Koronavirus

28. března 2020 09:01
Online continuity
43554 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 00:00
Online continuity
43554 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 00:05

nika no bylo by fajn rozlišovat názoror a fakta. Očkování prokazatelně pomáhá, je to výborně podložené daty. Můžeš mít názor, že tomu tak není, ale ten názor je približne stejně kvalitní jako názor, že mouka se dělá z trávy. Je to prostě kravina a těžko o tom nějak racionálně diskutovat.

Názor můžeš mít na to, jestli je lyžování zábavný sport, ale ne na fakt, že vakcína brání těžkému průběhu. Kolik antivaxeru se kolem tebe vyskytuje, na věci nic nemění. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 01:38

continuity skolit me nemusite, jsem  ockovana.

Offline dzizisketa
9026 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 07:41
Reakce na nika:

continuity skolit me nemusite, jsem  ockovana.

​A to je co za argument? Že jako očkovaná můžeš plácat nesmysly? Nebo že očkování teda neotráví krev a nevpraví do tebe čipy, ale změní ti úsudek? 

Offline Samara
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 08:02

nika Krasne s vami vecne a bez urazek diskutuji, ze?  Nekdo zvenci by v tom mohl videt osobni utok, ale neni to tak, tomu se tady rika vecna diskuse. 

Offline Kokoska
35144 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 08:13

Dadoo no, tady si zatim vsichni libujou, jak cisla klesaji, ale uz vidim  jak domtoho omikron hodi vidle. Jak tem tvym lidem je? A jak to maji s ockovanim?

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:20

OliveOyl děkuji

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:20

continuity taky děkuji

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:24

barbucha díky, v pohodě, já tam hodím odkazy od ostatních, snad to bude stačit. I když... doufám, že to bude stačit. Jinak je to normální ženská, tohle mě překvapilo právě.

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:08

Samara zajímavé, já to vidím přesně naopak.. continuity zcela věcně uvádí fakta, bez jakéhokoli útoku. Naopak na příspěvku nika nevidím nic věcného - žádný protiargument, žádná fakta.  Jen to "plivnutí" - školit mě nemusíte. 

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:16

Kokoska všichni 2x očkování, včera měla být 3.davka.. Omikron si nevybírá.

Dneska jsem s nimi ještě nemluvila, ale dcera to bere v pohodě. Nejhorší je bolest hlavy, a to ona ještě trpí na migrény. Očekávají lehký průběh, prý to prostě vylezi.

Ma doma oxymetr a si měří saturaci, tak je o to klidnější.

Offline Kokoska
35144 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:40

Dadoo tak at jsou brzo v poradku. Trochu se obavam o nasi mladez, zatim narok na 3.davku nemaji, druhou meli vsichni nekdy v zari.

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:45

SunEclipse Continuity ano, Dadoo bouchla dost, to nepochybně. I když ne jako první. Ovšem ten první komentář "otevře dveře a plivne" si na sebe nika nevím proč vztáhla. Ten byl na viktorka_od spla a seděl jak ulitý.

Článek, jistě z dobrého zdroje, ale s komentářem neodpovídajícím obsahu. A na podivení, že to tam nikde nepíšou, už žádná reakce. Žádné "já to chápu tak a tak", natož "já se spletla".

Jen výkřik, jak všem tečou nervy. 
To je vidět.

Herdek, všem tečou, víc či míň. Konce nevidět, škody strašný, na životech, na dětech, na vztazích. Kamarádka z nejbližších odmítá očkování, protože covid prodělala, kope kolem sebe, vykřikuje, jak jsou na ni všichni zlí.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:59

Kokoska mládež je pořád mládež, neboj, i kdyby to chytli, budou v pohodě. My jsme s mužem druhou dávku dostali v červenci, já covid chytla v listopadu, byly z toho tři dny virózy a muž nic, a to žádná odluka od stolu a lože nebylaMladý organismus to zvládne.

Offline wendulka admin
16661 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:08

Evaeva 

Třetí dávku už v červenci?

Myslela jsem, že s přeočkováním se u nás začalo až od podzimu.

Já byla na druhé v půlce března se zdravotníky místní nemocnice kvůli mému dobrovolniceni v očko centru a sms k přeočkování mi přišla teprve v říjnu...

Online continuity
43554 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:09

Sweet Potato bože já jsem tak ráda za ty lidi kolem mě. Mám I pár, co se očkovat z nějakých důvodu nechtějí, nějací se boji, ale nejak nikdo nemá potřebu šířit svůj světonázor, tak se o tom prostě nebavíme.  vlezli jsme si mírně do vlasů jen v partě kvůli testování na Silvestra a i tam se to vyřešilo asi za hodinu. 

Jinak všichni ti, které bych měla potřebu přesvědčovat - rodina a nejbližší kamarádi jsou díky bohu naočkovani. A s mužem si sice vždy úplně nenotujeme, ale celkem se dokážeme domluvit. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:21

Sweet Potato no,je to strasny.Ja uz jela do ceska s presvedcenim,ze se o tom nebudu bavit,ale ono se tomu asi uplne vyhnout neda.Takze jsem se dozvedela,ze jsem zmanipulovana z nemecka,nemecko je zlo,moje nejlepsi kamaradka zaryta antivaxerka....na svym obchode ma nalepku zelena zona,nenosi rousku.....byla to dost cestovatelka,ted se toho pry vzda.

No,ale ty moje prime kolegyne byly ve stredu na prvnim ockovani,tak aspon v praci uz budu mit klid.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:22

jo a moji antivaxerku sestru,samozrejme nakazil naockovany.

pritom to vubec neni pravda......

Offline Sweet Potato
40630 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:25

continuity No. Tady je to navíc naprosto nečekané. Ale víš co, ať je neočkovaná. Nerozumím, ale nesoudím. Ale ona je totálně vystreslá, zahnaná do pasti svým rozhodnutím, ze kterého nedokáže couvnout, já bych o tom vůbec mluvit nezačínala, ona okamžitě, všichni jsou zlí, nikam nesmí, ze zájmové činnosti ji vyhodili, všude samí agresivní vaxeři... No je mi jí líto a zároveň mám zlost. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 11:30

Sweet Potato takovych bude spousta.....myslim to rozhodnuti ze ktereho nechteji couvnout.