate a nevěříte, že něco takového je vůbec schopno života.
Např.

Samara Dřív než za dvanáct měsíců od třetí dávky, to vychází u lidí, kteří měli druhou dávku cca v červnu, což byl takový očkovací boom, a třetí budou mít před koncem roku 2021, klidně těsně před podzimem, vidím to dobře ![]()
Tady se ví všechno- :-) - nevyšly už nějaké studie, jestli je pfizzer účinný proti omikronu? - 3 dávky?
Co odborník, to asi i jiný názor na věc. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ma-se-pri-preockovani-zmenit-vakcina-chlibek-spise-ne-horejsi-spise-ano-40379700
Ale o omikronu, tam není ani slovo. ![]()
Isca jsem 45 + a ockovala jsem se hned, jak se otevrela registrace, takze prvni davka v pulce kvetna, druha na konci cervna, tam byl jeste ten prodlouzeny interval, po pul roce mela byt treti 25.12., v patek se zkratila lhuta na pet mesicu pro 45 +, takze jsem se zaregistrovala ke treti mezi svatky. Jsem uvedomely ockujici se obcan
. Ne vazne, pracuju ve sluzbach, mezi lidma, jinou cestu pro tyhle profese nevidim.
Naše pozitivní neteř zůstala v celé rodině jediná pozitivní, nikoho nenakazila, ani rodiče, ani své dvě sestry. To by byla ta dobrá zpráva.
Zato malý (1. stupeň ZŠ) poloviční brácha mojí sestřenice je na JIP s postcovidem. Nemoc sama bez příznaků, týden po konci karantény odvoz do nemocnice.
dzizisketa Ježišmarja, držím palce, ať se z toho dostane co nejdřív a nejlíp![]()
dzizisketa Ach ne. Držím palce.
dzizisketa tak snad se z toho brzy dostane ![]()
Já někde četla že nejčastěji se post-covid objevuje 3-4 týdny po nákaze. Takže kluci mají 4 týdny od testu dnes, dcera příští neděli. Nenápadně je pozoruji, snad v pohodě
A kdo jiný by měl podle tebe dělat jako první předběžné klinické studie než výrobci a ty předložit příslušným institucím jako EMA nebo FDA k posouzení?
Teprve když je k dispozici více dat, dá se z nich udělat nějaký jednoznačnější závěr.
Což je třeba důvod, proč se v Izraeli neřídí pouhými domněnkami šéfa Pfizeru a rozhodli se v tuto chvíli soustředit na dokončení třetích dávek a v ostatních státech zrovna tak...
dzizisketa ach jo. Ať se z toho rychle dostane. ![]()
Tady se ví všechno- :-) - nevyšly už nějaké studie, jestli je pfizzer účinný proti omikronu? - 3 dávky?
A právě jsem něco našla i k omikronu
https://www.facebook.com/zdenek.hel
a ještě článek
Včera jsem po delší době telefonovala s kamarádkou. Jsou taková mezinárodní rodina - Česko-VB-USA, o Vánocích se různě sejdou. Ona a manžel na hranici půl roku od 2. dávky. Říkala jsem jí o našem bleskovém očkování bez registrace. Za půl hodiny mi volala z města - kde je to očkocentrum? a za dalším dvacet minut SMS "hotovo". Mám radost.
dzizisketa to je hrozný! Ať je mu brzy lépe!
Nemela slusnost mi rict ani v to pondeli ani pozdeji co se deje a davat si vic pozor. To chovani a pristup me mrzi asi tisickrat vic nez to, ze jsem od ni asi chytla covid.
To je teda hodně sprostý ![]()
Samara kdeže se to hovořilo o tom plivání? Zde názorný příklad, že?
Ale jdi, vždyť je to nakonec přece dobrá zpráva! ![]()
dzizisketa och, veľmi držím palce!!!
dzizisketa snad bude brzo dobře![]()
Do statistky: dnes přišel mail ze školy (střední): Od nového roku se mění systém trasování žáků, kteří jsou covid pozitivní. Velká část trasování takových žáků je jako povinnost přenesena na školu. Počínaje dnem 3. 1. 2022 zákonný zástupce nebo zletilý žák nebo pedagogický pracovník povinně nahlásí pozitivní výsledek PCR testu škole. Škola poté zahájí úkony trasování.
asi toho mají školy málo... a potřebujeme vůbec hygieny...? další trasování můžou hodit na zaměstnavatele, obvodní lékaře nebo obec
Tam, kde se pohybuju já, si trasování vlastně děláme od začátku pandemie sami
, kdybysme čekali na hygienu
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.