Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:38

Sweet Potato já se klidně přiznám, že tyhle lidi už nedávám.

Plné huby keců, jak je všechno špatně, jak jsou nesvobodni a co všechno je zlo..... A sami se očkovat stejne dají.

Kde je konzistence názorů? S čím bytostně nesouhlasím, co odsuzují, tomu se nepoddam. Leda bych šla do kina..? 

Ale to ne, zbaběle se přidám a pidvolim hlasanemu násilí a pak jen plivat kolem sebe a zase spinit. Ale tak výhody jsou výhody, prebendy je zajímají, plné břicho, peněženky, hospoda nebo kino..

A přitom o co jde?

Očkování mame v sobě od mimin řadu, je prověřené (ale pro někoho lepší savo, asi min chemie) ale ty kapacity prý lžou, Máňa odvedl tomu rozumí líp..

Vzít si Respirator, abych neohrozila někoho na životě? 

Brát si do huby vyvražďování Židů? Jako doklad toho co se děje dnes, fakt si někdo soudný může myslet, že je to stejné.? 

To fakt napachala jen tahle idiotske vláda, že lidi nevěří logice, výzkumu a věcným argumentům?

Ne na covid, na blbost umreme. Na hlupactvi zmanipulovatelnych.

Sorry, muselo to ven. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:39

Tady se ví všechno- :-) - nevyšly už nějaké studie, jestli je pfizzer účinný proti omikronu? - 3 dávky? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:42

Dadoo souhlasim.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:45

Dadoo Takhle shrnout všechny do jednoho pytle já nedokážu a ani nechci.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:47

Zarinya Muž to okomentoval slovy: s neočkovanými je to jako s vegany. Vîš, jak je poznáš? Sami ti to řeknou.

Lituju všechny, komu to rozděluje rodinu. 

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:47

Sweet Potato jsem si vědoma, že v rámci zkratky jsem to zjednodušila.  Princip a smysl ale zůstává. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:51

Sweet Potato to je úplně přesný.

Já mám jednoho neočko kamaráda, který denně píše na fb nějaký výkřiky nebo sdílí antiočkovací články. Už jsem ho musela ztisšit, už je to fakt únavné. 

Offline Kokoska
35144 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:11

ionicera na to je asi porad malo dat, na nejakou rozumnou studii. Podle toho, co jsem kde cetla, mi to prijde asi jako 2.davka proti delte. Ze to chytnout muzes, ale nemela bys skoncit nejak zle.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:20
Reakce na Sweet Potato:

Zarinya Muž to okomentoval slovy: s neočkovanými je to jako s vegany. Vîš, jak je poznáš? Sami ti to řeknou.

Lituju všechny, komu to rozděluje rodinu. 

​Na generalizace bývám obecně opatrná, ale zrovna můj kolega s manželkou, která u nás taky chvíli pracovala a momentálně je zaměstnaná v prodejně a kavárně se zdravou výživou, kde na pokyn majitelů kontroluje covidpasy, jsou vegani z přesvědčení dlouhá léta. Od minulého týdne jsou oba v karanténě kvůli pozitivnímu synovi, teď se jim to prodloužilo skoro až do konce roku, protože i oni tento týden vyšli pozitivní.

Už na jaře, když jsem jeho paní řekla o svém dobrovolniceni v centru a že jsem se nechala očkovat, se mě zeptala, jestli se nebojím následků.

Ale jinak jsou to oba strašně milí lidé. Respirátory nosí celou dobu, testují se. Covid nepopírají. Nicméně tuším, že ani teď po prodělání se očkovat po půl roce nepujdou. Beru je.

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:32

Muž byl na nějakém horolezeckem výjezdu, kde byli lidi s různými názory. Vyřešili to tak, že kdo začal o COVIDu, musel vypít panáka nějaké hnusné řepné kořalky. A byl klid

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:45

wendulka samozřejmě druhou, pardon

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 12:50

Sweet Potato to me mrzi, zazivame taky uplne stejny pribeh s jednou nejblizsi kamaradkou (neni to ta antivaxerka, o ktere jsem sem psala). Je nas 5 co se zname od 11 let a ted se nam ona zacina vzdalovat. Vsichni jsou zli, my kamaradky i lidi v praci, navic ted pouzila argument s zidovskou hvezdou.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:34

ionicera ja som zachytila len toto na stránke nášho ministerstva zdravotníctva

Mám tri dávky pfizeru, u nás sa nedá kombinovať s modernou.

https://www.instagram.com/p/CXnybYAqrw7/?utm_medium=copy_link

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 13:47

Lamicka Ach jo

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 14:03

Sweet Potato pobavilo: Kontrolní skupina, která dostávala placebo, hlásila „vedlejších účinků“ více než ta, která brala účinnou látku.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 14:15

ionicera myslím, že continuity sem dávala nějaké statistiky podle kombinací očkovacích látek a vycházelo z toho, že je dobré to prostřídat. Já jsem to zařídila mamce a manželovi, ale pro mě byla Moderna na třetí dávku komplikace, potřebovala jsem jít co nejdříve a neplánovat to moc dopředu, tak mám potřetí stejnou.

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 14:25

Dadoo 

Sama bych to neřekla líp

Ty Židi mě vytáčej do nepříčetnosti. To mám vždycky chuť dotyčnýmu naposílat extra výživný fotky z koncentráku. Hovada.

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 15:32
Reakce na Sweet Potato:

Herdek, všem tečou, víc či míň. Konce nevidět, škody strašný, na životech, na dětech, na vztazích. Kamarádka z nejbližších odmítá očkování, protože covid prodělala, kope kolem sebe, vykřikuje, jak jsou na ni všichni zlí.

​Presne jsi popsala i moji situaci. Moje kolegyne a myslela jsem, ze i kamaradka dela to same, kope kolem sebe a obvinuje svet, ona teda ockovani a opatreni jako respiratory odmita z toho duvodu, ze ona nesnasi kdyz ji nekdo k necemu nuti. No a ted me hnusne podrazila. V pondeli melo jeji dite pozitivni antigen, v utery s nim sli na testy, ve stredu se dozvedeli, ze je pozitivni (pry behem dopoledne), no a ona nic nerekla, celou stredu byla v praci, nekolikrat jsme se pres den videly, az ve ctvrtek rano poslala sms, ze je doma. Az od naseho spolecneho sefa jsem se dozvedela, jaky ma duvod. Nemela slusnost mi rict ani v to  pondeli ani pozdeji co se deje a davat si vic pozor. To chovani a pristup me mrzi asi tisickrat vic nez to, ze jsem od ni asi chytla covid.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 16:08

Černá kočka Tak to je hodně smutné.