crazydaisy To je mi.líto. Kdyby to alespoň k něčemu bylo! Kdyby to na ten omikron zabíralo. Vůbec nechci chodit každé 3 měsíce na přeočkování s nejistým výsledkem.
Koronavirus
ionicera no právě.
Byl už někdo s dětma 5+ na očkování? Můžou mít i děti pak horečku, zimnici atd.jak tu popisujete? Já neměla žádnou reakci a ani u dětí si nepamatuju na nic neobvyklého, což samozřejmě asi nic neznamená.
JankaM já mám teda děti ještě malé, ale co jsem tak četla, tak reakce můžou mít obdobné. Ségře je dvanáct, poprvé jí bolela ruka, podruhé byla hodně unavená, taková přejetá, byla jeden den doma ze školy.
JankaM my byli minulou sobotu (8 a 11) a nic, ani jeden. Ale horečku po očkování měl mladší jen jednou a i to myslím, že spíš tehdy někde něco chytil. A 12 letý si v létě stěžoval jen na bolesti ruky po druhé dávce.
JankaM hele možný je všechno, pro dospělý je to na sukl v běžných vedlejších účincích. Na druhou stranu z rodiny i známých jsem já jediná, kdo má problém. Jinak nikdo nic, jen trochu bolest ruky.
Černá kočka Oboje. (Nemocnice by psala hlášení možného nežádoucího účinku na SÚKL).
Od pondělka všichni nad třicet už po 5 měsících.
to bude právě až od 5.ledna a to už budu mít nárok tak jako tak.. Raději bych šla dokud mám volno, než když jsem v práci.
Proč některý lidi jsou takový pařezové, fakt ![]()
Když táta konečně zavolal své doktorce, dozvěděl se, že by mu byla bývala předepsala monok. protilátky, ale už je pozdě. Co jsem mu asi říkala před týdnem... Jenže to mu nebylo blbě, že.
Ach jo. Tady stabilne v posledni dobe cca 300 novy has pripadu denne (na 5mil obyvatel). Ted Omicron a prask 1410 za den, z toho 750 omic. Od zitrka zavreny bary a fitka a omezeni na akce. Doma max 10 lidi a musi byt vsichni ockovani (pod pokutou). Jako ok, chapu zprisneni, ale udelali botu jako prase Pac fitko zavrou uplne (ani nepovoli kapacitu a rezervace) a bazeny otevreny I pro nenaockovany. Wtf!!
bublifuk zkus se zeptat své praktické, mamku naočkovala o týden dřív, nemohla na svůj termín a jí přebývala dávka.
crazydaisy Nausikaa Evaeva děkuju, aspoň vím co můžu čekat
0zero7 vy tam máte nějakou silnou bazénovou loby![]()
Ten omikron, to je teda síla, asi nás nečekají hezké týdny.
bublifuk Odpoledne na tiskovce říkali od 27.12.
Od pondělí 27. prosince budou mít nárok na posilující dávku očkování lidé nad 30 let, kteří mají 5 měsíců od dokončeného schématu očkování. Dosud byla posilující dávka mladším ročníkům umožněna až po šesti měsících.
Sweet Potato děkuji :) to jsem ještě nestihla zaznamenat - mám staré informace.
crazydaisy To je mi líto. :-( Naprd, navíc takhle před svátkama.
Moje ségra, zástupkyně ve velké střední škole, je na prášky, prý se dnes odpoledne dozvěděli, že se teda ve školách bude testovat 2x týdně včetně očkovaných. Ovšem v pátek dostali testy přidělené jen pro neočkované a zítra začínají prázdniny. Takže během svátků bude muset někam pro testy, nachystat podle tříd, zadat seznamy, v předstihu dodat na intr...no má velkou radost.
Prý by stačilo, aby to oznámili včera odpoledne a zvládli by to v pohodě.
Evaeva no ani mi nemluv S tim bazenem. V saune jsem byla 2x za pul roku, to se Fakt neda, tak moc riskovat nechci. Fitko me stve, kamosi maj doma tak snad neco vymyslime plus nejaky kettle bells mam doma ale Jako donutit Se ze! Vypadnout cvicit kazdej den nemam problem. Ale v obyvaku Jako neeeeee.
Nemam prehled jak je to S omicronem v cz. Uz to radi taky?
Garfie Tak hlavně že máme tu předvídatelnou vládu, která už dva roky vi, co a jak dělat správně. Náhodně jsem dnes viděla tiskovku a ten chaotik Válek je akorát k smíchu.
0zero7 už se objevuje. Největší nápor se čeká cca od půlky ledna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY