whiskas z mého okolí po třetí dávce nikdo nic extra nehlásil. Určitě žádná horečka, natož víc dní.
Koronavirus
crazydaisy Tak to se to všechno vyvíjí dobře, na to jak se to rýsovalo před měsícem dost divoky! Ta rekonvalescence se zdá být teda hrozně dlouhá, tak ať to utíká!
Zarinya Děkuju, no nějak se nám to rozrůstá
.
whiskas dočetla jsem se na stránkách Adama Obra, kterému věřím, že kombinace je maličko lepší. Ale jen maličko prý, v řádu pár procent. Otázka je, jestli tam, kde se hlásíš, je výběr možný. Já si schválně vybrala pracoviště, kde to možné bylo. Někde ale mají třeba jen Pfizera nebo jen Modernu.
Evaeva Vážně? Já mám zprávy z práce a od známých. Nemám tedy tak široký vzorek, spíše mě překvapilo, že ty negativní reakce hlásily osoby, kterým po prvních dvou dávkách nebylo lautr nic.
whiskas tak můj vzorek je tak pět lidí, takže taky nic moc:) Nikdo z nich teda neměl ani extra reakci předtím, třeba dva dny byli takový nalomení
whiskas Jojo, doporučuje se míchat.
Torrah Zjistím. Přiznám se, že jsem to nezkoumala. Jsem přihlášena mimo Prahu, protože jsem to chtěla rychle, no a začátkem ledna budu ještě v Ro. Pitomý dotaz. Teď už se asi stejně nemohu přeregistrovat jinam, že? ![]()
whiskas Můžeš.
whiskas zrovna včera o tom byl obsáhlý článek na seznamu, důležité je se co nejdříve naočkovat, jestli pfizer/moderna je prý celkem jedno. Hlavně má to nejsou data, o maličko líp vychází dát si pfizeru modernu, ale ty data jsou z VB, kde booster dávají dvojnásobnou dávku než my (resp. my dáváme poloviční oproti těm předchozím, to platí snad pro celou EU).
Karja No hrozně dlouhý to je. Ještě dva měsíce
. Jinak malej krásně jí, 10 dní po porodu už překonal porodní váhu a hezky přibírá. S vnučkou to bylo horší. To se snacha něco natrápila s kojením - já už bych to byla dávno vzdala. Tys taky asi měla dvojkočár? Docela je to s ním naknap různě do dveří apod.
Torrah Jsem blbá (nepozorná)
. V potvrzení rezervace je to napsané - budou mě očkovat opět Pfizerem. Tak teď nevím jestli ano, nebo se přeregistrovat do Prahy.
whiskas já už bych to neřešila, opravdu ne. Ono to není zas tak velký rozdíl. A kdoví, jak bys chytla kde termín...
Evaeva Hmm, tak pokud jde o čas, nechám si raději vpravit Pfizer, než to odkládat a čekat.
crazydaisy Měla, ale ten za sebou, a takovej mensi a vlastně ho vůbec nepoužívala. Velkamala sice měla rok a půl, ale hrozně se v ten čas rozchodila, takže jsem kočárek potřebovala jen na delších výletech a tam jsme většinou jeli oba dva rodiče, tak jsme měli kočárky dva:-D. No tak hlavně ať jim to pořád takhle jde!
Evaeva Moc děkuju, jdu si počíst
. Já teď řešila milion jiných věcí, takže o očkování jsem si nenačetla nic. Díky :-)
Torrah Jsem blbá (nepozorná)
. V potvrzení rezervace je to napsané - budou mě očkovat opět Pfizerem. Tak teď nevím jestli ano, nebo se přeregistrovat do Prahy.
Pokud jsi předtím měla Pfizer, tak při registraci ti to zase nabídne jen volné termíny na Pfizer. Zkoušela jsem jak u sebe, tak i u ségry. By sis jedině musela zaregistrovat takový termín v takovém centru, kde ten den mají obojí a volnou kapacitu i na Modernu a říct to až na místě anebo jít bez registrace. kde mají Modernu.
Psala jsem tu minulý týden v úterý na Hlaváku prázdno v půl čtvrté odpoledne. Přede mnou tam akorát čekal jen jeden starší pár už taky po třetí, pro první si přišla jen jedna slečna, jinak se všichni ostatní otočili, když zjistili, že už Jannsen nemají a museli by na druhou čekat čtyři týdny.
wendulka Já byla na dvou dávkách v Praze (v O2 Aréně) (Pfizer) a myslela jsem si, že si mohu vybrat libovolné pracoviště - což tedy asi souhlasí, vzhledem k tomu, že teď jdu do Ro. Ale druh vakcíny jsem ani neřešila, neb jsem neměla načteno. Ale z toho, co píšeš, bych tedy stejně musela čekat, pokud bych si chtěla vybírat vakcínu. Asi to nebudu komplikovat a nechám si píchnout to jediné, co mi aktuálně nabízí, tedy Pfizer.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY