Nevím, co jsme chytli my, jestli delta nebo omikron, ale je to doma velice infekční. Chytlo nás to 6 ze 6, rychlovka, hotovo. Ale zase průběh vypadá, že je rychlý a mírný.
Koronavirus
dynda já měla ve výsledcích vidět, že je to delta. Nejdřív přišel první protokol a druhý den další, kde byly podrobnější testy na jednotlivé mutace. Jsem ráda, že už je vám lépe.
Sweet Potato protože mě to prostě nebaví, nechce se mi
Vidíš, ty bys mohla vědět - prodělání covidu se propíše do tečky samo? Nebo pro "povolenku" musím něco udělat? Když už to takhle dopadlo, chtěla bych si odložit 3. dávku před nějakou další vlnu, případně jinou vakcínu.
dynda jo, samo. Objevilo se nám to tam cca 10 dní od pozitivního testu.
Děkuju, i za přání. Ještě to čeká rodiče, teprve začínají, tak snad se tím taky protáhnou bez obtíží. Zrovna měli mít 3. dávku.
dynda věřím, že budou taky v pořádku. Ty dvě dávky mají pořád nějaký vliv i po takové době.
Mirka Mám také 3.pfizzera. Doufám, že to k něčemu bude. Zrušení nouzového stavu mě trochu děsí.
Černá kočka to je ale krava
Dcera naší spřátelené Japonky (9 let) má covid, vyhmátli ji při testování ve škole, včera se potvrdil PCR. Dneska jí vyletěla teplota, prý má skoro 40 a celý den spí. :-(
Jinak jednu antivaxerku kamarádku mám, naštěstí se teď vůbec nevídáme, ale stačí mi na FB. Po pár pokusech si sedím na rukách, kdykoli vidím její příspěvek, ohradila jsem se jen kvůli židovské hvězdě a trochu jsme se poštěkaly.
A pak mám jednu, co věří na "ty co řídí svět" a "vyšší politiku", tu jsem teda rozsekala, když jsem jí řekla, že to je hezká představa, protože ti nás aspoň potřebují-na rozdíl od přírody. Myslím, že kvůli tomu dvě noci nespala. :-)
dynda u dcery je to určitě omikron. Ale, Diky bohu, je to dobré. Taková slabší chřipka. Manžel úplně v pohodě, dcera hnusnou bolest hlavy.
Ve škole máme taky jednu zarytou anti-. Očkovat nikdy, odmítá i roušku. Bohužel, je to kantorka, resp. mistrova.
Těžko pak hlídat žáky, aby dodržovali pravidla, když ona je demonstrativne porušuje. Ředitelka to prý řešila s hygienou a prý nemá páku. No, nevěřím tak úplně.
Ale kráva je to neskutečná.
aa teď má covid. Snad si ho užije.
Bohužel, další zaměstnanec ho má taky. Těžký stav, je na JIPu, 63 let. Je po transplantaci ledviny a prý to s ním nevypadá dobře.
Dadoo väčšinou neynášam takéto zjednodušenia, ale priynávem, že som už pomaly v podobnom stave. Pred pár dňami zomrela manželka pána, ktorého si veľmi vážim, ale v tomto úplne zblbol, nechápem. A je mi ho strašne ľúto, lebo to veľmi zle nesie. Tu na Slovensku.
Otcovi zomrel kamarát, pretože odmietol protilátky, lebo sa bál, že čo ak budú z niekoho zaočkovaného. V USA.
Takže nie, nie je zato zodpovedná jedna vláda, ale proste ľudská hlúposť a/alebo nevzdelanosť.
ionicera podľa zdrojov ktoré som doteraz čítala sa zatiaľ zdá, že áno, a najlepšie vychádzajú 3 vakcíny, ktoré sú nejako prekrížené (teda že tá tretia je iná ako prvé dve).
ionicera Pred omikronem vas ochrani ctvrta davka Pfizeru, u vetsiny lidi vychazi tak nejak na letni mesice.
Garfie my ted mame v okoli 2 deti, ktere rozhodne nemaji lehky prubeh - taky ctyricitky a nemuzou se z toho vylizat
jedno to dite je nemocne uz 3 tydny. Nam to hodne pomohlo v rozhodovani, zda nechat nase deti oockovat ci ne.
Samara kdeže se to hovořilo o tom plivání? Zde názorný příklad, že? ![]()
SunEclipse Jaky plivani? Jste to necetli nebo co? Co je na clanku za plivani, muzes to vysvetlit? https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pred-omicronem-ochrani-ctvrta-davka-tvrdi-sef-pfizzeru-40380730
ionicera Pred omikronem vas ochrani ctvrta davka Pfizeru, u vetsiny lidi vychazi tak nejak na letni mesice.
Bylo by fajn rozlišovat mezi názorem a fakty.
Nic takového ještě žádná studie zatím neprokázala. Tento názor/domněnku vyslovil pouze šéf Pfizeru zhruba tak současně, kdy předběžná studie prokázala, že třetí dávka vytváří proti omikronu zhruba stejné množství neutralizačních látek jako proti deltě a měla by tak proti omikronu chránit zhruba z 75%.
wendulka Tak snad ta potvrzujici studie nebude od Pfizeru..;-) uprimne v to doufam.
Samara a ty jsi četla jenom nadpis, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY